AIRbrush pravi:
Bomo že nekaj zrihatal. Slike bodo v kratkem na www.clementino.com. Mam pa že nekaj idej kak bi ti lahko to naredil. Ko se boš pa odločil pa povej. Zadeva res luštno zgleda ker imaš nekaj takega kot nima nihče in to naredi avto nekaj posebnega.!
AIRbrush pravi:
Delati v studijih Troy Lee designs so tko al tko sanje vsakega Airbrusherja, tko da se tukaj ne da kej dosti razpravljat. Cene so pa res zasoljene.
zivic_matej pravi:AIRbrush pravi:
Delati v studijih Troy Lee designs so tko al tko sanje vsakega Airbrusherja, tko da se tukaj ne da kej dosti razpravljat. Cene so pa res zasoljene.
Zdravo. Zadeva je taka. Še kej rišeš? Mam toyoto celico živo rdeče barve, pa me mika da bi dal havbo na črno in neki srebrn napis čez tak k v the fast & the furious na zelenem eclipsu. Kaj priporočajo g. airbrush.
zivic_matej pravi:
Seveda še rišem, saj nisem nikoli napisal da sem nehal. Črna hauba nebi bila problem, še manj pa kak napis na njej. Lahko pa nearedim nekaj v stilu TroyLeeDesigns (sej veš trakci, strele, ...). Ko se boš odločil mi povej al pa mi pošl mail.
Aja še ena dobra vest zame: 1,2,3 marca bom v Padovi (saj mislim da gremo tja) kjer bo potekal sejem Airbrusha in bom prišel nazaj založen z raznimi idejami, šablonami, materialom,... Komaj že čakam. Začel sem že nekaj študirat da bi reskiral in naredil še en Bodypainting, sam so žal modeli ful dragi za plačevat. A kdo ve za kakega zastonj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov