Symon je napisal/-a:Aja mimogrede
Neon: A pa to se da nastavljat do koliko se odpre prened se vrata dvignejo? Al je to fiksen sistem, ki ga namontiraš potem pa kakor se izide (odvisno od avta). Al boš pršu ven al ne. Predvidevam, da se da kaj nastaviti imam prav? Koliko te pride material za par vrat? Saj si dal na obe strani? (
Slike manjkajo, ko je na obeh straneh odparto

)
Ja nastavljat se da do kod se odpre, pogojeno je samo s tem da se vrata dovolj odmaknejo spredaj pri ogledalu, da grejo lahko pol gor. Tu je malo razlik od avta do avta. Drugače pa mam jaz zaenkrat tko da lahko za silo zlezem ven tudi ko jih ne dvignem, sam je velik bolj na easy ko so gor...
Namontirano mam samo na eni strani, čeprav mam zaenkrat 4 mehanizme narejene doma. Brez veze mi je še montirat na avto, ko pa vem kaj bi rad še izboljšal. Služba mi vzame veliko časa in tko ga zmanjka za doma.
Uni pravi videz je ko so na obeha straneh vrata gor, VEM
No sj eno popoldne dela
Mogoče manjka zdle mal sonca pa kakih 25stopinj plusa, pa problem je k nimam druzga avta z motorjem se je pa zdle mal problem vozit
Kolk me košta še ne morem povedat, saj upam da vsi vemo, da kaj takega ne moreš naredit čes noč. Samo na amortizerje sem čakal 14dni. Je kar nekaj dni računanja, dal se pregledat enmu mal bol šolanemu strojniku, kar stane in traja...
Dans pa vemo da ni nič več zastonj...
Potem pa je tu še razlika med teorijo in prakso...
Lahko rečem le to da če bi hotel narediti ta sistem samo za sebe se ga full ne splača delat, bolje ga kupit pa še ti ostane....