p.s. ko sem videl slike sem najprej mislil, da se je escape vrnil na forum in spet prebarval CRX-a

lizard je napisal/-a:etko88 a tebe so iz 1. razreda OŠ vrgli, da nimaš pojma o pojmu kako se vsaj približno pravilno slovnično piše? Mislim to tvoje pisanje je izpod nivoja, izpod vse kritike. Klobase z w-ji, narečnimi besedami, brez ločil, izpuščenimi samoglasniki... s kje za vraga ti prihajaš?
Po drugai strani pa, kaj serješ s to fovšijo, pa vedno pišeš kaj kdo ima in kaj kdo nima? Kaj te to tako muči, konec koncev kaj te to sploh briga? Kompleksi, da nimaš za novo Hondo Accord?
Konec koncev, kdo ti bo pa "fovš" za 20 let staro hondo, ki ima nekaj več kot 100 konjev izgleda pa kot Space Shuttle, ki ga je narisal 12 letni froc, ki sanjari, da bo enega dneva glavni inženir pri NASI (ki pa sigurno bolje pozna pravopis in slovnico maternega jezika). Skratka kriza.
Psepi je napisal/-a:Noro!
Mislim, da je dosegla svoj vrhunec tako da jaz ne bi nič spreminjal. Mogoče samo v dvobarvno kombinacijo, pa malo večji spojler zadaj da bi bolj držalo na cesti.. Baje oni od Alfe 156 lepo paše na CRXe, sem jih videl že nekaj..
Kolko pa gre ta avto? Gre ful? Ker eni na forumu je mel avte ki so tudi nenormalno izgledali in nenormalno leteli.. kar pogrešam good old days
chevy je napisal/-a:Si ti kaj escape-u v sorodu? Resno vprašam!
p.s. ko sem videl slike sem najprej mislil, da se je escape vrnil na forum in spet prebarval CRX-a
MacTron je napisal/-a:etko88: off
Pri prici se mi umiri! in tisto kar si povedal lizardu je bilo skrajno otrocje. Tu na tem
forumu se bos drzal nekih pravil, ce ti ni to jasno se se danes poslovi, ker ne mislimo
poslusat taksnih neumestnih.
etko88 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:etko88: off
Pri prici se mi umiri! in tisto kar si povedal lizardu je bilo skrajno otrocje. Tu na tem
forumu se bos drzal nekih pravil, ce ti ni to jasno se se danes poslovi, ker ne mislimo
poslusat taksnih neumestnih.
aja.nism vedu. a on lahko reče use kr hoče pa me neki j... u glavo jst pa nesmem nazaj povedat. ma ko vs j.... use po vrst. itaq ste usi pamtni d vm škod...
sorry sam nebom se pustu neki ponižvt.ok mejte svoje pravila zrd mene jst svoje vem.če pa kje v praviih piše o slovnici pa kaj znajo 12-letni pa 14-letni froci delat tud prou.ker vidim da si administrator če komu kej ni prou maš verjetno dostop do naših računov pa me zbriš.ker vidm da do zdej niste meli še nobenga uporabnika ki bi se drugim postavu po robu pa povedu nekaj zase.
etko88 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Si ti kaj escape-u v sorodu? Resno vprašam!
ne nism usaj ne d bi jst vedu. pa meybe kdo ve kako je temu escape-u ime al pa od kje je? k resno že tok cajt poslušam o njem pa še zdej nwm nč....
Zed je napisal/-a:Ma sj nism pisu že skor en let, sam vsak dan preberem forum, sam kle sm pa mogu napisat neki k me bo pobral od smeha. Ma če to ni sam Escape al pa vsj brt od njega.....nea vem no že pr Escapovi temi sm crknu od smeha....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja: Honda Powah :P
etko88 je napisal/-a:ma kdo kakšno idejo kako ta avto nrdit še hujši kot je?[/img]
drugač pa netlog nik: etko88
tnx za ideje
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov