Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 To jul 24, 2007 12:45 pm

Hehe, si pa najdu en orng argument v mojem postu (typo pač), car si nimaš kej. Patrika za preCednika.

Lepo da se strinjaš s tem kar sem napisu (razen z aVdijem)
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jul 24, 2007 12:49 pm

caR

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To jul 24, 2007 1:26 pm

Courage™ je napisal/-a:Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.

Jaz bom umrl :cry :cry :bow
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 24, 2007 1:29 pm

Pavel_P je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Hahahaha, najbolj smesno pa je da so vsi ki so komentirali Patrika A3 lastniki hond :):) Niti en se ni oglaso ko vozi kako drugo znamko :cry

Kaj se tebi zdi tuki tako smešnega? Al bi se ti slučajno zdelo bolj normalno da bi opelaš zagovarjal hondo al kaj? rofl :roll:

Glej ne da se mi z vami primitivci ubadat. Folk ve kako je moje misljenje o avtih, vsaj tisti ki me poznajo, da pa se zdaj morem grabit po forumih z neko raso ko si ne da nic dopovedat pa je brezveze.

Idi raje v garazo enkrat na blokado stopit pa bo mir.

Če je že kdo primitivec tukaj si zgleda ti. Jaz te nisem nič žalil, ti si začel. Jaz te pač ne poznam pa me tudi tvoje mnenje o avtih ne zanima, ker tudi nima tukaj nič veze, ne vem zakaj si to omenil. Moje prejsnje vprašanje je bilo pa, če nisi razumel, popolnoma resno. Če bi pa nekdo žalil in govoril čez audija bi se pa kdo oglašal? Bi ga hondaši branili? Zakaj le? Verjetno bi se kakšen audijevec oglasil.. Ne vem pa zakaj bi ti bilo to tebi NAJBOLJ smešno, res ne :?

Kdo je koga zalo kje ? Pa mene boli ku*ac ce kdo kaj rece cez Audi lahko tudi jaz par stvari napisem cez Audi razumes ker avto je avto, vsak se kvari, vsak se izrabi, ampak samo Hondasi so tukaj na forumu polni izjav kak so honde superduper makarena kul vozila in da vse drugo so samo sajtrge. Meni je tak vseeno razumes, morem pa priznat da samo eni so se vecji znackarji kot ste vi Hondasi -> Citroen ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jul 24, 2007 1:34 pm

Napisal si tole: "Glej ne da se mi z vami primitivci ubadat.", kar se mi zdi da ni ravno pohvala. Audi sem pa vzel tako za primer, vseeno katera firma je, logično da bodo njeni lastniki zagovarjal to firmo in se oglašali, ne pa nekdo tretji... :)
Lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To jul 24, 2007 1:36 pm

:pop: zaj se bojo pa citroenari oglasli. :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 24, 2007 2:07 pm

Tuki bi pa tui jst lahk kj dodal ane.
Fantje nea vem zakaj za vraga vsi tako u iber hvalite Hondo pa se prepirate z ostalimi.
Tut sam vozim Hondo pa zato ne mislim,da je pa zj to stroj od stroja.kupil sem jo zato,ker mi je vizuelno všeč in tudi znameniti VTEC sem htel preizkusit.
Zj pa res nevem al smo res "hondaši" tak slab folk al sam eni pacienti mečejo slabo luč na voznike Hond.
Mene boli kur*c,če mi kdo kaj reče čez Hondo in,če mi je spluva ampak zakaj pa eni tko vztrajno hvalite svoje umetnije zvane ala HONDA :D
Pa opažam,da so najbolj zagreti in največji značkarji prov vozniki 1.4 civic-ov,ki po mojem sploh nevejo kaj je imeti Hondo.
Zj me pa lahk hondaši spluvate kolker vas je volja ampak eni tuki gor ste res mal preveč občutljivi in mislite da,če imate hondo,da ste pa nekoga za jajce prijeli.
Res tole kreganje mi pa tudi počas že zivce načenja,ker se vsi tak kurčevo pizdite,če vam kdo kaj reče čez vaše u iber stroje,ki jim pravite Honda.
Drugače pa se poskuste držati teme.
aja pozabu sem povedat svojo pesnitev:
ŠE MALO PA BOM MOGU IT V BOLNIŠKO,KER MI DEFAULT HONDA POLOŽAJ ŽE POČASI NAČENJA HRBTENICO TE PA TAK NOBENI KOZMODISK NENA POMAGA,KER MI LEŽEČI POLOŽAJ ZA VOLANOM NENORMALNO OBRABLJA VRETENCA
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To jul 24, 2007 2:38 pm

res nevem v keri oštariji je avtor teme pobral to glupost.dej se mal zamislte kaj to vse za sabo potegne,...štacune,podjetja,....poleg rižot seveda :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 24, 2007 3:42 pm

ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....

juj kak so honde kvalitetne....na http://www.podarimo.si/ pod temo avto-moto eden zapstojn da dele od honde,samo da bi se rešo te šare....

seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 24, 2007 3:48 pm

Najbol smesno je to da so vedno najbolglasni zagovorniki neke znamke tisti ki vozijo najnizjo karoserijsko izvedbo pomoznosti z najslabšim motorjem, ce pa je ze malo bolsi model pa je siher 10 let stara kangla ... zanimivo da se ne oglasi nihce z novim accordom al pa kako s2000 kaki zakon je honda ... vedno najedajo samo neki civic driveri.
Slika

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly To jul 24, 2007 4:17 pm

Tale tema je zrela za zaklep :? Opažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi 8)
Samo bi pa nekaj pripomnil: še nikoli nisem videl (na tem forumu), da bi pred patrikom A3 povedal en hondaš kako so honde ''superduper'', pa da so ostalo j***a... Tako da prosim če me nekdo osvetli s kakšnim linkom :)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 24, 2007 4:37 pm

McFly je napisal/-a:Tale tema je zrela za zaklep :? Opažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi 8)
Samo bi pa nekaj pripomnil: še nikoli nisem videl (na tem forumu), da bi pred patrikom A3 povedal en hondaš kako so honde ''superduper'', pa da so ostalo j***a... Tako da prosim če me nekdo osvetli s kakšnim linkom :)

Pridi enkrat na kaki meet ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 24, 2007 4:40 pm

McFly je napisal/-a:Tale tema je zrela za zaklep :? Opažam, da se zadnje čase se use prevrže v boj med hondaši in ostalimi 8)

če nebi noben hondaš se hvalo itd. nebi blo nas toliko proti njim,pa tudi jaz bi te bil tiho ;) ampak mam že dovolj tega hvaljenja pa kak so honde oh in sploh....pa naj bo stara tudi 12 let...glaunod a je honda...to je neuničljiv stroj...ni ga bolj jakega voza...mhm..
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 To jul 24, 2007 5:12 pm

Vozim 1998 EK4 Sedan (VTI) in ja, avto ima veliko napak (no torque at all ) :oops:

Jst nič na forumih ne vzamem osebno, tko da Patrik če se kdaj srečeva v živo gremo še zmer lahko na pir 8)

Hehe, uŽivejte 8)
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly To jul 24, 2007 5:19 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:

če nebi noben hondaš se hvalo itd. nebi blo nas toliko proti njim,pa tudi jaz bi te bil tiho ;) ampak mam že dovolj tega hvaljenja pa kak so honde oh in sploh....pa naj bo stara tudi 12 let...glaunod a je honda...to je neuničljiv stroj...ni ga bolj jakega voza...mhm..

no ja i see your point, avto je avto, neglede kakšna firma je, ampak pa se mi zdi da se vseeno izboljšuje stanje glede dolgih gobcev in hvaljenja...

@courage: Pridem s hondo :P brez blokade obljubim :oops: (je ni več :lol: )
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 To jul 24, 2007 5:29 pm

Sam si tut ne predstavljam da nekdo pride na srečanje, stopi iz avta in začne hvalt honde. Tega bi še jst čudno gledu :lol:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To jul 24, 2007 5:35 pm

Lumpy_ je napisal/-a::pop: zaj se bojo pa citroenari oglasli. :lol:

zelis? :?

:P :EE
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jul 24, 2007 6:28 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....

seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...

Ne, vozim nekaj novejšega in hitrejsega. Se pa v bistvu ne bi branil niti civica, niti crx-a, mal za igračkat se..

Je pa zanimivo, da nekdo čisto mirno pohvali hondo in ga oznacis za primitivca (verjetno si to hotel rečt), ti ki pa pa govoriš čez hondaše pa honde pa kako jih je sam gobec in vozijo samo rižaste avte pa želiš izpast kot nekaj več. Pa sploh ni nihce nic rekel niti proti tebi niti proti meganu. Brez veze an.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 24, 2007 6:33 pm

dobek je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a::pop: zaj se bojo pa citroenari oglasli. :lol:

zelis? :?

:P :EE

jas bi mel 2 spredna leder zica razpokana prosim.

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 To jul 24, 2007 6:54 pm

hahahah mislim da se ze dolgo nisem tako nasmejal na forumih kot danes. in pa seveda znamenitost hond. VTEC - ventili tut enkrat crenejo :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov