andrej86 je napisal/-a:dete je napisal/-a:
če bi si dal to noter naret,pa če bi menjal še komplet podvozje in zavorni sistem,kje in kako bi motor še atestiral,a veš slučajno
Godward je napisal/-a:Pri http://www.sk-tuning.de/ sem naročil sprednje bele smerokaze. Piše, da gre za plačilo ob prevzemu. Mislite da bojo prišli? Cena pa 47 € s poštnino.
Zanima me še, če ma kdo kaj pojma glede LED stranskih smerokazov, se jih še da dobit v Avto Marko?
urosr je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:dete je napisal/-a:
če bi si dal to noter naret,pa če bi menjal še komplet podvozje in zavorni sistem,kje in kako bi motor še atestiral,a veš slučajno
greš na lpp, pa maš s sabo kopijo prometne, pa kupoprodajno pogodbo da si lastnik motorja katergea maš vgrajenega in plačaš 20€ ter lepo homologiraš, to je vsa umetnost, na tak način sm jst homolomo enkrat močnmejši motor!
andrej86 je napisal/-a:urosr je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:dete je napisal/-a:
greš na lpp, pa maš s sabo kopijo prometne, pa kupoprodajno pogodbo da si lastnik motorja katergea maš vgrajenega in plačaš 20€ ter lepo homologiraš, to je vsa umetnost, na tak način sm jst homolomo enkrat močnmejši motor!
si ziher,kak to da samo 20€
kaj pol ti dajo novo prometno naredit al ti v kartonček vpišejo
mr hiccup je napisal/-a:zdravo!
eno vprašanje ... kako se odšravfa zgornji del prestavne ročke, ker je odpadel, pa bi ga rad zamenjal. Sem poizkušal odšravfat, pa ne gre, snet se ga tud ne da ...
ali je mogoče trega zamenjat celotno palico?
hvala!
andrej86 je napisal/-a:mr hiccup je napisal/-a:zdravo!
eno vprašanje ... kako se odšravfa zgornji del prestavne ročke, ker je odpadel, pa bi ga rad zamenjal. Sem poizkušal odšravfat, pa ne gre, snet se ga tud ne da ...
ali je mogoče trega zamenjat celotno palico?
hvala!
drugače kot s kakimi velikimi kleščami ga neboš dobil dol ker je zalepljen.
daj ene velike klešče gor pa ga zasuči v eno strano lepo počasi dokler ne spusti,na drugo menjalno ročico ti ga pa priporočam zalepiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost