_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ni nujno da je on, več je takih v črnomlju.
moja ženska naprimer ki se melo ukvarja z oblikovanjem, se smeji in pravi da je avto zgrešen, da je preveč nakičeno vse skupaj...nevem no...
tomzzi je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ni nujno da je on, več je takih v črnomlju.
moja ženska naprimer ki se melo ukvarja z oblikovanjem, se smeji in pravi da je avto zgrešen, da je preveč nakičeno vse skupaj...nevem no...
Ja je kar slišat mnenja da je zgrešeno. Sam tudi pravim tako... Preveč vsega. Kam pogledaš sama plastika na kupu. Je pa res da ima vsak svoj okus. Pač vsak dela po svoje okusu. Če mu je lep zakaj pa ne? Na meni pa ne pusti nobenega vtisa. In ja večkrat sem ga že vidu gor v centru Črnomlja. Sem šel mim njega peš. Men se ne dopade in pika.
Po moje bi lahko tist krilo od letala zamenjal z kakšnim manjšim in v barvi avta.
tomzzi je napisal/-a:@dean007
Ja nekateri ga res še nimajo. Nekateri ga pa mamo. Jao kakšne tle gor slišiš. Pa tudi tist kateri ga nima lahko napiše mnenje o vizualni podobi avta. Sej ni nujno da more prej avto imet pa ga vozit a ne? Po tem se ne ocenjuje kako avto izgleda. Pač napisal sem kako mnenje imam JAZ o avtomobilu in kako vsa stvar izgleda. Sicer je pa drugače lepo začel. In ne nisem nevoščljiv ker kot prvo takega tudi nočem imet kot drugo pa da bi potem mogel nonstop pazit kje vozim. Ne hvala. Še sam je napisal da ko je šel čez Dolenjske je bilo že narobe.
Sicer pa kot sem že napisal mu je en del lepo uspelo uštimat.
damjan je napisal/-a:zelo kamlu pridejo na vrsto neonke na podvozju.......
potem pa še nekaj sm naj za sedaj ostane skrivnost......
ni pa nič na motorju ali notranjosti....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov