Da se jest malo pokomentiram.
Za moj okus so linije pragov in odbijacev malenkost prevec zaobljene in podobno kot ostali mislim, da bi namesto alu winga bolj pasal kaksen manjsi spojler in pa crne mrezice. Drugace ima pa avto zelo spremenjen izgled glede na original in je treba malo pomisliti, da je to res vectra. Na splosno mi je vsec.
Ne glede na to, kaj se nam zdi (vsake oci majo svojga malarja), uzivaj z avtomobilom, ker je TEBI vsec in to je tudi pomembno. Narejeno je res ZELO vredu in zgleda kvalitetno, tako da za to res vse pohvale vsem, ki ste se namatrali, da je nastalo kar je. Vecina nas zna kritizirat, zelo malo pa je takih, k bi se spravl v tak projekt kot ti. Tud jest gruntam kaj vse bi naredil, do sedaj pa mi je uspelo le znizati avto, naslednji teden pa verjetno pridejo se 17" gor.
Glede vecjih felten pa ne pretiravat. Vse ima svoje meje. Zanc sm vidu enih 22" na touaregu... pa sploh ne zgleda dobr... vsaj meni ne. Bremze so pa tud hudicevo drage in konec koncev avto ni vse. Je veliko vec drugih bolj nujnih stroskov.
Se enkrat, pohvale za avto!