ribcek je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:jst mam osram night breaker pa sm zadovoljen! proti navadnim je razlika očitna...nej bi mele pa 30-35% večjo svetilnost...
edini minus je da ti več kot 1leto ne bodo zdržale, vsaj meni še niso...ampak sej to je itak potrošni material pa še dobim jih za 12eur!
lp
Koliko max. močna pa mora biti, da ni preveč in da kaj ne skuri pri paraboli.
seat je napisal/-a:Fantje zanima me ali je imel kdo že možnost sprobat tele led žarnice tipa H7 in H1 ter H3 in kako se obnesejo ali je to s5 ena marketinška poteza,da se folk......
Malo gledam po netu in me zanima tele 27-86 ledne žarnice,ki so razporejene v 360°C načinu okoli žarnice.Je to zakaj ali ni.
Poročilo iz prve roke:
- če je človek trmast in ne želi upoštevati mnenj drugih, ga to pač stane nekaj denarja, ki bi ga lahko pametneje vrgel stran za kaj drugega.
- LED nadomestek w5w (pozicijske) žarnice na 32 ledic gre težko v žaromet, ker je prevelik. Ko je enkrat v žarometu, bolj belo sveti, a ker vir svetlobe ni fokusiran je rezultat slabši od klasične 5W žarnice. Neuporabno.
- LED nadomestek H3 žarnice v vse delovne luči ne gre, ker je daljši od H3. V tistem delovnem žarometu, v katerega gre, sveti in osvetli še kar veliko površino, a je osvetlitev preslabotna za resno delo. Neuporabno.
Tako je to.
Miran
H7 žarnica za kratko luč z 68 supersvetlečimi LED-icami; sliši se zelo dober in bi človek takoj kupil, ko pa greš gledat teh. lastnosti pa ugotoviš, da je svetilnost cca. 500lm; navadna halogenska žarnica ima pa cca. 1300 do 1600 lm, se pravi 24lm/W -- 55Wx24lm/W=1320lm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost