dejan84 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....
v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??
Jaz sem biu zjutraj ob 8ih in takrat ni delal vrtačnik. Je pa res (in to nam je tudi vrtačnik rekel), da on pogleda oznake folij, ker so s strani ministrstva dovoljene točno določene, tako da če je oznaka prava, samo podpiše.
PS: tudi jaz sem dal pri lešniku temnit
_Dante_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
...kaj torej svetujete tudi sam sem dobil vabilo na tehnični pregled za homologacijo stekel na LPP za naslednji teden, ampak ne vem če bi šel tja samo za 'hvala lepa', če mi kljub vsem papirjem, ki jih dobiš ob temnenju ne uspe narediti homologacije za stekla.
Temnil sem pri Lešniku, imam pa vse potrebne papirje, ki jih pač da zraven. Temnjeno je stranska 10%, zadnja 55%
Se sploh splača it na pregled, ali se enostavno prijavit na pregled pri RTI?
LP
Dante
_Dante_ je napisal/-a:dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.
Kaj ti pomaga če ti oni zmeri z nekim kvazi merilnikom prepustnosti ..kljub priloženim dokumentom, in nato vstraja pri točnosti meritev...
LP
Dante
BlackWind je napisal/-a:_Dante_ je napisal/-a:dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.
Kaj ti pomaga če ti oni zmeri z nekim kvazi merilnikom prepustnosti ..kljub priloženim dokumentom, in nato vstraja pri točnosti meritev...
LP
Dante
kakor jest vem je bil dejan na LPP, in ima zgleda stilo ze serijsko toliko zatemnjena stekla da je kvazi merilnik pokazal prevec % za propustnost kot je dovoljeno....res pa je da ima enake folikje kot pa mi vsi...samo fora je v serijskem toniranju...kar bi bilo zgleda po novem potrebno odsteti in potem montirati toliko svetlejse folije....
pojdi pa jesaj ne bos imel problemov
![]()
upaj
razen ce imas tudi tak problem z serijsko tonacijo stekel...pa ce nimas tut stilota
Lp
Courage™ je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:_Dante_ je napisal/-a:dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.
LP
Dante
kakor jest vem je bil dejan na LPP, in ima zgleda stilo ze serijsko toliko zatemnjena stekla da je kvazi merilnik pokazal prevec % za propustnost kot je dovoljeno....res pa je da ima enake folikje kot pa mi vsi...samo fora je v serijskem toniranju...kar bi bilo zgleda po novem potrebno odsteti in potem montirati toliko svetlejse folije....
pojdi pa jesaj ne bos imel problemov
![]()
upaj
razen ce imas tudi tak problem z serijsko tonacijo stekel...pa ce nimas tut stilota
Lp
če boš bolje prebral temo potem bos videl da si mimo pihno![]()
noobie je napisal/-a:Bla bla bla bla....
Kakih 47.000 sit??????
9.700 sit je Homologacija za temnenje!!
In ne komplicirajo, vzamejo papirje pogledajo cifro in čau bau... čez 1 urco imaš v kartončku napisano!
Če ne verjameš ti pokažem račun star 5 dni nazaj ker sem bil tam!
lp,
noobie je napisal/-a:Bla bla bla bla....
Kakih 47.000 sit??????
9.700 sit je Homologacija za temnenje!!
In ne komplicirajo, vzamejo papirje pogledajo cifro in čau bau... čez 1 urco imaš v kartončku napisano!
Če ne verjameš ti pokažem račun star 5 dni nazaj ker sem bil tam!
lp,
noobie je napisal/-a:To je res da je popust na LPP. Samo na RTI pa manj komplicirajo pa da ne govorim o prijaznosti, ker sem tipa pohvalu... Na LPP so en ku*** glede prijaznosti.
Prvo kar me je na LPP razpizdilo je to da mi je g.Vrtačnik odprl voznikova vrata in udaril z njimi ob mašino za merit izpušne pline! Ko sem mu rekel, da naj malo pazi me je čudno pogledal češ da kaj mislim da sem... No whatever meni je RTI dost bolj všeč. Je pa drag ja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov