primozek68 je napisal/-a:Meglenke v dežju a? Frajer. Ti jih spulim pa v dupe zabijem
zk_eu je napisal/-a:Ah daj lepo prosim no. Tretjina ljudi se vozi s prižganimi meglenkami, pa me še nikdar ni zmotilo, ko se je mimo pripeljal takšen avto. Saj ti ne svetijo v glavo oz. te zaslepijo.
Uporaba meglenk je dovoljena le v megli in še to šele takrat, ko se vidljivost zmanjša na 50 metrov. Takoj ko se vidljivost izboljša, moramo meglenke ugasniti, da ne oviramo ostalih udeležencev v prometu. Uporaba zadnjih meglenk ni dovoljena na vozilu, za katerim vozi na majhni razdalji drugo vozilo (npr. v koloni vozil).
primozek68 je napisal/-a:Meglenke v dežju a? Frajer. Ti jih spulim pa v dupe zabijem
pskoda je napisal/-a:Jaz bi meglenke še nekako prebavil, ampak veliko bolj na živce mi gre, ker ne znajo menjat žarnic in ne naležejo dobro v sedišče posledično svetijo vsepovsd kot bi imel dolge in biki so tudi tist, ko imajo v dežju prižgane dnevne luči. Zadaj ga sploh ne vidiš. Tako kazen bi jim napisal, da bi jih kap
zk_eu je napisal/-a:Dobro, jaz imam še malce dodaten problem, ker imam očala in odkar sem jih dobil, se je moja vidljivost ponoči v vožnji v dežju izredno poslabšala (praktično se ti vse blešči, pred tem res nikoli ni bilo tako), ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov