Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če maj 19, 2005 12:45 pm

damjan je napisal/-a:zdj tko najprej hvala za pohvale.....
ja notranjost je sedaj še original.......imam lcd in playstation in musko ter alu tepihe to je pa tud vse za sedaj.........čez zimo bo avto zopet romal v garažo......
v mislih imam sparco sedeže........komplet notranjost v bež usnju +komplet nove panele z cromiranimi deli na armaturi in panelah.......od sredinske konzole do zračnikov......lcd-ji v vzglavnikih.......
uglavnem nekaj takega sem si zamislil in če bo šlo tako naprej bo vse to spet uresničeno........
glede tuninga je pa tko:v notr gre 2.0 T motor (ampak to pride na vrsto šele spomladi)

spet bo dejan imel prste vmes tako da bo spet kvaliteta in sam izgled na prvem mestu.....
sej bo spet vse v slikcah tko da...............

ti kr sliki mi se bomo pa slinl :woohoo

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Pe maj 20, 2005 8:26 pm

Lepa je tale vectra, se lepša bi bla pa po mojem mnenju če bi namesto srebrnih mrežic dal črne, k te se ti bojo itaq obarvale pa nikol jih naus mogu tko spucat da se ti bojo tko svetile k takrat ko si jih dal gor. Sej mogoce je ze kdo predlagal se mi ni dal vsega brat.
Drgac pa :o

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 11:11 am

no evo pa so končno prišle te moje angelčkove očke.......za sedaj samo na meglenkah.....kmalu pa tud na prednjih lučeh...... komentarji zaželjeni

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 11:18 am

Zgleda lepo, sam veliko lepše bo, ko bojo zmontirane... ;)
Če ni skrivnost, kakšna cena je?

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 11:25 am

cena je 19.000......
še minuto pa napopam še slikic.....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 11:36 am

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So maj 21, 2005 11:45 am

hmm zanimivo bo za videt ko bo vse poštiman

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 11:46 am

Lepooo

Morm še enkrat rečt, da imaš okus za styling,pa ne zarad meglenk ampak zarad celega avta...si eden redkih...

Kolk bo šele lepo ko lučke daš gor ;)

Vidm, da boš daju 2.0T motor noter.Zakaj ne bi raje dal 2.5V6???Ker ta turbo motor more bit angleški, oziroma angleška glava(ne vem čist točno)če hočeš da ti bo avto deloval tko kot treba, pa da boš imel mir.

L.p Bistri...
555

puzzle
Nov uporabnik

Napisal/-a puzzle So maj 21, 2005 11:54 am

HALO
Kje pa si nabavu tele meglenke.
Res so spica.
pa ce se ti da,zmer premer meglenke
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 11:59 am

tudi sam sem razmišljal da bi dal noter motor od V6 vectre sam nevem no.....
nekak mi je boljš turbina ker mi je že sam glas blow offa :shock: ......
pa tud če dam notr turbo imam potem dobro izhodišče za nadaljni tuning in povečevanje moči.....
moji plani pa so takšni,da najprej naredim generalno na mašini (novi bati,nove ojnice,tefloni,dročniki,dihtunge,) potem čipam pri RSR-ju za kar sem se že dogovarjal in mi je matjaž rekel da bi lahko iztisnil samo s čipom tam nekje 245 konjev......
zamenjam turbino z kakšno GREDDY-evo in zamenjam odmične z športnimi in konjev na pretek......

seveda tak avtomobil potem ni za ganjanje in norenje ampak za užitek ob pogledu ko na showu odpreš haubo in zraven priložiš list z grafom o številu konjev in opazuješ vse tiste začudene poglede.....pa ko pridejo do tebe in sprašujejo kako to kako to..........
to je fajn ........pokali mi ne pomenjo nič....

takšne so moje sanje in če se res uresničijo kar sem siguren da se bodo bo ta tema dobila pravi pomen......

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 12:00 pm

puzzle je napisal/-a:HALO
Kje pa si nabavu tele meglenke.
Res so spica.
pa ce se ti da,zmer premer meglenke

fi je 86 mm konča mera-rob do roba

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 12:07 pm

damjan je napisal/-a:tudi sam sem razmišljal da bi dal noter motor od V6 vectre sam nevem no.....
nekak mi je boljš turbina ker mi je že sam glas blow offa :shock: ......
pa tud če dam notr turbo imam potem dobro izhodišče za nadaljni tuning in povečevanje moči.....
moji plani pa so takšni,da najprej naredim generalno na mašini (novi bati,nove ojnice,tefloni,dročniki,dihtunge,) potem čipam pri RSR-ju za kar sem se že dogovarjal in mi je matjaž rekel da bi lahko iztisnil samo s čipom tam nekje 245 konjev......
zamenjam turbino z kakšno GREDDY-evo in zamenjam odmične z športnimi in konjev na pretek......

seveda tak avtomobil potem ni za ganjanje in norenje ampak za užitek ob pogledu ko na showu odpreš haubo in zraven priložiš list z grafom o številu konjev in opazuješ vse tiste začudene poglede.....pa ko pridejo do tebe in sprašujejo kako to kako to..........
to je fajn ........pokali mi ne pomenjo nič....

takšne so moje sanje in če se res uresničijo kar sem siguren da se bodo bo ta tema dobila pravi pomen......

Vseeno z 2.5V6 lohka tudi mnogo konjev potegneš, dodaš kak kompresor......pa je.
Če si greš delat računico stroškov z uzdrževanjem turbaša boš videl da se ti bolj splača napilit šestaka, tudi kar se tiče glasu se ne more primerjati, čeprav tudi blow off ni slaba varjanta pri turbaših, kar se zvoka tiče.Drugače pa mislim, da lohk iz serijskih 175km za enak denar kot boš v turbaša uložu(čez vse gledano) prideš do tam nekje konjev kot pri turbini, z V6 motorjem.

L.p Bistri...
Zadnjič spremenil _BiStRi_, dne So maj 21, 2005 12:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
555

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So maj 21, 2005 12:08 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Lepooo

Morm še enkrat rečt, da imaš okus za styling,pa ne zarad meglenk ampak zarad celega avta...si eden redkih...

Vidm, da boš daju 2.0T motor noter.Zakaj ne bi raje dal 2.5V6???Ker ta turbo motor more bit angleški, oziroma angleška glava(ne vem čist točno)če hočeš da ti bo avto deloval tko kot treba, pa da boš imel mir.

L.p Bistri...

Noter pašeta tako C20LET (Calibra Turbo) kot Z20LET (Astra, Zafira Turbo), tako da ne pametuj.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 12:13 pm

Cizi je napisal/-a:

L.p Bistri...

Noter pašeta tako C20LET (Calibra Turbo) kot Z20LET (Astra, Zafira Turbo), tako da ne pametuj.

Ti ne pametuj!!!Preber še enkrat post, pa povej, kje sm napisu, da kej "NE PAŠE"

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan So maj 21, 2005 12:15 pm

opel calibra turbo 4x4 ima 204 konje....

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 12:21 pm

damjan je napisal/-a:opel calibra turbo 4x4 ima 204 konje....

2.5 V6 ima 175km, turbaš ima pa 204km, to je res...a sm narobe napisu?no prov sm mislu, pa narobe napisu...se zgodi :P

L.p Bistri...
555

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So maj 21, 2005 12:26 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
Cizi je napisal/-a:

L.p Bistri...

Ti ne pametuj!!!Preber še enkrat post, pa povej, kje sm napisu, da kej "NE PAŠE"

L.p Bistri...

Avto čisto vredu deluje z vsako glavo! Za slabih 300k imaš na C20LET dobrih 300 konjev, zdaj pa si izračunaj koliko denarja bi potreboval da bi to dosegel na C25XE (V6) motorju.
Zadnjič spremenil Cizi, dne So maj 21, 2005 12:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So maj 21, 2005 12:31 pm

Cizi je napisal/-a:
_BiStRi_ je napisal/-a:
Cizi je napisal/-a:

L.p Bistri...

L.p Bistri...

Avto čisto vredu deluje z vsako glavo!

Ok, se ne bom spušču u debato, ker nočem smetit teme, upam pa, da za karkoli se bo odloču, da mu bo dobro in dolgo delovalo.

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf So maj 21, 2005 2:07 pm

Ki si pa nabavo te meglenke?Lahko na PM ce je skrivnost

Uporabniški avatar
[Weed]MAR_
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR_ Po maj 23, 2005 9:44 pm

lepo damjan lepo ;) lepe lučke :lol: si že namontirau to al še ne? aja.. pa pol tehnični pa to si že uštimau? ko sm vidu da si biu včerj z cadyom pred tik takom ...pol vrjetno še ni makina tk ko treba? ;)
aja...pa zanima me če znaš že kaj ob keri uri se zčne v soboto avtoshow v Kočevju... pa če greš..? ........... ajt..ma sj se itq vidimo kaj tej dane kje.....
ajde ... lep pozdraf.. ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov