blindek je napisal/-a:Kolko sem dosedaj prebral za homolomo platišč morem na RTI v MB poslat vlogo, potem klicno ali po pošti dobim datum in uro kdaj naj pridem k njim.Sabo moram met TÜV platišč.
Kako je pa z homologacijskim kartončkom, glede na to da je moj avtomobil letnik 97, ampak prva registracija 00 in ga nimam! Na tehničnem mi je sicer rekel da je to bilo komaj konec 97 leta. Zaj me pa zanima če bi lahko komplicirali zato? Ali mi bodo enostavno naredili novega?
Ali je vloga na prvi strani še vedno veljavna?
abbe je napisal/-a:jst bi isto neki prasau.a lah poslem un list na lpp,ceprou nimam se papirjev.stvar je taka da sm 30. narocen na temnenje pa bi jst ze zdj poslau un list da poj nam tok cajta se okol vozu brez homogacije.
maccek_21 je napisal/-a:mal neumno vprašanje ampaj vseen:
ali morajo biti papirji za homologacijo , se pravi TUV-ji printani v original barvi (pri meni je tisti logo proizvajalca moder) ali lahko vse v črni?
maccek_21 je napisal/-a:ali je nujno platišča ki jih hočeš homologirati imeti na avtu ali je zadosti če prideš na pregled z platišči v prtlažniku in papirji pod roko???
mislim tukaj na LPP???
THNX
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov