maky je napisal/-a:
[*] Znižano vozilo (vzmeti+predelani amortizerji)
Potrebujemo Tüv certifikat vzmeti. V temu certifikatu mora biti vpisano naše vozilo. Prav tako potrebujemo tudi potrdilo o strokovni montaži in izpisek optike. Za stršane amortizerje NE potrebujemo homologacije.
[/list]
gasperozimek je napisal/-a:maky je napisal/-a:
[*] Znižano vozilo (vzmeti+predelani amortizerji)
Potrebujemo Tüv certifikat vzmeti. V temu certifikatu mora biti vpisano naše vozilo. Prav tako potrebujemo tudi potrdilo o strokovni montaži in izpisek optike. Za stršane amortizerje NE potrebujemo homologacije.
[/list]
Tlele me sam zanima, če je vsak mehanik dober za montažo vzmeti, al rabm kakšnga s posebnim dovoljenjem, da bi mi dal potrdilo o strokovni montaži???
Aldin20 je napisal/-a:jaz se vozim ze kr neki casa brez homolagice:D pa mam pol stvari za homologirat:D policija se mi nikol ni rekla:D vedn mi za alkotest tezi ki je seveda pozitiven in me celi veseli spusti naprejno sej v kratkem casu sn ze narocen na rti:D
c.o.b. je napisal/-a:
FBR: kko to mislš "veljat"? za policaja je važn kdaj maš ti kartonček v avtu, po opravljeni homologaciji sicr dobiš nek račun ampak gor ni nč točno napisan za kere dimenzije itd. gre... torej tut če se policaju da preverjat a si res homologiru, morš met srečo da so npr. v pisarnah LPP-ja to že registriral. oz. zapisal...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost