Nasty je napisal/-a:jakaracman
Nikoli nisem in ne bom sodeloval v igri, ki si jo je omislilo največkrat omenjeno podjetje.
Norden je napisal/-a:Kako boš pa dokazal, kdo je nekaj napisal na forum? Če odmislim vse druge dvomljive postavke, lahko recimo moderatorji mirno spreminjajo poste, da o adminu ne govorimo.
vesolc je napisal/-a:pa kaj govorite noooo...pa kasn vetrovnik pa to???!! ta avto sploh ne bo homologiran in ne bo se vozu po cestah!!! tko da to sploh nima veze...ce pa bojo na drege hodil, pol pa ok!!
Zanimivo je, da v AM večino informacij oziroma mnenj o raznih zadevah glede predelav vozil (po nemško tuninga),
vedno "poiščete" pri enem in istem podjetju. Priznam, da je glede podvozij svoje mnenje (mislim, da še pod
"starim" vodstvom AM) podal še lastnik Amortizer s.p.. Glede "chipanja" pa pred časom RSR. V Sloveniji je
kar nekaj podjetij (to dobro veste - tuning novice), ki se ukvarjajo s uvozom, prodajo in vgradnjo dodatne opreme.
Velika večina teh ni iz Ljubljane. Verjajamem, da bi bili tudi oni zaniteresirani, ko bi se jih vprašalo za njihovo mnenje.
Saj, to je konec koncev tudi (brezplačna) reklama. Res pa je, da o tem odločate vi. Glede spojlerjev, zavor,
zračnih filtrov in podvozij sem prepričan, da se nekateri uvozniki (mislim lastnike) na zadeve, ki jih uvažajo
spoznajo veliko bolje, kot ....
Glede nagradne igre: "Nagradno igro organizira in izvaja podjetje A3M, Brnčičeva 11, Ljubljana......." Citat
(da ne bo pomote) je prepisan iz AM, Pravilnik nagradne igra. Z besedo ni omenjeno, da "nagradna igra je
Avtomagazinova" (citat, da ne bo pomote), kot tukaj pišeš. O "mojstrih", ki Hondo predelujejo raje nebi.
PS
Pišem o A3M, ne o AM. Če je bilo iz tega to razbrati, se ti (tudi AM) opravičujem.
Ne mislim preko foruma debatirati o tem kako deluje oziroma delujete AM.
Taka je pač politika podjetja. V katero se nimam pravice vtikati.
En primer: Show SEMA. Avtor članka vaš novinar, kdo je avtor slik, smo pa lahko prebrali pod slikami.
Ali nimate za digitalca, da bi novinar še slikal? Iz tega lahko človek potegne marsikaj. Npr.: kdo s kom "simpatizira".
Kot sem že napisal, se nimam pravice vtikati v to, kako neko podjetje deluje. Sem samo povedal svoje mnenje.
Glede oglaševanja (tuning novice) ni vse čisto tako, kot si napisal. Nekaj je res, ne pa vse.
Vsaj kolikor so stvari meni znane. So mi pa kar dosti. Zato te ne bom postavljal na laž pred celotnim forumom.
Kje "dajete avte na valje" lahko preberem. Lahko bi tudi pri Senici dal kakšen avto na valje.
To, da ste (takrat je bila še stara oblast, urednik je bil g. Gustinčič) naredili primerjalni test
serijskega podvozja s športnim, sem tudi prebral. To je bilo pa tudi vse.
O spojlerjih npr. bi lahko marsikaj koristnega povedal Mitja (Fazer d.o.o.).
Mislim, da je "alfa in omega" za spojlerje v SLO. Dela izredno kvalitetno. Ve kako in kaj.
Mogoče tudi Kiss tuning, Ustylle,...
O filtrih (K&N) in zavorah (EBC) bi npr. veliko zanimivega povedal Jeri (saj veš kdo je to).
Mogoče tudi kdo drug.Techno racing.
Za podvozja imaš kar nekaj možnosti npr. RSR (KW), Cetron (H&R, Lowtec), Lah (Vogtland), Pro-car (FK, Weitec).
Za izpuhe imate Jankovca (De vito). Mislim pa, da je tudi o njegovih izdelkih bil članek.
Pravzaprav pa vse te firma (mislim pa (zgolj ugibanje), da tudi kakšnega od lastnikov) poznaš.
Mislim, da je brez veze, da zagovarjaš druge. Je pa prav, da sebe.
Kdo za kom stoji (nagradna igra) mi je vseeno. V AM piše kar piše. Zaradi davkarije.
PS
Revija AM mi je všeč. Zato jo tudi zadnjih 15 let redno kupujem.Včasih malo pristranska. Ampak berljiva.
Večina člankov s slikami za "tuning novice" v AM se "sovpada" s članki iz web strani auto-news.de.
Mislim, da tuje tuning firme bolj malo pošiljajo novice same od sebe.
S tem je mojega pisanja v tej temi konec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov