Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Octan
Nov uporabnik

Kraj: Železniki

Napisal/-a Octan Po mar 28, 2005 9:44 am

Svaka cast. ne bom bluzil kaj dol zmeci in kaj daj gor :lol: ,ker, kot si ze sam napisal- avto je narejen po tvojem okusu, in tako je tudi prav. je pa res spostovanja vredno, da si se lotil takega projekta in da si ga tako precizno izpeljal, ne glede na to kako je komu usec. v splosnem bo avto definitivno vzbudil pozornost pri vsakem, pa tudi ce si bo clovek mislil da mu ni vsec :lol:

se enkrat, bravo. pa kot si rekel, se pod havbo malo potipas, pol bo pa ze res vse narejeno :twisted:
lp, octan

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po mar 28, 2005 9:45 am

zakaj pa rabis take folije :? :? ne razumem[/quote]

avto ima opremo z oznako CDX in zato je imel te folije original so pa imitacija karbona

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Po mar 28, 2005 9:58 am

Men je avto zelo všeč .. sploh zato ker si eden tistih ki so avto dali novo obliko. Moti me pa zadn wing .. bolje bi prišlo do izraza da bi bil tako zakrivlen kakor prtlažnik in pa felge bi bolje zgledale če bi ble ukrivljene na vn. Drugače pa :bow :woohoo =I :wiihuu
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Napisal/-a beli angel Po mar 28, 2005 10:01 am

Pozdravljeni!!

to temo spremljam že od začetka ker sem tudi sam veliko pripomogu k uresničitvi Damjanovih sanj. Zdej pa glede komentarjev, ki so prišli po objavi slik:
kot prvo: sej je lepo met avto čist pri tleh, sam peljte se vi z tem ta avto nebo samo za gledat v garaži. (sej mi bi ga lah zrihtali da nebi tista nokia sploh stala spodaj sam pol bi avto ostal na parkirišču in nikjer drugje)
komentarji glede alu platišč: sej je lepo in super videt 18,19.... col (brutalne) sam fantje one ne stanejo kot je Damjan reku en šp. filter ampak krepko več (tudi čez 500.000) če pa mate vi tolko dnarja zakaj si pa jih vi ne kupte!!!!
komentar glede večjih diskov: disk bi šel večji gor in več batne čeljusti ampak kolk je treba še zamenjat delov da gre to gor(nosilci čeljusti oz roke...) a to ne stane MALO!!
sej veste kolk so stali original velikosti brembo diski kaj šele večji!!

Da nebo te mislili da vas učim oz kritiziram sej mi bi dali vse to kaj ste omenili, sam vsak ve kje se to vstavi "DENAR"
be cool and drift!!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po mar 28, 2005 10:17 am

Da se jest malo pokomentiram.

Za moj okus so linije pragov in odbijacev malenkost prevec zaobljene in podobno kot ostali mislim, da bi namesto alu winga bolj pasal kaksen manjsi spojler in pa crne mrezice. Drugace ima pa avto zelo spremenjen izgled glede na original in je treba malo pomisliti, da je to res vectra. Na splosno mi je vsec.

Ne glede na to, kaj se nam zdi (vsake oci majo svojga malarja), uzivaj z avtomobilom, ker je TEBI vsec in to je tudi pomembno. Narejeno je res ZELO vredu in zgleda kvalitetno, tako da za to res vse pohvale vsem, ki ste se namatrali, da je nastalo kar je. Vecina nas zna kritizirat, zelo malo pa je takih, k bi se spravl v tak projekt kot ti. Tud jest gruntam kaj vse bi naredil, do sedaj pa mi je uspelo le znizati avto, naslednji teden pa verjetno pridejo se 17" gor.

Glede vecjih felten pa ne pretiravat. Vse ima svoje meje. Zanc sm vidu enih 22" na touaregu... pa sploh ne zgleda dobr... vsaj meni ne. Bremze so pa tud hudicevo drage in konec koncev avto ni vse. Je veliko vec drugih bolj nujnih stroskov.

Se enkrat, pohvale za avto! 8)
Slika

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po mar 28, 2005 12:20 pm

Svoje mnenje sm ti že povedu.Glede drugih ˝nekateri˝ sploh nimate še avta,al pa imate samo običn avto pa nekaj komenterate glede stylinga,saj je lepo če poveste samo svoje mnenje ne pa komentirat kot da ste že ves styling čez dali.
Jaz Damjana spuštujem in mi je všeč da je to naredu zase,za vse ki imajo radi styling in za Črnomelj.

LP

Damjan imaš PM.

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Po mar 28, 2005 1:15 pm

avto se meni full dopade, res spostujem da si se vrgel v taksen dolgorocen projekt ki zahteva ogromno denarja de vec pa zivcev, vendar se mi zdi da bi avto bil se lepsi, ce bi ga ali se malo dol spustil ali pa malo vecje kole gor dal.Sicer pa si naredil taksen avto za sebe in ne za druge!
Svaka ti cast!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Po mar 28, 2005 1:25 pm

:tomidelej: lepo!

kdaj bo to žverco možno kej po nm vidt?
slika je slika- mislm da more u živo pa trgat :twisted:

aja a mi lohk poveš kje si izpuh dobu(maš kako stran)?

uglavnem Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po mar 28, 2005 4:37 pm

dejan zelo pohvalno in zelo lepo upedenano! 8) :P :-P svaka čast!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To mar 29, 2005 12:46 pm

Pa hvala Bogu boš lohk kmal še nalepko za tehničnga dol fuknu. Kr kazi

Drgač pa lepo. Maš notr tud kej porihtan?

lp

YOC
8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 29, 2005 1:23 pm

hmmmm, zdaj sem pogledal slike iz drugega monitorja, moj doma je pretemen.

to je moje mnenje, tak da ne se razburjat če kaj ni po tvojem okusu napisano.

Felne bi jaz definitivno zamenjal, preveč agresiven je avto za tako mile felne. Morda kake felne z robom, ali pa malo bolj agresivne felne. Prav tako se mi zdi ko avto gledam odzadaj da maš preozke gume. Morda se mi tako samo zdi.

Spredaj avtu nekaj manjka, pa to ne mislim na masko. Mrežice bi tudi jaz pobarval v črno, ter morda omislil kak bad look varjanto. Tam ko pridejo meglenke čimprej naredi nekaj, ker ni lepo videt lukenj.

Zadnji del avta je bomba, res svaka čast. Alu wing zdaj povdari celotno agresivnost avta in zadnji del jaz nebi spreminjal. Recimo mrežice v črno in to je to.

Pohvale!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To mar 29, 2005 2:34 pm

Avto je spredaj cista bomba, glede feltn ne menjat, saj bo prevec trpel podvozje, se posebej ce se bos pustu v tuning motorja. Feltne so dost velike. Glede zadnjega dela. Vse pohvale za odbijac in avspuh, res noro. Edino kar minimalno ne pase na slikah je spoiler in to samo zato ker ti gledas avto od delec in zgleda super, na telih slikah se pa tezko vidi.

zato je sedaj tvoja naloga iti in parkirati avto nekam na asfalt in splezati na kak hribcek ali balkon in slikaj avto iz kakih 30 metrov ali 20 metrov. Da se vidi da se ujema spoiler in feltne in da na soncu feltne tko zasvetijo da imajo skoraj podobno barvo lexusk. Ze v mislih imam slike koko hudo bo avto izgledal.

Mi je res zal ampak avta pa ne znas fotografirati :lol:
Slika Slika

Uporabniški avatar
CHI€FTEC
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CHI€FTEC To mar 29, 2005 2:36 pm

Kapo dol! :bonk :bow

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b To mar 29, 2005 7:32 pm

AVTO JE RES 1A!!! Čast :tomidelej:

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner To mar 29, 2005 8:48 pm

bolj kot gledam slike se mi zdi da so feltne čist dost velke... zgleda kot tisti dirkalniki iz zadnjih prvenstev DTM. Mogoče bi dodal kakšne distančnike, da bi bil rob felten poravnan z blatniki.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko To mar 29, 2005 9:53 pm

Legenda, tako zverino si naredil, da se bodo še starememe po Črnomaljskih pločnikih za tem autom obračale! ( melo heca, malo resnice)
Felgne so ti čist dos velike!
Prava zverina, Damjan - kapo dol! :pivo
Edino tis spojler mene tud mal moti, nekak estetko ne gre skupaj, mogoče bo zdaj ko maš droge odbijače drgač izgledalo!
Nisem je še videl uživo odkar je skupaj zložena!
Pridi kaj u Nerajec na :pivo, pa še Dejan bo šel zraven!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 30, 2005 7:11 am

ne govorimo o dimenzijah feln, ampak o dizajnu.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr mar 30, 2005 10:24 am

Dizajn je res premalo agresiven za preostali del avta.

Meni osebno je avto preveč načičkan. Odbijači so preveč masivni in preveč imajo komplicirane površine. Všeč mi je havba, pa zelena osvetljava notri. Mislim da tudi tako kritiko preneseš, če pa ne pa naj ti modi pobrišejo vse take poste pa mej samo take "WOOOW ka je lepi" gor. Osebno mislim da so potrebne tudi negativne kritike.

Brez zamere. LP

PS: Kakšna se ti zdi ideja da bi mel angel-eyes v meglenkah?
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Sr mar 30, 2005 11:53 am

zdj glede meglenk je tko ....
zunanji fi je 80mm-tolk je vlka lukna......
če lahko zrihtaš in za pravi dnar me kontaktiraj na pm...
sm pa resno zainterisiran

za ostale:prenesem vse od pohval do kritik,,,,, :lol:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Sr mar 30, 2005 12:26 pm

Prov luštna žvalca :atensn :atensn :atensn :atensn :clapclap :clapclap :atensn :atensn :atensn :atensn
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov