Pavel_P je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Hahahaha, najbolj smesno pa je da so vsi ki so komentirali Patrika A3 lastniki hond:) Niti en se ni oglaso ko vozi kako drugo znamko
Kaj se tebi zdi tuki tako smešnega? Al bi se ti slučajno zdelo bolj normalno da bi opelaš zagovarjal hondo al kaj? rofl
Glej ne da se mi z vami primitivci ubadat. Folk ve kako je moje misljenje o avtih, vsaj tisti ki me poznajo, da pa se zdaj morem grabit po forumih z neko raso ko si ne da nic dopovedat pa je brezveze.
Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.
Če je že kdo primitivec tukaj si zgleda ti. Jaz te nisem nič žalil, ti si začel. Jaz te pač ne poznam pa me tudi tvoje mnenje o avtih ne zanima, ker tudi nima tukaj nič veze, ne vem zakaj si to omenil. Moje prejsnje vprašanje je bilo pa, če nisi razumel, popolnoma resno. Če bi pa nekdo žalil in govoril čez audija bi se pa kdo oglašal? Bi ga hondaši branili? Zakaj le? Verjetno bi se kakšen audijevec oglasil.. Ne vem pa zakaj bi ti bilo to tebi NAJBOLJ smešno, res ne
McFly je napisal/-a:Tale tema je zrela za zaklepOpažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi
![]()
Samo bi pa nekaj pripomnil: še nikoli nisem videl (na tem forumu), da bi pred patrikom A3 povedal en hondaš kako so honde ''superduper'', pa da so ostalo j***a... Tako da prosim če me nekdo osvetli s kakšnim linkom
McFly je napisal/-a:Tale tema je zrela za zaklepOpažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi
![]()
Samo bi pa nekaj pripomnil: še nikoli nisem videl (na tem forumu), da bi pred patrikom A3 povedal en hondaš kako so honde ''superduper'', pa da so ostalo j***a... Tako da prosim če me nekdo osvetli s kakšnim linkom
Patrik_A3 je napisal/-a:McFly je napisal/-a:Tale tema je zrela za zaklepOpažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi
![]()
če nebi noben hondaš se hvalo itd. nebi blo nas toliko proti njim,pa tudi jaz bi te bil tihoampak mam že dovolj tega hvaljenja pa kak so honde oh in sploh....pa naj bo stara tudi 12 let...glaunod a je honda...to je neuničljiv stroj...ni ga bolj jakega voza...mhm..
Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....
seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov