Fullback je napisal/-a:
ej sergio...dej mal tole računico predstav...ni mi jasn 11 stvari pa 17 k?!?!?!?!
dober dan so mel na LPP
Clio_16V je napisal/-a:Kolega je dal za sipe+felge+podalski+kartoncek 14900, bomo vidl kok bodo mene ocurili hmal za podalske, pa kok bodo moril, kljub temu da mam vse papirje itd![]()
Aja pa kolega je dobil kartoncek v 5 dneh nazaj, edn ga pa caka ze mesec pa pol pa ne duha ne sluha o kartoncku
black je napisal/-a:da se mal vrinem v temo![]()
Sam res kaj hudiča se gredo![]()
Za danes zjutri ob 7.00 sm dobu vabilo da nej pridem na pregled za fedre.Že prej sem jim po pošti poslal vse papirje kar se jih rabi za to.In zjutri pridem tja nekaj pred sedmo,plačam 6400 sit in se postavim v vrsto.Takoj mi pol dva pogledata številke na fedrih za tem pa se en drug vsede v avto in ga da na valerje da proba zavore (ne vem zakaj saj je samo homologacija) ampak dobro.Do sedaj je šlo vse kot po maslu.....
Potem pa pride un k gleda papirje pa vidi račun od vgradnje fedrov od Fordovega servisa.Pa mi pravi takoj ''Ford pa ni isto k Fiat a ne'' (jest sm resnično mislu da se tip zajebava).Pa pravm ''ne ni''.In mi pol zateži da more bit račun (potrdilo) o vgradnji od Fiatoga servisa al pa od pooblaščenih servisov za apex<--(cheap shit)
Dejte mi povedat kaj je drugače na Fiatu al pa Fordu.A na Fordu ne znajo popravlat Fiatov??
Pol za tem grem na Fiatov servis če mi lahko dajo eno potrdilo kakor da so oni delali,in ga niso dali (logično,drugega niti nisem pričakoval ampak vprašat pa le ni greh)
Po tem grem do Fordovega servisa,tam k so mi dal gor fedre.Je reku tam da neb smelo bit problema z njihovim računom na lpp-ju (se strinjam,saj so pooblaščen servis).Pol na koncu smo se dogovoril da mi bodo pri fiatu računal eno uro dela in da bom pol imel račun od njih.
Dejte povedat kam to vodi![]()
![]()
A se bo zdej na Fiatu lahko popravlal le Fiate al pa na Oplu le Ople pa pri VW le........
dejvi je napisal/-a:Jst sm dau za športno podvozje in gume 14.400 SIT s kartončkom vred. Mi je pa model moril zarad računa od podvozja, ker sem mu dal fotokopijo le-tega. Mi je rekel da mora bit original. Originala mu seveda nisem dal. Pazite fantje - original račun velja pri uveljavljanju garancije, zato je svetinja in ga nikomur ne dajajte. Iz LPP teh papirjev ne vrnejo.
petra je napisal/-a:na lppju naj si že enkrat homologacije nekam vtaknejo, od njih živijo, zato jim ni treba komplicirat
jaz se vozim brez, če kak policaj zateži, je reku tip na tehničnem, rečeš, da je avto pod 98 letnik in nima homologacijskewga kartončka, zadeve so ble p gor original zmontirane, ker je bil avto salonski in uvožen
pa naj preverjajo, če pa vzamejo nalepko, oz. tablice, pa lahk dobim papirje, bojo pa plačal odškodnino za vsako uro nemožne uporabe avta ko žuti
pa za homologacijo težijo samo cestni policaji, lokalci nikol
in naredila sem tehničnega brez mu in bu kljub novo montiranemu neoriginal spojlerju, pragom in letvicam in 17" feltnam
čestitamSerđo™ je napisal/-a:in...in...in...
sergio ima vse homologiran :P
ok, skor vse, prestavna ročka ni šla skoz, sam to sm itak prec vedu:D:D
I r a happy man, se posebi k sm dobu kartoncek v dobrih 10 dnevih.
sm pa dobu nek papir, da se morem zglasit na tehnicnem s papirji zaradi preregistracije vozila or sth...wtf?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov