vuk je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Fantje kdo pa kaj v MB dobro temni, ker si bom jaz dal vseh 5 šip zatemnit!
Poznam jih že enih par, pa bi rad še vaše nasvete!
Slišal sem da na Taboru en zelo dobro dela, ker tam jih je dalo temnit šipe enih par, pa imajo zelo lepo!
Na taboru v MB dela Lešnik;pa jih ziher ni dalo temnit samo par temveč skoraj pol maribora......meni je temnil že drugi avto...zelo zadovoljen in bp. Cifra:041/653-246, Lešnik Dejan....lp vuk
Fiat Tipo je napisal/-a:Po domače povedano če proizvajalec na havbo avtomobila namesti mesoreznico je le ta homologirana. Če pa jo namestiš sam pa ti kot navadnemu smrtniku niti pod razno nebi ratal tega homologirat.![]()
Verjetno zato ker mesoreznica nima TUV certifikata
Skull23 je napisal/-a:Sam da povem svoje. Js sem dal pred letom a audija 80 avant temnit shipe in sicer pri llumarku. pobral mi je 35k sit. (za avanta, torej 7 ship!!!). Temnit sem dal najvech kar se da (po zakonih, oz kot so mi pri llumarku povedali da je legitimno) in je blo prow mega. Ponochi se je pach malo poznalo da je malo (MALO)temneje, kar pa ni vedno slabo. Ful manj te slepijo avti ki vozijo za tabo. Ponochi se notri ni res nich vidlo, ven pa se je kr fejst. Edina stvar s katero nisem bil zadovoljen je ta, da se folija ni lepo prilegala ob tistih "bunkicah" ob robu shipe. Tam se je pach vidlo da je zrak spodaj. Avto sem med tem zhe prodal, bom pa v kratkem drugega kupi in ga bom definitivno znova dal temnit.
Nejko87 je napisal/-a:no po parih letih spet oživitev teme :P
kam pelat temnit?
-kompare
-lumark
-kdo drug?
pa pogoj je da je nekje na gorenskem, ker zaradi šip se mi neda do MB vozit
mflajs je napisal/-a:A je kaksna firma k temni sipe okrog Nove Gorice?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov