Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Ne mar 27, 2005 10:21 pm

D.J. je napisal/-a:
Gti-Driver je napisal/-a:No ja men se pa ne zdi nič lep. Sploh če ga pogledam od strani mi sploh ne sede. Pa tudi felne ne sedejo zraven tega vsega kar si nameto gor.No če ga bon v živo vido bom mogoče spremenu mišlenje. Pa brez zamere ;)

Takih komentarjev se je boljš vzdržat :? Sploh pa ne bi začel o tem, kdo mu piše to :roll:

In zakaj bi se takih komentarjev mogli vzdržat?Vsak ma pač svoj okus in men se pač to ne dopade.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Ne mar 27, 2005 10:26 pm

Gti-driver tud jaz sem prištaš VW pa načeloma Oplom ne maram vendar kar je Damjan naredu mi je všeč in res pohvalno da nam je to pokazal od začetka pa do zdaj.
Kr tko naprej

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Ne mar 27, 2005 10:33 pm

Gti-Driver je napisal/-a:In zakaj bi se takih komentarjev mogli vzdržat?Vsak ma pač svoj okus in men se pač to ne dopade.

Me zanima, če bi to človeku povedal v faco? Bi šel do njega pa mu reku, stari, tvoj avto mi pa ni všeč, ker ti tok zadev gor nametu, blabla?

Dost od mene, da ne bom pol spet kriv za kej :roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne mar 27, 2005 10:40 pm

Slika
Slika
Čak malo... a se sam men zdi tole neki podobno al še komu? :shock:

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Ne mar 27, 2005 10:45 pm

Podobno, ne pa isto :P

Drugače pa :bow Svaka čast. Sam škoda kr je Opel :P Joke, da nebi kdo resno mislu.
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne mar 27, 2005 10:46 pm

če se ne motm sm tale boykit drgač vidu u carzonovem katalogu 2003. anywho pošteno lep avtoček, res je da tega bodykita u slovenij ni vidt(saj jest ga še nism). se pa strinjam z nekaterimi ki pravjo da wing pa zadne lučke mau ne pašejo zravn. sam veš kuko, usake oči majo svojga malarja. feltne so pa direkt BINGO an. aja, kaj je z masko?

Lp
Matic

izy__
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a izy__ Ne mar 27, 2005 11:21 pm

svaka čast!

Dj prleti kaj pred šolo da vidimo to še v živo.

Aja pa uno še odgovori ko je nekdo napisau da maš na eni strani ćrno na eni pa zeleno pr vratih
LP vsem

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne mar 27, 2005 11:28 pm

damjan je napisal/-a:Slika

Na tej sliki, sem tudi jaz najprej pomislil na Evot-a.
Samo mislim, da bi z črnimi mrežicami avto izgledal še bolj killersko". Sem samo črno pobarval, upam da ne zameriš. :)
Slika

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Ne mar 27, 2005 11:33 pm

Že dolgo spremljam debato in bom pokomentiral tisto kar mi ni všeč ali bi lahko bilo bolje. Ostalo je zelo OK.
1. Design platišč se ne sklada z designom avtomobila (mehkejsi robovi platišč)
2. Pohvalno glede boljših diskov in komplat zavornega sistema (večina pozabi na to, vendar je bistvena stvar), vendar so za moje videnje še vedno premajhni. Tudi rdeče zavorne čeljusti ne pašejo (prešpricaj jih v srebrno, kakor imaš že narejene mrežice, da se skada)
3. Tisti spojler SPLOH NE PAŠE - vrži dol in daj en normalen plastičen spojler, ki se bo v detaljih ujel z designom avta in bodykita.
4. Tiste ledice za zadnjo tablico bi morale biti bolj narazen oz. namontiraj ledice tako, da bodo svetile "pod kotom" in osvetljevale celotno tablico.
5. Tisti komentar o temnih (črnih) mrežicah niti ni tako mimo - verjetno bi zgledalo še bolje kakor sedaj z kovinskimi.
6. Nisem pristaš neonk in mi zato niso všeč, je pa pohvalno, ker si nabavil zelene, da se skladajo z avtom.

Zanimiv projekt in hobi, ki zahteva ogromno denarja (jaz bi ga raje porabil kako drugače). POHVALNO!

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po mar 28, 2005 12:16 am

vse je kulj...feltne stari nujn vecje...18" minumum pa se mal ga spusti da bojo gumice pr blatniku...uzadi mi je kulj sam tablco je treba na odbijac prestavit pa gepek zashaveat
To je to z moje strani

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po mar 28, 2005 2:39 am

pi je napisal/-a:aja sem zdaj nekaj bolj podrobno gledal---
--- kaj maš na eni strani one stebre pri vrati črne ene pa zelene?
ČE se motim -- oprosti

ja res je saj so mi pred 3 mesci vdrli v avto in je blo vse porajsano........sej folije ki so karbon look mam doma sm jih ni blo še cajt nalepit k je blo drugo bolj važno....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Po mar 28, 2005 3:05 am

[quote="Čojko"]Že dolgo spremljam debato in bom pokomentiral tisto kar mi ni všeč ali bi lahko bilo bolje. Ostalo je zelo OK.
1. Design platišč se ne sklada z designom avtomobila (mehkejsi robovi platišč)
2. Pohvalno glede boljših diskov in komplat zavornega sistema (večina pozabi na to, vendar je bistvena stvar), vendar so za moje videnje še vedno premajhni. Tudi rdeče zavorne čeljusti ne pašejo (prešpricaj jih v srebrno, kakor imaš že narejene mrežice, da se skada)
3. Tisti spojler SPLOH NE PAŠE - vrži dol in daj en normalen plastičen spojler, ki se bo v detaljih ujel z designom avta in bodykita.
4. Tiste ledice za zadnjo tablico bi morale biti bolj narazen oz. namontiraj ledice tako, da bodo svetile "pod kotom" in osvetljevale celotno tablico.
5. Tisti komentar o temnih (črnih) mrežicah niti ni tako mimo - verjetno bi zgledalo še bolje kakor sedaj z kovinskimi.
6. Nisem pristaš neonk in mi zato niso všeč, je pa pohvalno, ker si nabavil zelene, da se skladajo z avtom.

Zanimiv projekt in hobi, ki zahteva ogromno denarja (jaz bi ga raje porabil kako drugače).

hja tko je no; avto je narejen po mojem in silver golfovem okusu.......
stvari ki so na avtu se meni dopadejo in zato mi ne prosim tle govort da nej kar neke tvari dobesedno FUKNEM dol pa da nej naredim tko pa tko pa bla bla bla.......
sej je res da spoštujem vaša mnenja pohvale,kritike sam ne mi nekaj vsiljevat.......o metanju dol......
razmišljam o nakupu 18" ki jih dobim zelo poceni z gumami-nove....
sam morte vedet da tud jst denarja ne serjem in da feltne niso v cenovnem razredu kakšnega športnega filtra.....
avto kot sm že napisal še ni dokončan in moje sanje še niso uresničene.......
kmalu pride na vrsto notranjost.......nato pa verjetno mašina.......
vedite pa da vse vaše komentarje-dobre in slabe spremljam in jih sprejemam iz njih pa bom poskusil izluščiti stvari ki so všeč meni........in jih probal tudi uresničiti seveda pod pogojem da se ta stvar meni dopade.....
zaenkrat je avto tak kot je bo se pa še dopolnjeval........itak pa boste spet prvi obveščeni o tem....
nočem nikogar kregat al pa mu težit naj ne piše takih stvari......vsak ima svoje mnenje in zato smo vsi drugačni-PA ŠE PRAV FAJN NAM JE....
hvala vam

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po mar 28, 2005 3:26 am

Some people just don´t get it :roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po mar 28, 2005 7:27 am

damjan je napisal/-a:
pi je napisal/-a:aja sem zdaj nekaj bolj podrobno gledal---
--- kaj maš na eni strani one stebre pri vrati črne ene pa zelene?
ČE se motim -- oprosti

ja res je saj so mi pred 3 mesci vdrli v avto in je blo vse porajsano........sej folije ki so karbon look mam doma sm jih ni blo še cajt nalepit k je blo drugo bolj važno....

zakaj pa rabis take folije :? :? ne razumem

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po mar 28, 2005 8:31 am

D.J. je napisal/-a:Some people just don´t get it :roll:

Ja zato pa je forum in da se dabatira o zadevah. Ne more se vsak dol meta in komentirat, uuuuauv noro. So kakšne napake in optične zadeve, ki se ne skladajo. Jaz bom kritiziral samo tisto, kar sem že v slikah podal in se da najlažje popravit. Ker če mi kdo pove, da zgleda tisto popravljeno na črno slabše, potem pa raje ne kometiram več, ker očitno "nimam pojma" .
Opažam pa, da je kakršnakoli kritika, tudi če je utemeljena, takoj demantirana z ostrim napadom, kar po mojem mnenju ni namen foruma.

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Po mar 28, 2005 8:58 am

Men se pa zdijo srebrne mrežce prav vredi, pa tut alu wing se mi dopade. Zdej feltne so že te dobre, če boš dal pa večje še gor, pa tut ne bo nč narobe. :lol: :lol: Aja pa kot je že en omeno, mislim da bi tut meglenke lepo sedle v spredn odbijač, tam kjer so lukne. Aja pa še glede ledic ozadi. Mislim da bi blo mogoč res boljše ja, če bi ble bolj narazn.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po mar 28, 2005 9:15 am

no za vse k pišete za ta BIG spojler...........

konc koncov zakaj vi dajete gor vse te bodykite pa to a zato da je avto lepiš :cry
mislm da se gre pred vsem zato da se dobi na performancah avta torej da se zgubi na teži, zračnem uporu, itd. konc koncev pa tudi na izgledu.
če niste opazl so vsi spojlerji v svetu športa al pa vsi ki hočjo prdobit na performancah daj o veči spojler da to sploh pride do efekta ker kaj boš ti z unim spojlerčkom pr havbi pridobil :roll: sam še dodatno težo brez efekta....
ja to si pa res pol dobr vrgu dnar stran :clapclap
no sej enim je pač več do izgleda kot do uporabnosti oz. koristnosti tega kar dajo gor.........
pa ne nism reku da pa če ni lepo nesme bit gor, sej konc koncev vsak daje gor kar mu paše sam zame če je že tak projekt da pa č zamenaš vse ni nobenga pomena da pol da pa nebi res naredu tko kot je treba.

konc koncev je pa to le moje mnenje.....

BTW: res lep avto, zdej pa še enkrat vprašanje če kej mogoče veš če si kej zgubu na teži al pa če se ti avto zdej kej drugač obnaša kot prej...
verjetno opaznih razlik nebo ampak bi te vseeno prosu za odgovor.
Za te 18" pa raj premisl da neboš po nepotrebnem zgublju na moči itd.

LP :hi

uuuuh kva sem se raspisu :oops:

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Po mar 28, 2005 9:17 am

Jst bo dal na tvojem mestu samo distančnike gor. Feltne so že dost velke ;)
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Wolf
Nov uporabnik

Kraj: Vwland

Napisal/-a Wolf Po mar 28, 2005 9:27 am

Zlo lep avtek in kot je vidt na slikah je tud narejeno v piko, ker je to bolj pomembno, kot pa to da nam na forumu sede al pa ne, ker se boš ti z njim vozu, mi ga bomo pa le gledal :D )

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Po mar 28, 2005 9:43 am

jest nism nč jezen če me kdo popluva........pač to je vaše mnenje in kot pravim vsakega spoštujem.......itak pa vem da vam čisto vsem avto nemore bit všeč ......
avto je delan za moje oči in meni osebno zelo sede......
itak pa forum je zato da se izrazi svoje mnenje,kaj upraša,.......
kot pravim podajajte svoja mnenja..........
hvala vam
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov