peroman je napisal/-a:gerchy je napisal/-a:Kljub temu, da sem prebral le en thread, sem se vedno mnenja, da je serijsko dalec najlepse![]()
(a najbrz sem edini, ki tako razmislja)
Okusi so razlicni, ali pa jih ni.
Srerijsko? Kaksno ma pa to vezo s stajlingom*?
PaGeR je napisal/-a:MGsax... Kaj imaš proti homemade stylingu? :P
Drugače bi blo pa fajn, da se to sproba pa prvem meetingu, pa da se pol vidijo komentarji ter rezultati...
Sale, saj lahko sprobaš zadevo speljati v MB tako kot se zagre
LP
PaGeR je napisal/-a:MGsax... Kaj imaš proti homemade stylingu? :P
Drugače bi blo pa fajn, da se to sproba pa prvem meetingu, pa da se pol vidijo komentarji ter rezultati...
LP
monster_d je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:MGsax... Kaj imaš proti homemade stylingu? :P
LP
Se spod podpisem
Sicr pa mg-sax naredi enkrat eno zadevo sam doma (ala spojler recim), da se bos jebal celi mesec, zivcnega skor poleg dobuitd... pa jo bos bolj ceno kot pol avta
Drugace pa se najbolj strinjam z Sale-om
MGsax je napisal/-a:samo poglej če "tekmujeta" avta en home made in en kupljeni spojlerji zakaj bi moral imeti home made prednost če je grši, če je pa lepši pa hvala bogu da zmaga home made.
meni se tako ne gre da bi neke pokale domov nosil! samo home made mi je od Pager-ja corsa izjemno všeč
Sale je napisal/-a:Pa saj se ne bi delilo na home made in kupljeno no
Res je edino to, da bi verjetno home made že tko po kriterijih bolj v "freestyle" skupino padlo in bi tam imeli malo več možnosti. Ni pa nujno. Pri tem se strinjam z MGsax-om, da mora avto pač bit lep in to je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov