racman007 je napisal/-a:No, od včeraj imam na Lancia Delti HPE zatemnjena stekla. Dal sem delat pri AW designu na Streliški v Ljubljani. Zadnjo šajbo sem dal na max, stranske zadnje na 33%, sprednje pa so 10%. Izpadlo lepo, dal sem pa 36 k sit.
Edino kar je bad, ampak mi bodo poštimali, ko so jemali stekla ven so strli plastično vodilo na voznikovi strani. Ampak so ga že sami naročili in me drug teden pokličejo ko pride kos, da mi ga zmontirajo! Tako da bodo tud to zrihtali.
BlažB je napisal/-a:Jaz sem temnil v domžalah pri Dr.Glass 041-665-001 , pa sta mi dobr postimala dal sem vse max. dal sem pa 22k( ja ima homologacijo) sam smo 7 avtov pripeljal.
Lp
three6 je napisal/-a:mene pa zanima če obstajajo kakšne razlike v temnosti folije, ki jih uporabljajo g. Lešnik, LLmark in Kopare, čeprav je vse temnjeno 10% oz. 55%
s tem misli katera folija je temnejša
seat je napisal/-a:three6 je napisal/-a:mene pa zanima če obstajajo kakšne razlike v temnosti folije, ki jih uporabljajo g. Lešnik, LLmark in Kopare, čeprav je vse temnjeno 10% oz. 55%
Ja to bi tut jst rad vedel
three6 je napisal/-a:seat je napisal/-a:three6 je napisal/-a:mene pa zanima če obstajajo kakšne razlike v temnosti folije, ki jih uporabljajo g. Lešnik, LLmark in Kopare, čeprav je vse temnjeno 10% oz. 55%
Ja to bi tut jst rad vedel
upam da boma dobla odgovor v kratkem, da vem kam it temnitker hočem da bo temnoooo :P
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov