Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr maj 11, 2005 7:42 pm

Fullback je napisal/-a:
ej sergio...dej mal tole računico predstav...ni mi jasn 11 stvari pa 17 k?!?!?!?! :shock:

dober dan so mel na LPP

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Sr maj 11, 2005 7:52 pm

a ti se to povem, da so mi prvo vzel 7500 sit za tehnicnega, pa ko sm "tehnicnega" naredu (narekovaji zato, ker so sam prepisal z listov, da nism se enkrat okol vozu), so mi jih nazaj dal, k so vidl, da mi se cca. 5 mescov manjka do 7 let :lol:

cist so me presenetl :D:D:D

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr maj 11, 2005 8:07 pm

pa še moja zgodba:
sam čakam papirje že 40 dni (kartonček) in sedaj mi je tehnični poteku in ker pač nimam kartončka nemorem opravit tehničnega........zato mi sedaj avto doma stoji neregistriran.....v ponedeljek povem fotru za nastalo situacijo in malo ponori in reče da naj mu dam številko od lpp-ja......in res on kliče gor in ga vežejo in prevezujejo in končno dobi nekega TOMAŽA VIDMARJA,kao da je on za homologacije.....in pove celo zgodbo,da čakam in ne dočakam in da zdj nemorem registrirat in pač tip preveri moje ime in pravi da so papirji res gor in da so mogl romat do samega šefa (jagra) in da more on dat končno besedo........ok nekak se zmenmo in fotr konča s pogovorom......
in danes ti on pihne na službeno pot v ljubljano in reče naj mu dam tisto potrdilo o tem da sem v postopku homologacije in da bo šel on osebno gor......
in res bil je pri samem šefu lpp-ja in nekaj so se kao pogovarjal .....
in prišli do zaključka da jutri tale šef in gospod vidmar preverita zadevo in da fotru javita kako pa kaj ob 12.00........
dal jim je pa še vedet da se takšne uradne stvari kot je homolomo kartonček vračajo v 15 dneh.... potrjene.....
bomo vidl kaj bo jutri......
vas obvestim

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr maj 11, 2005 8:49 pm

Kolega je dal za sipe+felge+podalski+kartoncek 14900, bomo vidl kok bodo mene ocurili hmal za podalske, pa kok bodo moril, kljub temu da mam vse papirje itd ;)

Aja pa kolega je dobil kartoncek v 5 dneh nazaj, edn ga pa caka ze mesec pa pol pa ne duha ne sluha o kartoncku ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr maj 11, 2005 10:01 pm

Clio_16V je napisal/-a:Kolega je dal za sipe+felge+podalski+kartoncek 14900, bomo vidl kok bodo mene ocurili hmal za podalske, pa kok bodo moril, kljub temu da mam vse papirje itd ;)

Aja pa kolega je dobil kartoncek v 5 dneh nazaj, edn ga pa caka ze mesec pa pol pa ne duha ne sluha o kartoncku ;)

ja teli dnevi so me pa zdej cist presenetl....
ja jest pa tko nardim, ko se bliza 5 dni do 7 mal poklicem da mal pospesujem zadevo...mal me vezejo gor pa dol...pa zmerej cakas da koga dobis na telefon, ker res nevem kje majo ti ljudje telefone al pa skos kofetkajo nekje....tko da pol rece una zenska tam ja imam vaso vlogo tule na mizi se za vpisati je...pol pa kmal dobim...ce ne pa kar vlecejo pa vlecejo...mal jih je treba priganjat vcasih pa je ;) ...
Lp

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Če maj 12, 2005 11:03 am

Sam js ne razumem zakaj ne morjo takoj vpisatpa ti vrnt kartoncka?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 12, 2005 11:25 am

Clio_16V je napisal/-a:Sam js ne razumem zakaj ne morjo takoj vpisatpa ti vrnt kartoncka?

ja najleps bi blo tako ;)
sam pac ni...enga bi moral imeti tam da bi opravljal samo to funkcijo (vpisovanje podatkov v homologacijski kartoncek) ;)
Lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 12, 2005 11:55 am

se mi vidi da delam vsaki dan isti kur!ac, pa sem že dneve zumešo...

jaz grem jutri gor...

dejan84, se bomo dobli na kafeju ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če maj 12, 2005 12:01 pm

black je napisal/-a:da se mal vrinem v temo :)

Sam res kaj hudiča se gredo :evil:

Za danes zjutri ob 7.00 sm dobu vabilo da nej pridem na pregled za fedre.Že prej sem jim po pošti poslal vse papirje kar se jih rabi za to.In zjutri pridem tja nekaj pred sedmo,plačam 6400 sit in se postavim v vrsto.Takoj mi pol dva pogledata številke na fedrih za tem pa se en drug vsede v avto in ga da na valerje da proba zavore (ne vem zakaj saj je samo homologacija) ampak dobro.Do sedaj je šlo vse kot po maslu.....
Potem pa pride un k gleda papirje pa vidi račun od vgradnje fedrov od Fordovega servisa.Pa mi pravi takoj ''Ford pa ni isto k Fiat a ne'' (jest sm resnično mislu da se tip zajebava).Pa pravm ''ne ni''.In mi pol zateži da more bit račun (potrdilo) o vgradnji od Fiatoga servisa al pa od pooblaščenih servisov za apex<--(cheap shit :twisted: )

Dejte mi povedat kaj je drugače na Fiatu al pa Fordu.A na Fordu ne znajo popravlat Fiatov??

Pol za tem grem na Fiatov servis če mi lahko dajo eno potrdilo kakor da so oni delali,in ga niso dali (logično,drugega niti nisem pričakoval ampak vprašat pa le ni greh :) )

Po tem grem do Fordovega servisa,tam k so mi dal gor fedre.Je reku tam da neb smelo bit problema z njihovim računom na lpp-ju (se strinjam,saj so pooblaščen servis).Pol na koncu smo se dogovoril da mi bodo pri fiatu računal eno uro dela in da bom pol imel račun od njih.

Dejte povedat kam to vodi :roll: :?:
A se bo zdej na Fiatu lahko popravlal le Fiate al pa na Oplu le Ople pa pri VW le........

hahaha, ti pa so komedijanti prve klase...ko sem bil jaz s prejšnjim cliom na lpp-ju zaradi fedrov (apex), sem popizdil 2x...prvič raje ne bi razlagal, v drugo sem že skoraj prišel skozi, pa mi tip čisto na koncu reče za izpiske od optike...pa ga gledam in mu rečem: 1. zakaj niste tega napisali na vabilu in 2. na potrdilu o strokovni vgradnji od renault servisa preša je napisano, da je bila optika narejena...

...no, in potem tip začne razlagati, da izpiske vseeno rabi (do sem razumem), da pa preša nima kaj izdajati potrdil o strokovni vgradnji, ne delati optike in naj to opravim pri kakem vulkanizerju...kljub naraščajočem besu sem ga potem prav prijazno vprašal, čemu misli, da pooblaščen renault servis ne bi mogel nastaviti optike renaultu...pa mi reče, ok, samo še to mi prinesi, pa ti bomo vpisali predelavo v kartonček...in jaz se odpeljem besen kot ris, ker bom moral že v tretje na lpp :evil: ...

ker sem zaposlen človek, nisem imel časa iti na optiko, po približno 2 tednih pa dobim pošto z novim homologacijskim kartončkom in obvestilom lpp-ja, da je moja predelava vpisana :shock: ...izpiskov jim nisem nikoli prinesel...

zdej pa razumi če moreš :har ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če maj 12, 2005 12:19 pm

no, hvala lepa. jaz morem nazaj na LPP iz Maribora ker se godpodje niso spomnili na vabilo naapisat da rabim optiko. Seveda nisem mel časa vandrat po LJ in danes 1 teden od pregleda sem šou delat optiko... če jutri ne naredim se jim slabo piše.
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Če maj 12, 2005 5:01 pm

Jst sm dau za športno podvozje in gume 14.400 SIT s kartončkom vred. Mi je pa model moril zarad računa od podvozja, ker sem mu dal fotokopijo le-tega. Mi je rekel da mora bit original. Originala mu seveda nisem dal. Pazite fantje - original račun velja pri uveljavljanju garancije, zato je svetinja in ga nikomur ne dajajte. Iz LPP teh papirjev ne vrnejo.

Uporabniški avatar
jerko14
Nov uporabnik

Napisal/-a jerko14 Če maj 12, 2005 5:10 pm

pa sej lohka brez kartoncka gres na tehniscni pregled.......meni niso nic tezili glede tega on je vprasal kje je kartoncek jst sem mu pa rekel oz. pokazal uno kopijo k ti dajo kao za policaje.... in sem rekel da cakam kartoncek je pa rekel aaaa to je pa zdej cist nekaj drugega....in to je to.....

nobenih komplikacij ni blo....

lp

jerko

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če maj 12, 2005 6:18 pm

dejvi je napisal/-a:Jst sm dau za športno podvozje in gume 14.400 SIT s kartončkom vred. Mi je pa model moril zarad računa od podvozja, ker sem mu dal fotokopijo le-tega. Mi je rekel da mora bit original. Originala mu seveda nisem dal. Pazite fantje - original račun velja pri uveljavljanju garancije, zato je svetinja in ga nikomur ne dajajte. Iz LPP teh papirjev ne vrnejo.

hmm, jst nism rabu met nobenga racuna, kvecjemu od montaze fedrov..

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Če maj 12, 2005 7:32 pm

na lppju naj si že enkrat homologacije nekam vtaknejo, od njih živijo, zato jim ni treba komplicirat

jaz se vozim brez, če kak policaj zateži, je reku tip na tehničnem, rečeš, da je avto pod 98 letnik in nima homologacijskewga kartončka, zadeve so ble p gor original zmontirane, ker je bil avto salonski in uvožen

pa naj preverjajo, če pa vzamejo nalepko, oz. tablice, pa lahk dobim papirje, bojo pa plačal odškodnino za vsako uro nemožne uporabe avta ko žuti

pa za homologacijo težijo samo cestni policaji, lokalci nikol
in naredila sem tehničnega brez mu in bu kljub novo montiranemu neoriginal spojlerju, pragom in letvicam in 17" feltnam
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe maj 13, 2005 1:40 am

petra je napisal/-a:na lppju naj si že enkrat homologacije nekam vtaknejo, od njih živijo, zato jim ni treba komplicirat

jaz se vozim brez, če kak policaj zateži, je reku tip na tehničnem, rečeš, da je avto pod 98 letnik in nima homologacijskewga kartončka, zadeve so ble p gor original zmontirane, ker je bil avto salonski in uvožen

pa naj preverjajo, če pa vzamejo nalepko, oz. tablice, pa lahk dobim papirje, bojo pa plačal odškodnino za vsako uro nemožne uporabe avta ko žuti

pa za homologacijo težijo samo cestni policaji, lokalci nikol
in naredila sem tehničnega brez mu in bu kljub novo montiranemu neoriginal spojlerju, pragom in letvicam in 17" feltnam

še dobro da gre vse tak na izi ja...
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To maj 24, 2005 5:31 pm

in...in...in...

sergio ima vse homologiran :P

ok, skor vse, prestavna ročka ni šla skoz, sam to sm itak prec vedu :D:D:D

I r a happy man, se posebi k sm dobu kartoncek v dobrih 10 dnevih.

sm pa dobu nek papir, da se morem zglasit na tehnicnem s papirji zaradi preregistracije vozila or sth...wtf?

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi To maj 24, 2005 5:38 pm

Serđo™ je napisal/-a:in...in...in...

sergio ima vse homologiran :P

ok, skor vse, prestavna ročka ni šla skoz, sam to sm itak prec vedu :D:D:D

I r a happy man, se posebi k sm dobu kartoncek v dobrih 10 dnevih.

sm pa dobu nek papir, da se morem zglasit na tehnicnem s papirji zaradi preregistracije vozila or sth...wtf?
čestitam ;)
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 24, 2005 5:53 pm

eh ja... jz sem mal bolj mel to na tesno... najprej so mi policaji pobral tablce in nalepko
(pa ceprov sem mel papirje sabo ...je blo pac receno da mora bit to vpisano v homotu) pol sem se pa mogu sam znajdt ampak je slo.. takoj sem se vpisal na LPP po enem mesecu so me poklicali, prisel tja... sicer me je mal cudn gledal a bom sploh prisel cez normalno progo pa je slo :) glih za glih
uglavnem mi je mal tezil zaradi paprija o ustrezni montazi sp. vzmeti to sem pol doma nasu no in se isti dan je blo vse fertig :)
.... ne cist fertig pol so ble pa molitvice za homota kdaj bo.. pa smo ga dobil po 1mesecu in 15dneh ;) EURO kartoncek ...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov