ANJCI je napisal/-a:andi555 je napisal/-a:Anjci a mi lahko zrihtaš tuv za te feltne prosim, PCD PLATIN ET35 7JX15 H2 za vozilo VW Polo(6N) 1.4 16V letnik 99 moč motorja 74kw?
najlepša hvala
Od Platina ga ne najdem imam ga pa od MIM-a ...
Lp, A
Sp|kE je napisal/-a:Zanima me znamka in model tega platišča. Imam jih na pravkar kupljenem avtu, vendar niso homologirana, pa moram nekje pridet do Tüv-ja! Vozilo je Audi A6 1.9 TDi 81 kW/110 KM.
Vsakršna pomoč bi bila dobrodošla!
http://www.avtomobilizem.com/forum/download.php?id=23658
Cash je napisal/-a:Rabil bi TUW od Dezent F; 4 x 108; 65.1 notranji obroč; 7.5 x 18; ET18; za gume 225/40 R18. Na dezent strani ga ne najdem, na tejle pa so vsi podatki http://213.209.128.250/goodyear/(mhyco5 ... 452xxwdbac)/start.aspx
Hvala!
Avto; Peugeot 406 Coupe, 2.2 HDI-98kW Fap, l.2004
Sp|kE je napisal/-a:Danes sem snel platišče in tukaj bom navedel vse podatke, ki sem jih našel.
SPEEDLINE
SL 1844
Italy ST5
4FO 601 025 J
7,5J X 17 H2 ET 45
Izgleda, da so Speedlinove, vendar tega modela na internetu enostavno ne najdem! Z notranje strani imajo audijev znak.
@MacTron: Sredinski pokrovček je plastičen, torej gre verjetno za repliko. Je kakšen primeren Tüv za njih?
Audi A6 1.9TDi (l.1999)
81kW/110 KM
Dimenzije: 235/45/17
Upam, da se najde kaj...
Lp
ANJCI je napisal/-a:Ne ostane ti drugega kot Tuv z podobnimi podatki ali pa potrdilo uradnega servisa o ustreznosti le teh platišč in pnevmatik za tvoje vozilo.
Lp, A
MacTron je napisal/-a:Sp|kE: Torej v kolikor vsebuje katalosko 4F0 601 025 J pod to kodo se nahajata
dve razlicici diamond silver in avus-silver. Sem rekel "bo potrebno vseeno pogledat"
to so original kot je ze spremeno besedo nadaljevala Anjci. So pa lahko locirane
kot S-line na A6 (C5) in A4 (B6).
Sp|kE je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Ne ostane ti drugega kot Tuv z podobnimi podatki ali pa potrdilo uradnega servisa o ustreznosti le teh platišč in pnevmatik za tvoje vozilo.
Lp, A
@ANJCI
Ne vem, če preverjajo, če se platišča ujemajo s Tüv-jem. Ko sem bil na homologaciji v Ljubljani z golfom, je samo prišel, pogledal dimenzijo gume in preveril, če je vpisana v Tüv. Platišča ga sploh niso zanimala. V Avto Krki v Krškem pa poslikajo spremembo, ki jo je potrebno homologirati in potem pošljejo naprej na odobritev oziroma vpis v homologacijski kartonček. Dilema je pa to, ker ne vem, če bodo poslikali samo dimenzijo gume ali pa tudi celotno platišče. Tako, da bi te prosil, če mi lahko dobiš kakšen Tüv, katerih platišča so vsaj na oko podobna tem, če ne, pa lahko tudi katerega drugega, ki ima vsaj vpisano to dimenzijo gum za moj tip avta. Mislim pa, da ne bi smeli komplicirati, če so to res original platišča. Upam, da se bo našlo kaj zame.MacTron je napisal/-a:Sp|kE: Torej v kolikor vsebuje katalosko 4F0 601 025 J pod to kodo se nahajata
dve razlicici diamond silver in avus-silver. Sem rekel "bo potrebno vseeno pogledat"
to so original kot je ze spremeno besedo nadaljevala Anjci. So pa lahko locirane
kot S-line na A6 (C5) in A4 (B6).
@MacTron
Homologirat jih pa morem vseeno, a ne? V homologacijskem kartončku imam namreč vpisano samo za 15'' in 16'' platišča.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov