Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Re: Airbrush

Napisal/-a Neon So feb 22, 2003 8:58 pm

Pa če mi daš še svoj naslov pa cifro, d vidm s kot si, pa bom enkrat uletu d mi pokažeš kaj maš. Kulk cajta bi pa rabu, če ti prpeljem havbo prebarvano( črn bazis brez laka)
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Re: Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush Ne feb 23, 2003 10:40 am

zivic_matej pravi:
Pa če mi daš še svoj naslov pa cifro, d vidm s kot si, pa bom enkrat uletu d mi pokažeš kaj maš. Kulk cajta bi pa rabu, če ti prpeljem havbo prebarvano( črn bazis brez laka)

Če bi bla že mat barva bi blo to pomojem fertik v 2 dneh maksimum (treba je pol še polakirat čez).

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush Ne feb 23, 2003 12:21 pm

Drugače mam pa neki malega slik na www.clementino.com. Sam to je res neki malga ker to sem že dolg nazaj skeniral in to niso najboljši izdelki!

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Re: Re: Airbrush

Napisal/-a Neon Ne feb 23, 2003 8:07 pm

AIRbrush pravi:
Drugače mam pa neki malega slik na www.clementino.com. Sam to je res neki malga ker to sem že dolg nazaj skeniral in to niso najboljši izdelki!

Ti a se men sam zdi al res ne morem slik odpret n tvoji strani? A lažje delaš na avtu al ti sam havbo pripeljem? Daš svojo cifro, pa s kot si?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush Po feb 24, 2003 11:50 am

zivic_matej pravi:
AIRbrush pravi:

Ti a se men sam zdi al res ne morem slik odpret n tvoji strani? A lažje delaš na avtu al ti sam havbo pripeljem? Daš svojo cifro, pa s kot si?

Če mi haubo pripelješ ne bo nobenega problema, ker bi jo tko al tko mogu sam dol vzet če bi hotu kej risat. Sem iz kamnika. Tel. 070 216 789.

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Re: Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a Neon Po feb 24, 2003 10:07 pm

A bo pol u redu če ti dam sam bazis gor. Nisi mi še povedu okvirne cene za enobarvno. Dej neki brcn no. Pa zlakiru bi jo tut ti.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Re: Re: Re: Re: Re: Airbrush

Napisal/-a AIRbrush To feb 25, 2003 11:33 am

zivic_matej pravi:
Če mi haubo pripelješ ne bo nobenega problema, ker bi jo tko al tko mogu sam dol vzet če bi hotu kej risat. Sem iz kamnika. Tel. 070 216 789.

A bo pol u redu če ti dam sam bazis gor. Nisi mi še povedu okvirne cene za enobarvno. Dej neki brcn no. Pa zlakiru bi jo tut ti. [/quote]

Pa poglejmo:

Najprej jo moram zbrusit, pol dat gor špric kit, bazo barvo, airbrush in na koncu polakirat. Okrog 30.000 sit. Mogoče kakega jurja manj ali več. Je pa odvisno od tega a material sam dam al ga boš dal ti. To bo pol kake dva dni trajalo veš če bom bazo tud sam gor dajal in lakiral!

Kdaj pa bi ti to mel? In kaj bi mel narisano gor in kolk veliko?

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon So mar 01, 2003 9:37 pm

Jst bi mel ravn tak k je meu un v fast&furious na zelenem eclipsu, pa če ti po pravici povem ne ven ka je blo, sam dopadl se mi je. :D :D

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So mar 01, 2003 11:43 pm

Da malo priskočim na pomoč - evo na tem linku je ena slikca s katere je približno razviden ta dizajn na haubi:

http://www.spsdtn.com/fast%20&%20furious%20eclipse.jpg

BTW..Airbrush, pred časom sem se "širokoustil" :P , da ti bom prinesel odbijač porisat, pa bi sedaj rad pojasnil, da ne bi zgledalo kot, da sem takrat nekaj v tri dni govoril :oops: ; skratka odbijač žal še vedno ni čisto gotov :? .
Slika Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne mar 02, 2003 9:55 am

zivic_matej je napisal/-a:

Jst bi mel ravn tak k je meu un v fast&furious na zelenem eclipsu, pa če ti po pravici povem ne ven ka je blo, sam dopadl se mi je. :D :D

To pa ne bo problema. Bomo zrihtali. Ko se boš odločil da bi to rad imel me kontaktiraj nekako.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne mar 02, 2003 9:57 am

4Sale je napisal/-a:Da malo priskočim na pomoč - evo na tem linku je ena slikca s katere je približno razviden ta dizajn na haubi:

http://www.spsdtn.com/fast%20&%20furious%20eclipse.jpg

BTW..Airbrush, pred časom sem se "širokoustil" :P , da ti bom prinesel odbijač porisat, pa bi sedaj rad pojasnil, da ne bi zgledalo kot, da sem takrat nekaj v tri dni govoril :oops: ; skratka odbijač žal še vedno ni čisto gotov :? .

Ni problema! Ko boš pač pripravljen bo tud jaz imel čas pa bomo že neki zrihtal. Za vse uporabnike foruma (mal bolj resne seveda, da ne bo kar vsak to) se bo pa tud kakšna ugodnost našla!

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Pe apr 18, 2003 10:34 pm

En vprašanje za g. Airbrush:
Mam eno željo. Na toyoti mam lučke ki se dvigujejo.
A bi se dalo na te pokrove narisat dvojno optiko leč(upam da si predstavljaš), pa da bi to kolk tolk real zgledal? :?: :?: :?:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So apr 19, 2003 6:27 am

Ja narisat bi se vsekakor dalo, samo vprašanje pa je kako bi to izgledalo kot končni izdelek . Dobit bi se mogla da vidim to in bi ti znal več povedat.

Aja, vidim da si že haubo porisal. Kdo ti je pa delal Airbrush?

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine So apr 19, 2003 3:34 pm

Airbrush: Pri Swiftu bi rad nekaj nafarbal gor na pokrovček od bencina ... ti to narediš v enem dnevu? Pa moram jst sliko prinest sabo ali imaš ti kaj pametnga doma? Mislil sem da bi dal kakšen S znak gor prov hudo narisan al pa kj tazga ... maš mogoče ti kj tazga zlo v redu doma?
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne apr 20, 2003 11:12 am

Ja, pokrovček ti lahko v enem popoldnevu narišem, ni blema. Bova že najdla kako varianto. Jaz sem zdaj na svojo machino ful lepo orko narisal. Lepo izpade ker je moder avto!

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Ne apr 20, 2003 9:53 pm

HE HE. Ta Airbruh je ratal v XP-jih in sicer v SLIKARJU :lol: :lol: :lol:
P.S., pa ne tega okol govort :lol:
Ne, veš mam en problem. Sej bi ful dal porisat pa mam havbo na enem delu kitano, pa je začelo pokat :cry: , zdej pa še ne vem ka nardit, al zrihtat al pa novo havbo nabavit.

U glavnem nobeden še ni mel take želje?
Pa enkrat se bom res mogu oglast.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po apr 21, 2003 2:03 am

AIRbrush men je padl u glavo da bi si dal narisat prek haube en tak hud model gume(mogoče celo traktorske) kao da mi je en pelu prek avta :shock: Reč mi kok bi me to prišlo pa kok dolg bo to rabu?pa če bi se dal to u tko tri d nardit kao da se bi vidla vdolbine od gume:)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po apr 21, 2003 11:48 am

lisko1 je napisal/-a:AIRbrush men je padl u glavo da bi si dal narisat prek haube en tak hud model gume(mogoče celo traktorske) kao da mi je en pelu prek avta :shock: Reč mi kok bi me to prišlo pa kok dolg bo to rabu?pa če bi se dal to u tko tri d nardit kao da se bi vidla vdolbine od gume:)

Mislim da sem to videl že nekje v eni reviji za Airbrush in mislim da bi se dalo narest brez problema. Kake dva tri dni bi pa rabil. Če boš zainteresiran se kar oglasi. Za kak avto se pa to gre?

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Po apr 21, 2003 10:59 pm

Airbrush: kakšna bi bila pa okvirna cena, če ti prinesem moj pokrovček poslikat?
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po apr 21, 2003 11:01 pm

AIRbrush in ko bi me to stalo??zdej tko nimam kaj denarja morm motor menjat.pol polet sem študiro da bi si umislu kaj tagega.aja gre pa se za renault 5.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov