xandrej je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Jaz sem dobil v Eurotonu, ki je za Phillips tudi zastopnik.
Naslov poslovne enote v MB:
Osojnikova ulica 17, 2000 Maribor
Verjetno te pa bo cena odvrnila, v A3M-u podobne, le da imajo močenjši modri filter stanejo manj, a niso EU homologirane.
Evo šel dol kupil zmontiral... Isto! Pa kaj sio nor... Pri originalu sploh nema razlike! Pa sem vrgel spet 16€ bek... Edino led še potem pride v poštev!
Podnevi so vse več ali manj iste in svetijo rumeno. Razlika je vidna šele ponoči. Je v tej temi to parkrat omenjeno, vsaj jaz vem, da sem že napisal. Imaš pa še eno varjanto, ki je verjetno najboljša. Osram ima poleg navadnih W5W Cool Blue žarnic, še halogenske 5W5 cool blue. Mislim, da sem jih pred kakšnim letom kupil v Baumaxu, žal pa jih ni v H6W izvedbi, svetijo pa sigurno bolj belo zaradi polnejnja s halogenskim plinom, torej enako kot večino H1, H3, H7,... žarnic.
Najboljša varjanta bo torej, da greš v neko tuning trgovino. V A3M vem, da imjao ene H6W, ki imajo precej bolj moder filter in sigurno svetijo bolj belo, čeprav podnevi verjetno svetijo pravtkao rumeno.
Če pa imaš xenon pa vzami LED pozicijskie, ki imajo gor vsaj 4 led diode, ker ostalo ne bo kaj dosti svetilo. Če jih boš uporabljal za prednje luči ne pozabit na vezavo primernega upora da ti računalnik ne bo javljal, da je žarnica pregorela.