Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Blju
Nov uporabnik

Napisal/-a Blju So feb 21, 2009 11:09 pm

Lep pozdrav

Sicer ne vem, koliko je tema še aktualna ampak bom vseeno vprasal.

Postal sem lastnik Campus petke. V glavi že imam neke predelave in sicer bi se mi najbolj dopadla vgradnja 1.4 motorja od R19 ( 80 km).
Vem, da obstajajo neke kombinacije z Expressovim menjalnikom jb1 pa me zanima, če je kdo to že testirall in zakaj je ta kombinacija dobra. Ali tak motor paše direktno ali je treba predelave?

Druga stvar je nehomologacija tega. Gre se mi, da je registracija enaka kot je. Kolikor sem gledal je v prometni samo številka šasije, ne pa tudi motorja. Tako, da me načeloma strici na tehničnem ne bi mogli pogruntat. Ali se motim?

Ker pa se ne bi rad ubil bi menjal tudi zadnjo premo za tako z diski. Menjava tega me še najbolj plaši. Kakšen je postopek, če je kdo že izvajal kaj podobnega?

Nazadnje pa še vgradnja šibedaha. Anyone?

LP

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So feb 21, 2009 11:24 pm

razlika med 1.1 in 1.4 energy motorjem je že na pogled. Če mene vprašaš si niti na tehničnega ne bi upal. ampak kak za koga.....med tem ko 1.1 in 1.4 motor (oba od petke) pa sta na pogled enaka. To bi mogoče šlo....

Je pa že nas dosti prenardilo zavorni sistem. Zadaj dobiš komplet s torzijo (ne dolgo nazaj se je prodajala na reno forumu in tudi na avto.net) in samo premenjaš. Torzijo držijo štirje vijaki ....priključič lajtunge ....vse lepo zložiš in to je to. Spredaj pa dobiš diske in klešče ali od GTT ali pa od megana.....spet vse premenjaš in je to to.
Najdi mojo temo v sam svoj mojster.....eno maš od jeepa eno pa od petke.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne feb 22, 2009 12:08 am

Blju je napisal/-a:Lep pozdrav

Postal sem lastnik Campus petke. V glavi že imam neke predelave in sicer bi se mi najbolj dopadla vgradnja 1.4 motorja od R19 ( 80 km).

Nazadnje pa še vgradnja šibedaha. Anyone?

LP

javi se uporabniku M.lončar on ima / vozi tako predelano petko na slalomih verjetno ti bo znal prav svetovat, šibedah lahko daš samo v R5 če ni original ga jaz ne bi dajal ker boš še dodatno ošvohnil karoserijo, ki je že takoalitako švoh ... uporabnik Jeaka pa ima doma en par zadnjih čeljusti od R5Gtt ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne feb 22, 2009 7:41 am

..ewo se moja "bivša"ljubezen:P ..gume pa so dimenzije 175/55/15 in sem biu kar zadovolen glede da sm imeu 185/60/15 in mi je drajsalo kot zmesano(zadaj,ko sta se 2 usedla)...spredaj je pa itk bla tok trda da je zgledalo kot da sploh nma armotizerjev :lol: :lol: :lol: ...
Priponke
12092008720.jpg
08082008582.jpg
18092008733.jpg
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov