evilson je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam namen homologirat alu platišča z novimi dimenzijami gum 225/45/17!
Zraven platišč sem dobil papirje, kateri so prikazani spodaj. Zdaj pa bi prosu enega ce bi bolj podrobno pogledal, ker mi na 4 strani pise neka dimenzija gum 205/40/17! Ali moram to spremenit (kako?) na 225/45/17? Ali so papirji cisto vredo in lahko stvar normalno homologiram?
Hvala in lp,
Matej
evilson je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam namen homologirat alu platišča z novimi dimenzijami gum 225/45/17!
Zraven platišč sem dobil papirje, kateri so prikazani spodaj. Zdaj pa bi prosu enega ce bi bolj podrobno pogledal, ker mi na 4 strani pise neka dimenzija gum 205/40/17! Ali moram to spremenit (kako?) na 225/45/17? Ali so papirji cisto vredo in lahko stvar normalno homologiram?
Hvala in lp,
Matej
Pobesneli je napisal/-a:Mam en problem z vlogo za pregled..KEr imam avto na leasing mi piše v prometnem da je pač leasing hiša lastnik..zdej pa moram vpisat jaz lastnika na vlogo.Vpisem sebe ali leasing hišo?ker če vpisem leasing hišo nevem kdo se bo potem podpisal spodaj
Vprasanje je mogoče malo neumno,sam jaz si na njega neznam ravno odgovoritSe mi gre predvsem da čimprej naredim to homologacijo.
Lp
Frizzy je napisal/-a:Rabis tuv za platisca na katerem pise o doloceni dimenziji pnevmatikešportne amortizerje se ne homologira, homologirajo se vzmeti, rabis pa tuv za vzmeti ter potrdilo o strokovni vgradnji in izpis optike
cena za posamezno homologacijo je pa okoli 30 Eur
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov