Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 9:37 am

Nevem pomojem da na RTI sploh nebi smelo bit nobenga problema pa kdor bo šov. Jaz ko sem pred mescom temnil pr Lešniku, pa pol na RTI sva samo številke pogledla, celo jaz sem pomagal pri številkah, ko ma take male nalepke Lešnik , o kaki meritvi propustnosti svetlobe ni blo niti besede. 8)

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Sr maj 18, 2005 9:46 am

RTI opravlja preglede tudi izven Maribora:

1. AGROSERVIS d.d. MURSKA SOBOTA - (vsak četrtek 2. teden v mesecu)
2. AMZS d.d. PE CELJE - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
3. AVTO VELENJE - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
4. AVTOSERVIS SLOVENJ GRADEC - (vsak četrtek 1. teden v mesecu)
5. INTEGRAL BREŽICE (AVTOLINE KRŠKO) - (vsak torek 1. teden v mesecu)

l.p.

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Sr maj 18, 2005 10:15 am

dejan84 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:No, meli ste srečo da ste naleteli na prijaznega. V petek je biu pa en, ki je nadomešču vrtačnika in se je odloču merit. Tudi 10% folija je bila preveč!!!!!! Sej sem vam napisu....

v petek 13 sem bil tudi v LJ pa je tudi vrtačnik delal, tak da ne vem kdo je tebi mero kaj ??

Jaz sem biu zjutraj ob 8ih in takrat ni delal vrtačnik. Je pa res (in to nam je tudi vrtačnik rekel), da on pogleda oznake folij, ker so s strani ministrstva dovoljene točno določene, tako da če je oznaka prava, samo podpiše.

PS: tudi jaz sem dal pri lešniku temnit

Jst ne vem kje ste vi vidl g. Vrtačnika, ko sem bil jst tam v petek 13-ega je delal samo direktor LPP-ja g.Lovec

_Dante_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Dante_ Sr maj 18, 2005 12:31 pm

Pozdravljeni!

...kaj torej svetujete tudi sam sem dobil vabilo na tehnični pregled za homologacijo stekel na LPP za naslednji teden, ampak ne vem če bi šel tja samo za 'hvala lepa', če mi kljub vsem papirjem, ki jih dobiš ob temnenju ne uspe narediti homologacije za stekla.

Temnil sem pri Lešniku, imam pa vse potrebne papirje, ki jih pač da zraven. Temnjeno je stranska 10%, zadnja 55%

Se sploh splača it na pregled, ali se enostavno prijavit na pregled pri RTI?

LP
Dante

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 1:01 pm

_Dante_ je napisal/-a:Pozdravljeni!

...kaj torej svetujete tudi sam sem dobil vabilo na tehnični pregled za homologacijo stekel na LPP za naslednji teden, ampak ne vem če bi šel tja samo za 'hvala lepa', če mi kljub vsem papirjem, ki jih dobiš ob temnenju ne uspe narediti homologacije za stekla.

Temnil sem pri Lešniku, imam pa vse potrebne papirje, ki jih pač da zraven. Temnjeno je stranska 10%, zadnja 55%

Se sploh splača it na pregled, ali se enostavno prijavit na pregled pri RTI?

LP
Dante

Zakaj nebi šel nerazumem :roll: saj pa če maš vse papirje pojdi na RTI, pa če si pri Lešniku temnil nebo nobenga problema, samo številke bo ti pogledal, to bo pa tud vse nevem zakaj taka panika.

_Dante_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Dante_ Sr maj 18, 2005 1:12 pm

dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.

Kaj ti pomaga če ti oni zmeri z nekim kvazi merilnikom prepustnosti ..kljub priloženim dokumentom, in nato vstraja pri točnosti meritev...

LP
Dante

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr maj 18, 2005 1:28 pm

_Dante_ je napisal/-a:dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.
Kaj ti pomaga če ti oni zmeri z nekim kvazi merilnikom prepustnosti ..kljub priloženim dokumentom, in nato vstraja pri točnosti meritev...
LP
Dante

kakor jest vem je bil dejan na LPP, in ima zgleda stilo ze serijsko toliko zatemnjena stekla da je kvazi merilnik pokazal prevec % za propustnost kot je dovoljeno....res pa je da ima enake folikje kot pa mi vsi...samo fora je v serijskem toniranju...kar bi bilo zgleda po novem potrebno odsteti in potem montirati toliko svetlejse folije....
pojdi pa je ;) saj ne bos imel problemov ;) :roll: upaj ;) razen ce imas tudi tak problem z serijsko tonacijo stekel...pa ce nimas tut stilota ;)
Lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 18, 2005 1:41 pm

BlackWind je napisal/-a:
_Dante_ je napisal/-a:dejan84 je pravtako imel temnjeno pri Lešniku, če sem prav zasledil, pa mu ni uspelo narediti homologacije.
LP
Dante

kakor jest vem je bil dejan na LPP, in ima zgleda stilo ze serijsko toliko zatemnjena stekla da je kvazi merilnik pokazal prevec % za propustnost kot je dovoljeno....res pa je da ima enake folikje kot pa mi vsi...samo fora je v serijskem toniranju...kar bi bilo zgleda po novem potrebno odsteti in potem montirati toliko svetlejse folije....
pojdi pa je ;) saj ne bos imel problemov ;) :roll: upaj ;) razen ce imas tudi tak problem z serijsko tonacijo stekel...pa ce nimas tut stilota ;)
Lp

če boš bolje prebral temo potem bos videl da si mimo pihno ;)

zakaj ne na RTI? Zato ker je tam predracun bil 47k SIT, v Ljubljani pa sem placal smesnih 19400 SIT.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Sr maj 18, 2005 2:09 pm

Bla bla bla bla....
Kakih 47.000 sit??????
9.700 sit je Homologacija za temnenje!!
In ne komplicirajo, vzamejo papirje pogledajo cifro in čau bau... čez 1 urco imaš v kartončku napisano!

Če ne verjameš ti pokažem račun star 5 dni nazaj ker sem bil tam!

lp,
Be happy

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr maj 18, 2005 2:12 pm

Courage™ je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:
LP
Dante

Lp

če boš bolje prebral temo potem bos videl da si mimo pihno ;)

Točno tako! Ni problem o serijski temnitvi da bi bilo potem par procentov preveč - problem je da un merilec ne meri pravilno. Jaz imam po tem merilcu propustnost sprednjih stranskih stekel 20%, zadnjih pa komaj 6%!!!!! Saj se ne vozim v temi no :?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr maj 18, 2005 2:17 pm

noobie je napisal/-a:Bla bla bla bla....
Kakih 47.000 sit??????
In ne komplicirajo, vzamejo papirje pogledajo cifro in čau bau... čez 1 urco imaš v kartončku napisano!

lp,

Za komplet je toliko! ;) Na rti-ju je vsaka stvar skor 10k, na lpp je pa "popust" če daš več stvari naenkrat.

Pa še neki je, ja. Sedaj vidim, da ne delajo po nekem standardnem protokolu na LPP, ker so nam, ki smo bili zjutraj, merili propustnost, dve uri kasneje se je pa delalo samo tako kot ponavadi (da samo cifre gledajo). :? Če bo potrebno iti naprej, je to še ena točka, na katero se bomo opirali... :?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr maj 18, 2005 2:27 pm

noobie je napisal/-a:Bla bla bla bla....
Kakih 47.000 sit??????

lp,

9700 SIT je temnenje, na LPPju je 6400. Jaz sem homologiral vse kar je na avtu, brez problemov, pa še za skoro 2krat manj.
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie Sr maj 18, 2005 4:10 pm

To je res da je popust na LPP. Samo na RTI pa manj komplicirajo pa da ne govorim o prijaznosti, ker sem tipa pohvalu... Na LPP so en ku*** glede prijaznosti.
Prvo kar me je na LPP razpizdilo je to da mi je g.Vrtačnik odprl voznikova vrata in udaril z njimi ob mašino za merit izpušne pline! Ko sem mu rekel, da naj malo pazi me je čudno pogledal češ da kaj mislim da sem... No whatever meni je RTI dost bolj všeč. Je pa drag ja... :x
Be happy

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Sr maj 18, 2005 5:25 pm

Za vse te probleme glede merjenja se imamo zahvaliti par pametnjakovičem, ki so si delali spredaj pretemne ali pa po dve plasti folije. Če nebi bilo teh, nebi na Lppju merili in komplicirali zaradi par %.

Tisti merilec je pa itak :bonk

Ps: 100 Eur dobi tisti, ki mu ta merilec pade na tla ali po nesreči zleti v steno ! :twisted: :D
Bodo mogoče vsaj nabavili takšnega, ki je točen, in meri to kar more, ne pa vse ostalo zraven :lol:

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Sr maj 18, 2005 8:57 pm

podpis.)

P.S: Dodam 50 € ...

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr maj 18, 2005 10:21 pm

kaj pol pravta fanta da mi data skp 150evrov če grem tja na homologacijo pa mi kao pade na tla....takoj se javim...za 300evrov mu ga v glavo vržem...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Sr maj 18, 2005 11:51 pm

Jaz mu ga zastonj!!! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če maj 19, 2005 7:03 am

noobie je napisal/-a:To je res da je popust na LPP. Samo na RTI pa manj komplicirajo pa da ne govorim o prijaznosti, ker sem tipa pohvalu... Na LPP so en ku*** glede prijaznosti.
Prvo kar me je na LPP razpizdilo je to da mi je g.Vrtačnik odprl voznikova vrata in udaril z njimi ob mašino za merit izpušne pline! Ko sem mu rekel, da naj malo pazi me je čudno pogledal češ da kaj mislim da sem... No whatever meni je RTI dost bolj všeč. Je pa drag ja... :x

na RTIju manj komplicirajo ?

stari jaz ne vem kje si ti homologacijo delal, ampak povem ti da če na LPPju ne nardiš homologacije pol je nikjer neboš. Če bi ti vido kake papirje sem jaz tja nesto bi se za glavo držal.
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Napisal/-a noobie Če maj 19, 2005 11:22 am

Zate ne vem kake papirje si tja nesel. Jaz imam vse v skladu in zakonito...
Papirje so pogledali in nič komplicirali. Na LPP so pa komplicirali že pri lučeh, čeprav imam vse papirje. Sicer pa pustmo stat kje je bolje in kje ni. Važno je da se da homologirati in, da ne morijo zaradi temnenja in tisto pripravco, ki naj bi narobe kazala...
Be happy

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen Če maj 19, 2005 11:36 am

Zdravo!

Jaz sem bil vceraj na LPP-ju. Mam temnene vse sipe(spredaj, zadaj in na prtljazniku) 10%, pa so mi homologiral brez problema, samo papirje sm mogu pokazat. Aja temnil sem pa pri Lesniku. Cena je pa 6400sit + nov A4 kartoncek 5000sit v primeru, da ga se nimate.

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov