Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 13, 2004 4:01 pm

Moje noobovsko mnenje: najbolše je kokr je že en umenu, da je glasovanje kokr naprimer pri EMI, glas ljudstva in žerija (npr v žeriji je 5 komadov, vsak lahko da max 10 oceno) in nek dobr avto npr. dobi 45 točk od žerije in če je všeč folku pa še 100 točk od ljudstva.

Glede domačih krajov kjer so tekmovanja, je pa po eni strani dobro, nebo skos isti tekmovalec zmagal in še podobno bo kokr če bi igrali nogomet Home/Away
Slika Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 13, 2004 4:03 pm

Drugače pa: ni važna zmaga, važno je sodelovanje
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če maj 13, 2004 7:19 pm

Hmmm, spet ta bitka: home made vs. kupljeno. Če bi vsak malo popustil in pogledal čez rob svojega kupljenega al pa doma narjenga spojlerja, pa bi vidu da sploh ni fora v tem.

Temu se itak nikol ne bo do dna prišlo in ne razumem zakaj vsak tako zagrizeno zagovarja svoje - jaz sem bil na "obeh" straneh in mi lahko verjamete, da to nima veze.

Če se kategorije pravilno postavijo, bo vsak našel mesto zase, ne glede na to kaj ima na avtu. In ne, ne zmišljujemo si bedarij ampak debatiramo o zanimivih zadevah iz katerih, se lahko kaj koristnega izcimi ;). V tujini se temu reče brain storming drugače; in je uspešno :P
Slika Slika

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Če maj 13, 2004 9:21 pm

Da nadaljujem.
V tujini npr. ne tekmujejo vsi v eni kategoriji. Se pravi. Istočasno se tekmuje v več kategorijah, tako da ne moreš nastopati v vseh. Kako se pač odločiš oz. prijaviš. Pravim, da je na srečanjih od cirka 300 pa tudi do 1500 avtov in to bi bilo nemogoče vse ocenjevat. Zato eni gredo na ocenjevanje za tuning, drugi styling, tretji na merjenje glasnosti akustike, četrti glasnosti izpuha, drag, smojenje gum, itd.
V našem primeru npr. 200 avtov se razdeli sigurno na najmanj tri kategorije (eni akustika, drugi izpuh, tretji styl,..) in je že manj avtov v eni kategoriji. Pa če jih je še preveč se lahko naredita dve žiriji na kategorijo itd. Npr. Osebi za merjenje glasnosti sta zadosti dve, za stil ena žirija 6 oseb, pa še kakšna žirija in ne pride prek 15-20 oseb. Pa tem osebam se da za nek (hot dog) oz. neko priznanje - diplomo, da so bili v komisiji pri npr. ocenjevanju vozil za stil,...
In tako en avto ne more dobiti več pokalov.
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 13, 2004 10:00 pm

OK ja to si fajn povedal, sam mi iscemo resitev oz da se pokrije tista luknja z home maide robo!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če maj 13, 2004 10:25 pm

No točno o tem sem tudi jaz govoril, kar je zgoraj napisal BMW 850i. Da se tekmovalci sami odločijo v čem bodo tekmovali in se tako vse skupaj malo prerazporedi.

Monster, če bi bilo dosti takih t.i. home made avto se tudi za to naredi posebna kategorija pa je. Kdor hoče s tako robo nastopat v tej kategoriji pač lahko, kdor pa z enako home made robo želi bit v drugi kategoriji je pa tudi lahko. Nekako tako, pa je stvar rešena.
Slika Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe maj 14, 2004 7:44 am

kot j eže bilo omenjeno na koncu pri atyling tekmovanju šteje celoten avtomobil. se pravi da more biti lep na pogled. pa ni važno če je kupljeno ali pa home made. ker ne vidim zakaj bi neki home made (ki zgleda grdo) dobil samo zaradi tega več točk kot pa kupljena roba ki zgleda lepo. lahko tudi obratno zaradi mene!

fantje s tem home made mislite kot da ste avto na novo izumili oz. to tako v ospredje dajete kot da je nevem kako pomembno če je doma narejeno ali pa kupljeno. fantje kupljena roba ni poceni, pravtako p ahome made trajaj nekaj časa da naredeš.

npr. kaj ti pomaga unika če je grozno za videt! če p aje home made lepo narejen p alahko premaga kuplljeno robo brez problema!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe maj 14, 2004 8:54 am

Kljub temu, da sem prebral le en thread, sem se vedno mnenja, da je serijsko dalec najlepse :evil:
(a najbrz sem edini, ki tako razmislja)

Okusi so razlicni, ali pa jih ni. :-P

peroman
Novinec

Napisal/-a peroman Pe maj 14, 2004 9:31 am

gerchy je napisal/-a:Kljub temu, da sem prebral le en thread, sem se vedno mnenja, da je serijsko dalec najlepse :evil:

Srerijsko? Kaksno ma pa to vezo s stajlingom*?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe maj 14, 2004 9:43 am

peroman je napisal/-a:
gerchy je napisal/-a:Kljub temu, da sem prebral le en thread, sem se vedno mnenja, da je serijsko dalec najlepse :evil:

Srerijsko? Kaksno ma pa to vezo s stajlingom*?

To je ravno tisto, kar sem že zgoraj omenjal - različni okusi. Za ostala izvajanje v zvezi s tem beri zgoraj ;).

Drugače pa še enkrat: bistvo ni v tem, da bi bilo home made več vredno (ali manj) in bi moralo zaradi tega dobit več točk, gre za stil ki pa ga lahko razdelimo na več kategorij.
Slika Slika

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe maj 14, 2004 11:31 am

peroman je napisal/-a:Serijsko? Kaksno ma pa to vezo s stajlingom*?

S tem topicom bore malo. No, morda, da je tovarniski styling se najbolj okusen ... :wink:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe maj 14, 2004 11:41 am

MGsax... Kaj imaš proti homemade stylingu? :P

Drugače bi blo pa fajn, da se to sproba pa prvem meetingu, pa da se pol vidijo komentarji ter rezultati...

Sale, saj lahko sprobaš zadevo speljati v MB tako kot se zagre ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe maj 14, 2004 1:50 pm

PaGeR je napisal/-a:MGsax... Kaj imaš proti homemade stylingu? :P

Drugače bi blo pa fajn, da se to sproba pa prvem meetingu, pa da se pol vidijo komentarji ter rezultati...

LP

nič nima proti home made stylingu, samo mi je glupo ko nekateri hočejo nekaj bonusa samo zato ker je home made, to je meni glupo. kot sem rekel če je avto lep bo zmagal tudi home made in ni rečeno da je kupljeno lepše! zmagati more lepši avto in neglede na to če je home made ali kupljeno
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe maj 14, 2004 1:52 pm

LP

Se spod podpisem

Sicr pa mg-sax naredi enkrat eno zadevo sam doma (ala spojler recim), da se bos jebal celi mesec, zivcnega skor poleg dobu :lol: itd... pa jo bos bolj ceno kot pol avta :wink:

Drugace pa se najbolj strinjam z Sale-om

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 14, 2004 2:26 pm

hm nevem sm komi vse prebral!!!

res SVAKA VA M ČAST dokler si vi kregate pa debaterate jst tuneram pač bom jst v GROSUPLJU POBJEDNIK!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok mal resnosti!!

jah kaj naj rečem maki je vse povedu eni pač nemormo home made pa kupm raj zadevo kokr vsi veste mam avto take znamke pa neda se nič pr nas kupt torej dam VELIK truda v UVAŽANJE!! in predelovanje neoriginalnih delov! pač tko je in cenim ist to kokr da sm sam naredu!

Lp _VeNoM_ 8)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe maj 14, 2004 4:21 pm

monster_d je napisal/-a:

LP

Se spod podpisem

Sicr pa mg-sax naredi enkrat eno zadevo sam doma (ala spojler recim), da se bos jebal celi mesec, zivcnega skor poleg dobu :lol: itd... pa jo bos bolj ceno kot pol avta :wink:

Drugace pa se najbolj strinjam z Sale-om

ne rabim, sem nabavil kaj sem hotel :wink:

samo poglej če "tekmujeta" avta en home made in en kupljeni spojlerji zakaj bi moral imeti home made prednost če je grši, č eje pa lepši p ahvala bogu da zmaga home made.

meni se tako ne gre da bi neke pokale domov nosil! samo home made mi je od Pager-ja corsa izjemno všeč
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe maj 14, 2004 5:40 pm

Mas po eni strani prav...
SAm jaz nisem reko da bi zdaj kupljeni bli za en falus in nic vredni ampak, se strinjam s sale-om da bi ble dve klasi...
LP

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe maj 14, 2004 5:51 pm

MGsax je napisal/-a:samo poglej če "tekmujeta" avta en home made in en kupljeni spojlerji zakaj bi moral imeti home made prednost če je grši, če je pa lepši pa hvala bogu da zmaga home made.

meni se tako ne gre da bi neke pokale domov nosil! samo home made mi je od Pager-ja corsa izjemno všeč

Narobe zastopiš ti vso zadevo se mi zdi...
Tukaj se gre, da ima kao homemade prednost, če sta si avta enakovredna (se ne moremo odločiti za katerega)...
Sej se meni tudi ne zdi fer in bi blo fajn mal razdelit, sam pol bodo pa spet komplikacije, ko bo imel en gor neki homemade, neki pa kupljeno, pol pa kam se ga bo štelo ?!?

Drugače pa hvala za pohvalo ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe maj 14, 2004 6:10 pm

Pa saj se ne bi delilo na home made in kupljeno no Slika

Res je edino to, da bi verjetno home made že tko po kriterijih bolj v "freestyle" skupino padlo in bi tam imeli malo več možnosti. Ni pa nujno. Pri tem se strinjam z MGsax-om, da mora avto pač bit lep in to je to.
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe maj 14, 2004 6:58 pm

Sale je napisal/-a:Pa saj se ne bi delilo na home made in kupljeno no Slika

Res je edino to, da bi verjetno home made že tko po kriterijih bolj v "freestyle" skupino padlo in bi tam imeli malo več možnosti. Ni pa nujno. Pri tem se strinjam z MGsax-om, da mora avto pač bit lep in to je to.

No pol pa naredite to 26.6 v mb pa da vidimo ce bo kaj boljse :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov