Serđo™ je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:NE!
dej men nared, če ni tak problem...
no dej... kaj si rep med noge stisnu???
no dej... ajde frajer, ko ti ni tok do dnarja in maš tok preveč časa...
dej... spedeni mi? kaj je zdej? kaj je narobe???
no.....
dobiš čim greš drag z zoranwagnom..
DEAL?
HUGO_BOSS je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:če še na tablicah nimaš črk oz številk ka si jih boš pol po avtu limal?
![]()
j***m ti mamico, a bo to ql?
aa
a ti še kej povem k****n pravokatorski?
ti povem še moj naslov na pm, boš pršu pogledat? aa?
piška ti matrna...
s.hio je napisal/-a:Jaz vem kje se a take crke dobit, ker sem jih kuzoval. In sicer pejd do enega ki se ukvarja z izdelavo grobov za pokopalusce ali drugih takih stvari, pa ti bo sigurno ponudil ene 6-10 vrst crk in ze kromiranih. Jaz sem tako nakupoval ze crke in tudi lepilo drzi dobro (ce drzi na hrapavem kamnu bo pa tud na gladkem plehu drzalo)
lp
MGsax je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Jaz vem kje se a take crke dobit, ker sem jih kuzoval. In sicer pejd do enega ki se ukvarja z izdelavo grobov za pokopalusce ali drugih takih stvari, pa ti bo sigurno ponudil ene 6-10 vrst crk in ze kromiranih. Jaz sem tako nakupoval ze crke in tudi lepilo drzi dobro (ce drzi na hrapavem kamnu bo pa tud na gladkem plehu drzalo)
lp
to sem mu jaz predlagal pa me je nadrl zakaj ga jebev v glavo.
s.hio je napisal/-a:Imam obcutek, kot da nekatere tukaj, za katere se ne sme dajat imen, malo obrnjeni stavki sploh ne sprovocirajo in da spolh ne preklinjajo po forumu, sploh pa niso jezni. Pa sploh nimajo linkanega podpisa, kaj pa sele da bi imeli ibizo.
Kot sem pa ze rekel se imen ne sem dajat, tako da so te osebe lahko kdorkoli.
s.hio je napisal/-a:by the mimo, pa sem jaz resno mislil z tistimi crkami iz pogrebnih uslug. V gorici sta itak dva ali trije ki se ukvarjajo s tem in lahko vprasam kaj se da dobit, seveda pa moram tvoje zelje vedet. Ne mislim vsebine napisa ampak obliko in font crk.
Hugo: Tisti moj post je bil misljen kot joke, ce pa nimas smisla za humor ti pa nisem jaz kriv. Javno se opravicujem vsem uporabnikom foruma, ce sem se komu zameru zaradi bedarij, ki jih izjavljam.
croma_man je napisal/-a:definicija provokatorja :
provokator je vsak ki se hoče normalno pogovarjat s hugotom ki vse narobe razume in misli da so vsi proti njem in dobiva popizditise take da pokajo drugi od smeha (beri. strahu) :P :P :P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov