Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO To avg 09, 2005 9:34 pm

Slika
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To avg 09, 2005 9:50 pm

Nasty je napisal/-a:jakaracman
Nikoli nisem in ne bom sodeloval v igri, ki si jo je omislilo največkrat omenjeno podjetje.

Nagradna igra je Avtomagazinova (to idejo smo imeli že dolgo, a ni bio primernega partnerja do A3M) ... A3M dela avto in da nagrado ... In če ne želiš sodelovati v tej igri, mi je za to povsem vseeno ... Ni mi pa vseeno, akj o nas pišeš.
Žrebamo pri nas, komisijsko itd ... Verjetno veš, da okoli tega obstajajo stroga pravila (zunanji člani komisije itd ...)
Mi gre pa na jetra, da o nas kdo kar na pamet piše. Najdi mi nekoga, ki ga je AM pri nagradah nategnil - ali pa lepo vzemi izjavo nazaj ...
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To avg 09, 2005 9:55 pm

Norden je napisal/-a:Kako boš pa dokazal, kdo je nekaj napisal na forum? Če odmislim vse druge dvomljive postavke, lahko recimo moderatorji mirno spreminjajo poste, da o adminu ne govorimo.

Vse se da - če se hoče. Ampak zarad enega človeka, ki nekaj piše na pamet, se s tem ne splača ukvarjat - razen, če sam pokaže, da si to res želi ... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To avg 09, 2005 10:04 pm

jakaracman, če hočš vidt to hondo v živo pridš v a3m pa ti jo pokažejo al so kkšni dnevi odprtih vrat al se je ne da več vidt?

lp
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To avg 09, 2005 10:19 pm

ima šalate :lol: :vc

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty To avg 09, 2005 10:22 pm

Peesda, če bi vedu, da bo prisotna taka foušarija,res neb odpru tega topica :shock: :evil: :!:
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To avg 09, 2005 10:26 pm

To Hondico sem videl prejšnji teden ko sem bil ravno v A3M-ju...stvar sem si lahko dodobra ogledal in v živo je res lepo vidit tiste NX jeklenke :shock: :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky To avg 09, 2005 11:06 pm

Spyker je napisal/-a:To Hondico sem videl prejšnji teden ko sem bil ravno v A3M-ju...stvar sem si lahko dodobra ogledal in v živo je res lepo vidit tiste NX jeklenke :shock: :)

to je drgac tud vidno v zadnji reviji AutoMagazina ;)

drgac sm jo pa tud js vidu v živo ene 14 dni nazaj pa je bla že kr lepa

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Sr avg 10, 2005 1:42 am

Ma kaj je z vami!?! Avto se mi dopade, vendar ni v piko uštiman po mojem okusu. Ne najedajte s slovensko foušarijo, ker pač mamo vsi drugačen okus...Bi pa z veseljem pokasiral za pol miljona artiklov za mojo ne pol miljona vredno vectro :twisted: :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr avg 10, 2005 8:07 am

eclipse_R je napisal/-a:jakaracman, če hočš vidt to hondo v živo pridš v a3m pa ti jo pokažejo al so kkšni dnevi odprtih vrat al se je ne da več vidt?

lp

Je tam v delavnici, če boš ravno tam, reci naj ti jo pokažejo.
Sicer bo pa v Grosuplju za videt.
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr avg 10, 2005 8:18 am

jakaracman

Zanimivo je, da v AM večino informacij oziroma mnenj o raznih zadevah glede predelav vozil (po nemško tuninga),
vedno "poiščete" pri enem in istem podjetju. Priznam, da je glede podvozij svoje mnenje (mislim, da še pod
"starim" vodstvom AM) podal še lastnik Amortizer s.p.. Glede "chipanja" pa pred časom RSR. V Sloveniji je
kar nekaj podjetij (to dobro veste - tuning novice), ki se ukvarjajo s uvozom, prodajo in vgradnjo dodatne opreme.
Velika večina teh ni iz Ljubljane. Verjajamem, da bi bili tudi oni zaniteresirani, ko bi se jih vprašalo za njihovo mnenje.
Saj, to je konec koncev tudi (brezplačna) reklama. Res pa je, da o tem odločate vi. Glede spojlerjev, zavor,
zračnih filtrov in podvozij sem prepričan, da se nekateri uvozniki (mislim lastnike) na zadeve, ki jih uvažajo
spoznajo veliko bolje, kot ....

Glede nagradne igre: "Nagradno igro organizira in izvaja podjetje A3M, Brnčičeva 11, Ljubljana......." Citat
(da ne bo pomote) je prepisan iz AM, Pravilnik nagradne igra. Z besedo ni omenjeno, da "nagradna igra je
Avtomagazinova" (citat, da ne bo pomote), kot tukaj pišeš. O "mojstrih", ki Hondo predelujejo raje nebi.

PS
Pišem o A3M, ne o AM. Če je bilo iz tega to razbrati, se ti (tudi AM) opravičujem.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr avg 10, 2005 9:51 am

vesolc je napisal/-a:pa kaj govorite noooo...pa kasn vetrovnik pa to???!! ta avto sploh ne bo homologiran in ne bo se vozu po cestah!!! tko da to sploh nima veze...ce pa bojo na drege hodil, pol pa ok!! ;)

za drag mora bit vozilo registrirano.

Vseen, men je honda vsec, sam je niti prblizn neb taksne skp spravu, niti nimam pogojev. Hvala bogu, da nimamo istega okusa, pol bi mel vsi enake babe in avte.
Slika

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Sr avg 10, 2005 10:08 am

Kako bodo pa Alu-Wing homologiral, če ni vrjante za homologacijo?? Drugače je pa zunanjost lepa, notranjost je pa preveč avionska.

Yagi-san

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr avg 10, 2005 11:04 am

Zanimivo je, da v AM večino informacij oziroma mnenj o raznih zadevah glede predelav vozil (po nemško tuninga),
vedno "poiščete" pri enem in istem podjetju. Priznam, da je glede podvozij svoje mnenje (mislim, da še pod
"starim" vodstvom AM) podal še lastnik Amortizer s.p.. Glede "chipanja" pa pred časom RSR. V Sloveniji je
kar nekaj podjetij (to dobro veste - tuning novice), ki se ukvarjajo s uvozom, prodajo in vgradnjo dodatne opreme.
Velika večina teh ni iz Ljubljane. Verjajamem, da bi bili tudi oni zaniteresirani, ko bi se jih vprašalo za njihovo mnenje.
Saj, to je konec koncev tudi (brezplačna) reklama. Res pa je, da o tem odločate vi. Glede spojlerjev, zavor,
zračnih filtrov in podvozij sem prepričan, da se nekateri uvozniki (mislim lastnike) na zadeve, ki jih uvažajo
spoznajo veliko bolje, kot ....

Glede nagradne igre: "Nagradno igro organizira in izvaja podjetje A3M, Brnčičeva 11, Ljubljana......." Citat
(da ne bo pomote) je prepisan iz AM, Pravilnik nagradne igra. Z besedo ni omenjeno, da "nagradna igra je
Avtomagazinova" (citat, da ne bo pomote), kot tukaj pišeš. O "mojstrih", ki Hondo predelujejo raje nebi.

PS
Pišem o A3M, ne o AM. Če je bilo iz tega to razbrati, se ti (tudi AM) opravičujem.

A3M je edini, ki pošlje kako obvestio o novostih ipd. Sicer pa je večina novic dobljena iz tujine, tuji tunerji in proizvajalci dod. oprem pač vedo, kaj je PR. Naj se tega pač naučijo še slo. prodajalci, pa bo kaj objavljeno. Sevda raje sodeluejmo s takimi, ki znajo delat z mediji. Sicer pa dobro sodelujemo z RSR (kje pa kisliš, da dajemo avte na valje) in amortizerjem (se spomniš članka o serijskem in predelnem podvozju P206RC od lani)?
Kar se tiče nagradna igra: za nagradno igro stoji AM (napis v reviji je pač tam, ker mora biti zaradi davkarije itd...), kar je dovolj, da bo 100% OK izvedena.
Si
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr avg 10, 2005 12:38 pm

jakaracman

Ne mislim preko foruma debatirati o tem kako deluje oziroma delujete AM.
Taka je pač politika podjetja. V katero se nimam pravice vtikati.

En primer: Show SEMA. Avtor članka vaš novinar, kdo je avtor slik, smo pa lahko prebrali pod slikami.
Ali nimate za digitalca, da bi novinar še slikal? Iz tega lahko človek potegne marsikaj. Npr.: kdo s kom "simpatizira".
Kot sem že napisal, se nimam pravice vtikati v to, kako neko podjetje deluje. Sem samo povedal svoje mnenje.

Glede oglaševanja (tuning novice) ni vse čisto tako, kot si napisal. Nekaj je res, ne pa vse.
Vsaj kolikor so stvari meni znane. So mi pa kar dosti. Zato te ne bom postavljal na laž pred celotnim forumom.

Kje "dajete avte na valje" lahko preberem. Lahko bi tudi pri Senici dal kakšen avto na valje.
To, da ste (takrat je bila še stara oblast, urednik je bil g. Gustinčič) naredili primerjalni test
serijskega podvozja s športnim, sem tudi prebral. To je bilo pa tudi vse.

O spojlerjih npr. bi lahko marsikaj koristnega povedal Mitja (Fazer d.o.o.).
Mislim, da je "alfa in omega" za spojlerje v SLO. Dela izredno kvalitetno. Ve kako in kaj.
Mogoče tudi Kiss tuning, Ustylle,...

O filtrih (K&N) in zavorah (EBC) bi npr. veliko zanimivega povedal Jeri (saj veš kdo je to).
Mogoče tudi kdo drug.Techno racing.

Za podvozja imaš kar nekaj možnosti npr. RSR (KW), Cetron (H&R, Lowtec), Lah (Vogtland), Pro-car (FK, Weitec).

Za izpuhe imate Jankovca (De vito). Mislim pa, da je tudi o njegovih izdelkih bil članek.

Pravzaprav pa vse te firma (mislim pa (zgolj ugibanje), da tudi kakšnega od lastnikov) poznaš.

Mislim, da je brez veze, da zagovarjaš druge. Je pa prav, da sebe.
Kdo za kom stoji (nagradna igra) mi je vseeno. V AM piše kar piše. Zaradi davkarije.

PS
Revija AM mi je všeč. Zato jo tudi zadnjih 15 let redno kupujem.Včasih malo pristranska. Ampak berljiva.
Večina člankov s slikami za "tuning novice" v AM se "sovpada" s članki iz web strani auto-news.de.
Mislim, da tuje tuning firme bolj malo pošiljajo novice same od sebe.

S tem je mojega pisanja v tej temi konec.

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr avg 10, 2005 12:52 pm

Zgleda da se je začela prodaja po kosih.

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=39314

Lp.AudiQUATTR0
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr avg 10, 2005 1:11 pm

Sm vidu že marsikatero lepo hondo, ampk ta je pa prou grda! Ciljam predvsem na zadnji konec.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr avg 10, 2005 1:38 pm

Ne mislim preko foruma debatirati o tem kako deluje oziroma delujete AM.
Taka je pač politika podjetja. V katero se nimam pravice vtikati.

En primer: Show SEMA. Avtor članka vaš novinar, kdo je avtor slik, smo pa lahko prebrali pod slikami.
Ali nimate za digitalca, da bi novinar še slikal? Iz tega lahko človek potegne marsikaj. Npr.: kdo s kom "simpatizira".
Kot sem že napisal, se nimam pravice vtikati v to, kako neko podjetje deluje. Sem samo povedal svoje mnenje.

Glede oglaševanja (tuning novice) ni vse čisto tako, kot si napisal. Nekaj je res, ne pa vse.
Vsaj kolikor so stvari meni znane. So mi pa kar dosti. Zato te ne bom postavljal na laž pred celotnim forumom.

Kje "dajete avte na valje" lahko preberem. Lahko bi tudi pri Senici dal kakšen avto na valje.
To, da ste (takrat je bila še stara oblast, urednik je bil g. Gustinčič) naredili primerjalni test
serijskega podvozja s športnim, sem tudi prebral. To je bilo pa tudi vse.

O spojlerjih npr. bi lahko marsikaj koristnega povedal Mitja (Fazer d.o.o.).
Mislim, da je "alfa in omega" za spojlerje v SLO. Dela izredno kvalitetno. Ve kako in kaj.
Mogoče tudi Kiss tuning, Ustylle,...

O filtrih (K&N) in zavorah (EBC) bi npr. veliko zanimivega povedal Jeri (saj veš kdo je to).
Mogoče tudi kdo drug.Techno racing.

Za podvozja imaš kar nekaj možnosti npr. RSR (KW), Cetron (H&R, Lowtec), Lah (Vogtland), Pro-car (FK, Weitec).

Za izpuhe imate Jankovca (De vito). Mislim pa, da je tudi o njegovih izdelkih bil članek.

Pravzaprav pa vse te firma (mislim pa (zgolj ugibanje), da tudi kakšnega od lastnikov) poznaš.

Mislim, da je brez veze, da zagovarjaš druge. Je pa prav, da sebe.
Kdo za kom stoji (nagradna igra) mi je vseeno. V AM piše kar piše. Zaradi davkarije.

PS
Revija AM mi je všeč. Zato jo tudi zadnjih 15 let redno kupujem.Včasih malo pristranska. Ampak berljiva.
Večina člankov s slikami za "tuning novice" v AM se "sovpada" s članki iz web strani auto-news.de.
Mislim, da tuje tuning firme bolj malo pošiljajo novice same od sebe.

S tem je mojega pisanja v tej temi konec.

Takole mimogrede bi rekel, da ne veš, o kateri reviji pišeš. Na SEMI nismo bili nikoli (noben naših novinarjev), nismo objavljali reportaž ... Če je ap bila kak slikca s tega showa, jo je pač naredil nekdo, ki je bil tam, novica pa je bila napisana v Lj ... In izbor slik ne naše delo, vzamem ali od nekoga, ki je bil tam, ali pa press fotke.
Pri senici damo težko valje na avto,, ker nima valjev z zavoro - inercijski pa niso dovolj natančni. Poleg tega se je že zgodilo, da so pri malo mčnejšem avtu zdrsevala kolesa. Pa še lažje se je zmenit z RSR, ker nič ne komplicira in zna te stvari naredit tudi krepko izven delovnega časa.
Tuning novice NISO oglaševanje, v nasprotnem priemru ne bi pisao novice, ampak oglasno sporočilo. So uredniška vsebina in nimajo zveze z oglaševanjem - texti so delo uredništva, izbira tem ravno tako.
Sicer pa: izvoli, potavi me na laž!
Fazer nam ni še nikoli poslal PR sporočila. Ostali tudi ne. Očitno ne rabijo publicitete (pa to sploh ni težko, enostavno napisšeš kaj novega delaš/prodajaš, na katere avte gre, koliko bo stalo in pošlješ skupaj s sliko po mailu - če ni v lepi slovenščini, nič hudega, itak vsako stvar prepesnimo ...). Enako velja za večino teh, ki si jih omenil. In to, koga poznam in koga ne, pri uredniškem delu ne pomeni nič, sicer to ne bi bilo objektivno. Pri mojem prejšnjem avtu mi je težave z izpuhom rešil De Vito, pa ga zato nič ne preferiramo ...
In kolko pošiljajo tuje tunig firme (od Brabusa so Zenderja) si lahko ogledaš v redakciji. Vsekekor je teh PR sporočil več, kot je prostora za novice ...
Sicer pa: lepo, da nas bereš.
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr avg 10, 2005 1:49 pm

jakaracman imaš pm

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr avg 10, 2005 1:57 pm

jakaracman

Ne bova "prišla skup".
Vem pa vsaj za dva primera, ko PR obvestili (tako jim ti praviš)
nista bili objavljeni. OK, bom nehal o tem, ker je brez veze.

AM bom kupoval (in bral) tudi v bodoče.
Želim ti še veliko delovnih uspehov (tudi pri AM).
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov