Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če okt 30, 2003 11:57 pm

_spirit_ je napisal/-a:Ok seat, pa ti bom povedal v čemu je problem. Vse je šlo lepo, dokler nisva prišla do podatkov za klub, ker me je to večkrat vprašal. Meni po pravici povedano ni tolko pomemben klub, kot pa način po katerem bom speljal svojo ibizo tako kot jo mislim. No, problem je bil ta, da mi manjka še par tednov do izpita. Avto pa že čaka. No in ker sem bil takrat premlad za klub (kar me zaenkrat ni še zanimalo), sem postal tudi premlad za vse ostalo (to je tisto kar me je motlo in ne klub!). Ampak kot sem že reku, zastavu sem si že cilj in izpeljal ga bom z njim ali pa brez njega. Teh par tednov ki me loči do izpita, sem se pa mislu pripravljat in sestavljat skupaj avto ki si ga želim (mislim styling). Ampak očitno sem premlad in neresen za nekatere, čeprav hočem le nasvete tistih, ki že vejo marsikaj o tem...

Ti dam cist prov sej je odvisno od posameznika al bo pristopu k clubu al ne naceloma e nobenga ne sili sicer pa kakor komu pase.No glede avta bi te pa prosu ce bos v prihodnje sproti objavlu slike in podatke kako napreduje tvoj avto saj mene tudimika styling in mam tudi tak avto ki ga imas ti samo da je moj rumene barve.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe okt 31, 2003 12:00 am

Teli Seatovci so pa hudi, a folk!

KJER JE HUGO JE NAJVEČ POSTOV!!!! (pa prerekanja-sj nobenga nč ne obtužujem sam tko pravm)
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 12:07 am

seat: Ma sej tukaj sploh ni problem klub. Jaz bi rad se včlanil v klub, ampak za enkrat nisem hotel tega. Hotel sem le kakšen njegov nasvet. Slike pa bom 100% sproti objavljal, ni problem. :wink:

super98: js do danes sploh nisem vedu kdo je hugo... :?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 12:12 am

super98 je napisal/-a:Teli Seatovci so pa hudi, a folk!

KJER JE HUGO JE NAJVEČ POSTOV!!!! (pa prerekanja-sj nobenga nč ne obtužujem sam tko pravm)

Ves nismo vsislabi dej povej mi eno temo kjer sm jst kerga kej kritiziru ne bos je nasel.Jst sam povem kako je._Spirita_ pa prosim ce mi na PM sporocikje bo dobil robo za styling in priblizne cene.Aja ti mas crno ibizo ane?
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 12:23 am

seat: Jp, črno ibizo ki čaka samo še na to da naredim izpit. ;) Cene pa sem ti ravnokar poslal.

p.s. take ki pišejo stvari ki ne sodijo pod to temo pusti na miru. Sploh se ne ukvarjaj z njimi ker je brezveze :)

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 12:24 am

Seat, že ki smo pri temu, kako pa gre tebi? Tvoji načrti? Kakšna je tvoja ibiza? kakšen motorček ima noter? :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 11:16 am

_spirit_ je napisal/-a:seat: Jp, črno ibizo ki čaka samo še na to da naredim izpit. ;) Cene pa sem ti ravnokar poslal.

p.s. take ki pišejo stvari ki ne sodijo pod to temo pusti na miru. Sploh se ne ukvarjaj z njimi ker je brezveze :)

Lep govor :D
Moja ibiza je pa taksna: Slika

Zaenkrat so nalepke samo studija nimam se jih gor pridejo pa se temna stekla in felge za KIT od CARZONA se moram pa se odlocit :roll:
Aja motor je pa 1.2 12V avto sm placu z gotovino pa za kaj mocnejsega nisem mel vec $$ LP SEAT

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 11:40 am

No _Spirit_ tuki mas ibizo iz pole o kateri sva se menla v PM

Slika

Slika
Slika

Lepa tale stvarca ane. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Pe okt 31, 2003 11:49 am

Lepa že lepa, sam voziš jo lahko pa sam pa avtocesti :lol: :lol: :lol:

Edino kar me moti je delna zakritost sprednjih luči, tud te bi mogu zamenat, ker če boš dobro pogledal, boš videl na levi luči je zgornji desni konc luči zakrit z okvirjem pokrova motorja... težko bi TUV dobil
Zadnjič spremenil dolenc, dne Pe okt 31, 2003 11:53 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 11:52 am

Ja se strinjam takle avto res ni za v mesto ker bi ti kaj kmalu kak lezeci skif potrgal spojlerje sam mislis si pa lahka ka bi folk delu ko bi se mim prpelu s takmu stroju :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P

_spirit_ a si mogoce ostal brez besed kaj :D :D :D

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 11:59 am

Seat, to ibizo sem vidu ja :) Sej sem s kopra in na tem srečanju sem bil :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 12:04 pm

No men je zelo zal da me na temsrecanju ni bilo tale stroj iz pule mi je res zlo zlo vsec.No pa sej bo tvoj tut mogu noro zgledat ko ga bos spedenu ane :D

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe okt 31, 2003 1:14 pm

Sam zadnji stresni spojler je pa cist falu, k ena presta zgleda :?

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe okt 31, 2003 1:17 pm

Cela je grda k ne vem kva...
Kaj folk nardi iz lepga avta! Fuj ker plastikaner ej nenormalno! :?
To je seveda moje osebno mnenje da ne bo kdo zameru! :wink:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 1:27 pm

HaBBkE je napisal/-a:Sam zadnji stresni spojler je pa cist falu, k ena presta zgleda :?

No glede zadnjega stresnega spojlerja se v celoti strinjam prevec nakicen je pa se prevelik drgac pa mi je vsaj men osebno avto zlo vsec se posebej sprednja maskaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe okt 31, 2003 1:29 pm

Pragovi so mi vsec, sprednja maska je tud se nekak

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 1:37 pm

Poglejte si malo na tem naslovu moje igranje s photoshopom :oops: :wink: :D

http://www.mobisux.com/album/showgaller ... 00&thumb=1

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 31, 2003 1:41 pm

SPIRIT
jst ne vem kaj tebe moti....
silim te ne v klub, samo vprašal sem te če se hočeš včlanit, ko si rekel da še
nimaš izpita sem rekel, da to žal ni mogoče, ker pogoji za klub so izpit in
uporaba seata... Potem si se sam neki namrdnu...
Lepo sem ti razložu da včeri nisem imel več časa, ker sem moral dokončati
neke papirje in da me lahko danes pokličeš na GSM in ti celo poslal številko.
TAKO da res ne vem, kaj ti je... :? :? :? :? :? :? :? :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 2:03 pm

Hugo, sploh se ne gre zaradi kluba :wink: To je trenutno ena izmed stvari ki me zdaj še ne zanimajo. Problem se skirva nekje drugje, ma zdaj sploh ni važen. Glede na to da imaš bolj malo časa, bi te prosu, da mi enkrat, kadar ga boš imel, napišeš en PM, kaj bi ti vse naredil na ibizi, tvoje ideje, nasveti... karkoli, če boš imel čas seveda. Drugače ne rabiš. Bi pa rajši tako kot pa preko telefona iz več razlogov.

p.s. Lahko tudi na mail: jure.jazbec@guest.arnes.si

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe okt 31, 2003 2:18 pm

Sorry, ampak men je pa tale Ibiza iz Pule prava GROZA! :huh:

Kva je naredu iz lepega avtomobila! Jao!! Groza!! Tist wanna be Cosworth spojler, pragovi, maska... :ne

Fuj!! :P

LP :D
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov