zivic_matej pravi:
Pa če mi daš še svoj naslov pa cifro, d vidm s kot si, pa bom enkrat uletu d mi pokažeš kaj maš. Kulk cajta bi pa rabu, če ti prpeljem havbo prebarvano( črn bazis brez laka)
AIRbrush pravi:
Drugače mam pa neki malega slik na www.clementino.com. Sam to je res neki malga ker to sem že dolg nazaj skeniral in to niso najboljši izdelki!
zivic_matej pravi:AIRbrush pravi:
Drugače mam pa neki malega slik na www.clementino.com. Sam to je res neki malga ker to sem že dolg nazaj skeniral in to niso najboljši izdelki!
Ti a se men sam zdi al res ne morem slik odpret n tvoji strani? A lažje delaš na avtu al ti sam havbo pripeljem? Daš svojo cifro, pa s kot si?
zivic_matej pravi:
Če mi haubo pripelješ ne bo nobenega problema, ker bi jo tko al tko mogu sam dol vzet če bi hotu kej risat. Sem iz kamnika. Tel. 070 216 789.
Kdaj pa bi ti to mel? In kaj bi mel narisano gor in kolk veliko?
zivic_matej je napisal/-a:Kdaj pa bi ti to mel? In kaj bi mel narisano gor in kolk veliko?
Jst bi mel ravn tak k je meu un v fast&furious na zelenem eclipsu, pa če ti po pravici povem ne ven ka je blo, sam dopadl se mi je.![]()
4Sale je napisal/-a:Da malo priskočim na pomoč - evo na tem linku je ena slikca s katere je približno razviden ta dizajn na haubi:
http://www.spsdtn.com/fast%20&%20furious%20eclipse.jpg
BTW..Airbrush, pred časom sem se "širokoustil" :P , da ti bom prinesel odbijač porisat, pa bi sedaj rad pojasnil, da ne bi zgledalo kot, da sem takrat nekaj v tri dni govorilops: ; skratka odbijač žal še vedno ni čisto gotov
.
lisko1 je napisal/-a:AIRbrush men je padl u glavo da bi si dal narisat prek haube en tak hud model gume(mogoče celo traktorske) kao da mi je en pelu prek avtaReč mi kok bi me to prišlo pa kok dolg bo to rabu?pa če bi se dal to u tko tri d nardit kao da se bi vidla vdolbine od gume:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov