Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 2:20 pm

Njemu je očitno všeč in to je najbolj pomembno. Če delaš to po tvojih okusih in da ti to uspe, je zelo dobro. On ima tako mi bomo imeli drugače, kajne? :wink:

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe okt 31, 2003 2:59 pm

Ne ne sej nism nč slabega mislu!! :oops:
Pač samo moje mnenje o avtomobilu sem napisal!! :D
Men so pač bolj sleeper in pa shaved variante všeč :D But hey, that is just me! 8)

Saj mogoče bi mi bil pa v živo tale avto všeč. Ne bi blo prvič, da mi je avto na slikah ni bil všeč, ko pa sem ga v živo videl pa samo :shock: :shock: :D

LP :pivo
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe okt 31, 2003 3:09 pm

seat je napisal/-a:Ne vem zakaj vsi tako sovrazte Hugo Bossa.Sicer pa je najlepse da novopecenmu clanu foruma nekateri pokazete kaksni ste no kr naj _spirit_ vidi kaj ga caka na foruma sej je zlo velik takih ki znajo samo kritizirat pa da nebo kdo mislu da koga zagovarjam niti najmanj.Pac vsak ma svoje napake tut jst jih mam pa zarad tega nobenga ne napadam in kritiziram pa ce da recimo Hugo 8000 ccm masino v avto mi je vseen sej bo sam dal denar in sam trpel stroske.Ce pa bom mel moznost ta avto od blizu videt bom zelo vesel aja pa Hugotovo Ibizo sm ze vidu men je vsec tisti ki pa je niste vidli pa raje utihnite :evil:

skor sem robčke rabo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 3:19 pm

Viper123: sej vem da nisi hotu nič slabega :wink:

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Pe okt 31, 2003 4:06 pm

Seat, samo zate: :wink: :wink:

Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 4:59 pm

men je pa tele iz pule čist huda... edin una presta look spojler bi blo treba odstrant...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So nov 01, 2003 6:23 pm

maky je napisal/-a:men je pa tele iz pule čist huda... edin una presta look spojler bi blo treba odstrant...

ENAKO, spojler bi dal jaz kakšen bol u easy :wink:

LP

PS: Maky dons sm te vidu , na mostu nad avtocesto u jaršah si če se ne motm levo na avtocesto zaviju :wink: HUD AVTO , tatoo mu pa tut ful paše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 6:33 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:
maky je napisal/-a:men je pa tele iz pule čist huda... edin una presta look spojler bi blo treba odstrant...

ENAKO, spojler bi dal jaz kakšen bol u easy :wink:

LP

PS: Maky dons sm te vidu , na mostu nad avtocesto u jaršah si če se ne motm levo na avtocesto zaviju :wink: HUD AVTO , tatoo mu pa tut ful paše

jup... sva glih z drago iz rogaške prišla pa sva šla po karte za v kino :wink:

hvala hvala :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:15 pm

Marky dej povej a mas mogoce kaksno sliko svojga avta mene zanima tatoo kje pa si ga dal delat.Btw nisem se videl tvojga avta no sej ce ni skrivnost rad bi vidu tatoo ker se jst tut odlocam za tatoo pa malce isem ideje.LP
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 7:22 pm

seat je napisal/-a:Marky dej povej a mas mogoce kaksno sliko svojga avta mene zanima tatoo kje pa si ga dal delat.Btw nisem se videl tvojga avta no sej ce ni skrivnost rad bi vidu tatoo ker se jst tut odlocam za tatoo pa malce isem ideje.LP

evo ti slikico...
se oproščam ker je tako velika...
delal mi je kolega...
da že sedaj opozorim da pride spomladi nov gor... mal drugačen dizajn... :wink: (kakšen točno pa presenečenje) :wink:

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:30 pm

:shock: :shock: :shock: :shock:
Res dober avto sam zdej pa mislim da sem te ankrat vidu.Sam se ne spomnem tocno kje a tatoo ti je delu Kompare?Drgac pa res lep avto morm rect. :shock:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 7:33 pm

seat je napisal/-a::shock: :shock: :shock: :shock:
Res dober avto sam zdej pa mislim da sem te ankrat vidu.Sam se ne spomnem tocno kje a tatoo ti je delu Kompare?Drgac pa res lep avto morm rect. :shock:

kot rečeno ....
tatoo mi je delal prijatelj...nima nobenega podjetja svojega ali kaj takega... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 7:35 pm

Meni so tudi 4-ke ene izmed najlepših avtov :o samo ki... za 18letne fante... audi... $$$ :cry: Doma imamo audija, starši mislim, tudi vozit ga je super, samo kot sam si ga ne morem privoščit :cry:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:42 pm

Ja res so lepe tele a4-ke sam _spirit_ potolazi se da bos dobil ibizo kot si napisu da te ze caka sej je Ibiza tut lep avto pac za kaksen razred nizje od A4 sam vseen lep avto ane Viper 123

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 7:44 pm

Sej nisem reku nič proti ibizi seat :wink: Samo hočem povedat da mi je poleg ibize to še en najlepših avtov.To še pride, mogoče kasneje... :roll: do takrat bomo pa staršem kradli avto pa bo :wink: :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:48 pm

_spirit_ je napisal/-a:Seat, samo zate: :wink: :wink:

Slika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: TATA I JA BIH TO IMAO :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sicer pa bolje vrabec v roki kot golob na strehi :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 8:15 pm

saj maš čas za rihtanje pa kljuke daj v barve vozila!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 8:19 pm

MGsax, bom, zdaj pride druga verzija ven, še z zatemnjenimi stekli :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 8:21 pm

ja ta od carzone je specialna a kaj ko ni papirjev :( :o :shock:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 8:32 pm

MGsax Na a3m so mi zagotovili, da bodo papirji v kratkem. Kit za ibizo je še čisto nov, zato ni še papirjev. Na a3mu pa so mi obljubili, da bodo do naslednjega leta 100%.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov