seat je napisal/-a:Ne vem zakaj vsi tako sovrazte Hugo Bossa.Sicer pa je najlepse da novopecenmu clanu foruma nekateri pokazete kaksni ste no kr naj _spirit_ vidi kaj ga caka na foruma sej je zlo velik takih ki znajo samo kritizirat pa da nebo kdo mislu da koga zagovarjam niti najmanj.Pac vsak ma svoje napake tut jst jih mam pa zarad tega nobenga ne napadam in kritiziram pa ce da recimo Hugo 8000 ccm masino v avto mi je vseen sej bo sam dal denar in sam trpel stroske.Ce pa bom mel moznost ta avto od blizu videt bom zelo vesel aja pa Hugotovo Ibizo sm ze vidu men je vsec tisti ki pa je niste vidli pa raje utihnite
2Fast&2Furious je napisal/-a:maky je napisal/-a:men je pa tele iz pule čist huda... edin una presta look spojler bi blo treba odstrant...
ENAKO, spojler bi dal jaz kakšen bol u easy![]()
LP
PS: Maky dons sm te vidu , na mostu nad avtocesto u jaršah si če se ne motm levo na avtocesto zavijuHUD AVTO , tatoo mu pa tut ful paše
seat je napisal/-a:Marky dej povej a mas mogoce kaksno sliko svojga avta mene zanima tatoo kje pa si ga dal delat.Btw nisem se videl tvojga avta no sej ce ni skrivnost rad bi vidu tatoo ker se jst tut odlocam za tatoo pa malce isem ideje.LP
_spirit_ je napisal/-a:Seat, samo zate:![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov