Prav si se odloču glede LUČI. Raj kej druzga zrihti za ta dnar. Ne morm ti pa svetovat ker avto noro zgleda. Mogoče bi si lahk umislo kakšn display notr al pa kej tazga, lahk pa tut kej pr mašini. Sam se odloč.
Zelo zelo zelo lep avto. Res. Huh.
Ej neki me zanima. Glede podvozja. Ka maš to sam fedre za -3 cm not al ste menjal celotno vzmetenje (v mislim mam -6 cm pa to, če sm kej narobe napisal se že zdj opravičujem)?
Druga stvar, ki me zanima je tvoja avtoakustika. Ti maš notr dva fuuul jaka ojačevalca. Pa me zanima, če se ti to kej pozna (luči utripajo, žarnce crkujejo,...)? K mam tut sam namen neki takega dat notr.
kabli celotni se bdo skril pozimi ko bom rihtal komplet notranjost in gepek(sedeži usnje,alkantara(mogoče),armatura-usnje......nove panele.....do takrat bo žal tako.....
glede mojih dveh ojačevalcc je tko:utripa mi ne popolnoma nič saj imam zato dva kondenzatorja skupne moči 2.2 farada......in tud žarnice še nism mel primera da bi mi ktera crklna........
podvozje:za sedaj je avto znižan za 3 cm......menjal vzmetenja nebom.......
imam pa v mislih naslednje leto MAKY-u konkurenco delat......torej AIR-RIDE......
Damjan učer sm te vidu k ste sedel uzun pred totalčkom,sm pol prou pogledou kdo se bo usedu v avto da vidm kdo je to,pol k si pa spelou sm pa mislu da se bom poscau od smeha k sm vidu unga nalitga modela k ti je kazou a revček je kumej stau,tko je skakou ko je avto vidu...drgač pa u živo 17ke čist kewl zgledajo...aja pa kaj maš tist števčk not,nad armaturko ala NOS stuff , kot obratomer
hja un tip je bil res smešn da sm se tud jst skor poscal od smeha............pa sše komaj je na nogah stal tko da........
pa drugič če me še kje vidiš prid lepo do mene pa reč da si iz a.com pa bova kaj spila pa kako rekla.....
un les na sredinski konzoli bo šel stran oziroma nebo več lesa no........
beli angel:saj veš kakšne nore ideje se mi vedno motajo po glavi tk da če bo kaj dnarja viška bi se znalo zgodit da tud air ride vržemo not.....
SAJ BOŠ POMAGAL NE........