_spirit_ je napisal/-a:Ok seat, pa ti bom povedal v čemu je problem. Vse je šlo lepo, dokler nisva prišla do podatkov za klub, ker me je to večkrat vprašal. Meni po pravici povedano ni tolko pomemben klub, kot pa način po katerem bom speljal svojo ibizo tako kot jo mislim. No, problem je bil ta, da mi manjka še par tednov do izpita. Avto pa že čaka. No in ker sem bil takrat premlad za klub (kar me zaenkrat ni še zanimalo), sem postal tudi premlad za vse ostalo (to je tisto kar me je motlo in ne klub!). Ampak kot sem že reku, zastavu sem si že cilj in izpeljal ga bom z njim ali pa brez njega. Teh par tednov ki me loči do izpita, sem se pa mislu pripravljat in sestavljat skupaj avto ki si ga želim (mislim styling). Ampak očitno sem premlad in neresen za nekatere, čeprav hočem le nasvete tistih, ki že vejo marsikaj o tem...
Ti dam cist prov sej je odvisno od posameznika al bo pristopu k clubu al ne naceloma e nobenga ne sili sicer pa kakor komu pase.No glede avta bi te pa prosu ce bos v prihodnje sproti objavlu slike in podatke kako napreduje tvoj avto saj mene tudimika styling in mam tudi tak avto ki ga imas ti samo da je moj rumene barve.LP SEAT