Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush To okt 29, 2002 12:20 pm

En dan, maximum 2 dni. Odvisno od tega kaj bi mel narisano. Lahko se tko zmeniva da mi ga enostavno pošlješ in ti ga jaz poslikam in pošljem nazaj. Kaj bi pa imel narisano?

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Re: Airbrush

Napisal/-a MGsax To okt 29, 2002 8:01 pm

moje ime. :gleda
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To okt 29, 2002 9:34 pm

Potem bo to v enem dnevu. Bi mel kako ozadje narisano al kar tko. Pa verjetno kake racing variante črk ane?

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Sr okt 30, 2002 2:40 pm

ja črke bi lahko ble nekaj posebnega, samo ime bi se moralo dati jasno prebrati, ne pa da bi se mogo zraven pol ure matrat.
jaz nisem umetniško nadarjen tak da nimam idej, vredu bi bilo če bi mi jih lahko ti kako posredoval, rad bi že prej videl kaj bo naslikano prej ko pošljem pokrov. če je seveda to mogoče.:gleda
a še to avto je bleščeče rdeče barve.

[Sporočilo uredil/a MGsax na dan 30.10.2002 ob 14:41 GMT]
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če okt 31, 2002 6:47 pm

Bomo že nekaj zrihatal. Slike bodo v kratkem na www.clementino.com. Mam pa že nekaj idej kak bi ti lahko to naredil. Ko se boš pa odločil pa povej. Zadeva res luštno zgleda ker imaš nekaj takega kot nima nihče in to naredi avto nekaj posebnega.!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če okt 31, 2002 6:55 pm

AIRbrush pravi:
Bomo že nekaj zrihatal. Slike bodo v kratkem na www.clementino.com. Mam pa že nekaj idej kak bi ti lahko to naredil. Ko se boš pa odločil pa povej. Zadeva res luštno zgleda ker imaš nekaj takega kot nima nihče in to naredi avto nekaj posebnega.!

zainteresiran sem samo bi rad to prej videl, ko bos mel to na netu mi sporoči ali pa kak drugače posreduj idejo.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Gargamel
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargamel Če nov 07, 2002 11:49 am

AIRbrush dej mi povej kolk casa in denarja bi rabu,da mi bi nasliku na sprednjo havbo Golf 2 sliko volka al pa skorpiona! Avto je rdec, tko da te prosm ce mi se mal svetujes kaka slika pase na tako barvo! Sem iz domzal!
Gogy

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So nov 09, 2002 4:10 pm

Za take večje stvari bi pa trajalo kar kake 3 dni ker mam ful dela z tem. Škorpijonček bi pasal ker sem ga že risal na rdečo haubo. Mal ozadja se naredi in to je to!

Gargamel
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargamel Pe nov 15, 2002 11:13 am

No dej mi pa se ceno povej, ker prov velik ne mislm dajet, ker ce ga ruknem od spredi ne bo nic ostal od airbrusha! Vem pa da je delo zahtevno, zato mi povej okvirno ceno in ce mas sliko tistga skorpjona z ozadjem mi poslji na gregor.barlic@guest.arnes.si!
Gogy

Gargamel
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargamel Pe nov 15, 2002 11:13 am

No dej mi pa se ceno povej, ker prov velik ne mislm dajet, ker ce ga ruknem od spredi ne bo nic ostal od airbrusha! Vem pa da je delo zahtevno, zato mi povej okvirno ceno in ce mas sliko tistga skorpjona z ozadjem mi poslji na gregor.barlic@guest.arnes.si!
Gogy

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe nov 15, 2002 11:36 am

Minium 25.000 sit. Nižje ne grem, ker je z haubo ogromno dela (brušenje, risanje, lakiranje, rezanje folij,...). Poleg tega gre kar precej materiala. Si zadovoljen?

Gargamel
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargamel To nov 19, 2002 7:14 am

Ok cena je razumna! Sam dejva se pol spomlad enkrat slisat, zdela pozim se mi mal skoda zdi, ker je vecja moznost da ga kam pritisnem in slikca gre v pm, zato bom pol spomlad enkrat pripelu na poslikavanje!
Ce bos pa ta cas naredu skico pa tud ves kam poslat!
Gogy

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če nov 21, 2002 5:01 pm

Ok ni blema. Sem že razmišljal nekaj in nebi smelo bit problema. Se slišiva!

bluzator
Nov uporabnik

Napisal/-a bluzator So nov 23, 2002 11:59 am

Tko mal za kakšno idejo. Pa da ne boste težil zarad cen AirBrush-u ker do cen na tej strani vrjetn ne boste prišli ;)

http://www.troyleedesigns.com/custom.ht ... cry_fl.jpg

Samo poslikava stane 1400 USD!!!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So nov 23, 2002 12:41 pm

Delati v studijih Troy Lee designs so tko al tko sanje vsakega Airbrusherja, tko da se tukaj ne da kej dosti razpravljat. Cene so pa res zasoljene.

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon To feb 18, 2003 10:22 pm

AIRbrush pravi:
Delati v studijih Troy Lee designs so tko al tko sanje vsakega Airbrusherja, tko da se tukaj ne da kej dosti razpravljat. Cene so pa res zasoljene.

Zdravo. Zadeva je taka. Še kej rišeš? Mam toyoto celico živo rdeče barve, pa me mika da bi dal havbo na črno in neki srebrn napis čez tak k v the fast & the furious na zelenem eclipsu. Kaj priporočajo g. airbrush.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush Če feb 20, 2003 9:01 am

zivic_matej pravi:
AIRbrush pravi:

Zdravo. Zadeva je taka. Še kej rišeš? Mam toyoto celico živo rdeče barve, pa me mika da bi dal havbo na črno in neki srebrn napis čez tak k v the fast & the furious na zelenem eclipsu. Kaj priporočajo g. airbrush.

Seveda še rišem, saj nisem nikoli napisal da sem nehal. Črna hauba nebi bila problem, še manj pa kak napis na njej. Lahko pa nearedim nekaj v stilu TroyLeeDesigns (sej veš trakci, strele, ...). Ko se boš odločil mi povej al pa mi pošl mail.
Aja še ena dobra vest zame: 1,2,3 marca bom v Padovi (saj mislim da gremo tja) kjer bo potekal sejem Airbrusha in bom prišel nazaj založen z raznimi idejami, šablonami, materialom,... Komaj že čakam. Začel sem že nekaj študirat da bi reskiral in naredil še en Bodypainting, sam so žal modeli ful dragi za plačevat. A kdo ve za kakega zastonj?

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Re: Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a Neon Če feb 20, 2003 11:13 pm

Seveda še rišem, saj nisem nikoli napisal da sem nehal. Črna hauba nebi bila problem, še manj pa kak napis na njej. Lahko pa nearedim nekaj v stilu TroyLeeDesigns (sej veš trakci, strele, ...). Ko se boš odločil mi povej al pa mi pošl mail.
Aja še ena dobra vest zame: 1,2,3 marca bom v Padovi (saj mislim da gremo tja) kjer bo potekal sejem Airbrusha in bom prišel nazaj založen z raznimi idejami, šablonami, materialom,... Komaj že čakam. Začel sem že nekaj študirat da bi reskiral in naredil še en Bodypainting, sam so žal modeli ful dragi za plačevat. A kdo ve za kakega zastonj?[/quote]
A maš kak material, da bi se to dal videt, k jst še čist točn ne vem ka bi dal, sam neki bi. Neki enobarvnega. Kolk bi to nanesl, cca?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: Re: Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush Pe feb 21, 2003 12:42 pm

zivic_matej pravi:
Aja še ena dobra vest zame: 1,2,3 marca bom v Padovi (saj mislim da gremo tja) kjer bo potekal sejem Airbrusha in bom prišel nazaj založen z raznimi idejami, šablonami, materialom,... Komaj že čakam. Začel sem že nekaj študirat da bi reskiral in naredil še en Bodypainting, sam so žal modeli ful dragi za plačevat. A kdo ve za kakega zastonj?

A maš kak material, da bi se to dal videt, k jst še čist točn ne vem ka bi dal, sam neki bi. Neki enobarvnega. Kolk bi to nanesl, cca?[/quote]

Bom probal neki napraskat skup materiala pa ti ga pošljem na mail. Cena pomojem tud ne bo pretirana. lepo bi recimo zgledal kak enobarven zmaj na haubi!

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a Neon So feb 22, 2003 8:42 pm

Bom probal neki napraskat skup materiala pa ti ga pošljem na mail. Cena pomojem tud ne bo pretirana. lepo bi recimo zgledal kak enobarven zmaj na haubi![/quote]
Ja neki tatzga v mislih sm ba mel tut enobarven napis (ime al pa neki), kak naj rečem (Da se srebrna preliva s črno, pa sj ni važn, sj ti sigurn veš ka mislim, a ne? moj meil je: dino22@volja.net
Dej neki reč za ceno. Kje bi pa barvo prijavu? A kr na tehničnem, pa mi dajo drugo prometno, al kak?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov