Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če jul 21, 2005 7:17 pm

Je tle kej novga glede te vectre? Lahk bi kaksne slikce gor butnu da si mal ogledamo tole tvojo zadevco da spet ne bomo mogl spat. :bonk

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Če jul 21, 2005 7:31 pm

Walker_P je napisal/-a:Je tle kej novga glede te vectre? Lahk bi kaksne slikce gor butnu da si mal ogledamo tole tvojo zadevco da spet ne bomo mogl spat. :bonk

Pejd par strani nazaj, pa si lahko ogledaš slike ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če jul 21, 2005 7:39 pm

Te sm si ze ogledu takrat k so ble dane sm gor, pa me zanima ce je ze kej novga oz kaksne nove slikce?

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jul 21, 2005 7:48 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ni nujno da je on, več je takih v črnomlju.
moja ženska naprimer ki se melo ukvarja z oblikovanjem, se smeji in pravi da je avto zgrešen, da je preveč nakičeno vse skupaj...nevem no... :?

Ja je kar slišat mnenja da je zgrešeno. Sam tudi pravim tako... Preveč vsega. Kam pogledaš sama plastika na kupu. Je pa res da ima vsak svoj okus. Pač vsak dela po svoje okusu. Če mu je lep zakaj pa ne? Na meni pa ne pusti nobenega vtisa. In ja večkrat sem ga že vidu gor v centru Črnomlja. Sem šel mim njega peš. Men se ne dopade in pika.
Po moje bi lahko tist krilo od letala zamenjal z kakšnim manjšim in v barvi avta.

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Pe jul 22, 2005 6:50 am

tomzzi je napisal/-a:
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ni nujno da je on, več je takih v črnomlju.
moja ženska naprimer ki se melo ukvarja z oblikovanjem, se smeji in pravi da je avto zgrešen, da je preveč nakičeno vse skupaj...nevem no... :?

Ja je kar slišat mnenja da je zgrešeno. Sam tudi pravim tako... Preveč vsega. Kam pogledaš sama plastika na kupu. Je pa res da ima vsak svoj okus. Pač vsak dela po svoje okusu. Če mu je lep zakaj pa ne? Na meni pa ne pusti nobenega vtisa. In ja večkrat sem ga že vidu gor v centru Črnomlja. Sem šel mim njega peš. Men se ne dopade in pika.
Po moje bi lahko tist krilo od letala zamenjal z kakšnim manjšim in v barvi avta.

ČE BI TI VEDEL KAJ O STYLINGU NEBI GOVORU O LETALSKIH KRILIH,FOLK v Črnomlju ste mu nevošljivi pa take govorite in pišete-povejte mu v faco,če ste že takšni frajeri ki nekateri sploh še nimate avta!!! :twisted:

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Pe jul 22, 2005 9:15 am

Ja, res je, da majo vsake oci svojega malarja, sam tale tvoj malar - ma ne vem no, nima glih srecne roke...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe jul 22, 2005 5:47 pm

@dean007

Ja nekateri ga res še nimajo. Nekateri ga pa mamo. Jao kakšne tle gor slišiš. Pa tudi tist kateri ga nima lahko napiše mnenje o vizualni podobi avta. Sej ni nujno da more prej avto imet pa ga vozit a ne? Po tem se ne ocenjuje kako avto izgleda. Pač napisal sem kako mnenje imam JAZ o avtomobilu in kako vsa stvar izgleda. Sicer je pa drugače lepo začel. In ne nisem nevoščljiv ker kot prvo takega tudi nočem imet kot drugo pa da bi potem mogel nonstop pazit kje vozim. Ne hvala. Še sam je napisal da ko je šel čez Dolenjske je bilo že narobe.
Sicer pa kot sem že napisal mu je en del lepo uspelo uštimat.

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po jul 25, 2005 10:05 pm

tomzzi je napisal/-a:@dean007

Ja nekateri ga res še nimajo. Nekateri ga pa mamo. Jao kakšne tle gor slišiš. Pa tudi tist kateri ga nima lahko napiše mnenje o vizualni podobi avta. Sej ni nujno da more prej avto imet pa ga vozit a ne? Po tem se ne ocenjuje kako avto izgleda. Pač napisal sem kako mnenje imam JAZ o avtomobilu in kako vsa stvar izgleda. Sicer je pa drugače lepo začel. In ne nisem nevoščljiv ker kot prvo takega tudi nočem imet kot drugo pa da bi potem mogel nonstop pazit kje vozim. Ne hvala. Še sam je napisal da ko je šel čez Dolenjske je bilo že narobe.
Sicer pa kot sem že napisal mu je en del lepo uspelo uštimat.

Saj ni panike če poveš mnenje!!!SAMO nekar pisat nekaj o nekih letalskih krilih...

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični To jul 26, 2005 8:04 pm

Walker_P je napisal/-a:Te sm si ze ogledu takrat k so ble dane sm gor, pa me zanima ce je ze kej novga oz kaksne nove slikce?

Hm bomo mogl spet cakat zimo, ko pride na vrsto interjer. In spet ne bomo mogli spat ja... ;) ;)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr jul 27, 2005 1:32 pm

zelo kamlu pridejo na vrsto neonke na podvozju.......
potem pa še nekaj sm naj za sedaj ostane skrivnost......
ni pa nič na motorju ali notranjosti....

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr jul 27, 2005 2:53 pm

damjan je napisal/-a:zelo kamlu pridejo na vrsto neonke na podvozju.......
potem pa še nekaj sm naj za sedaj ostane skrivnost......
ni pa nič na motorju ali notranjosti....

Hja.. spet sem te vidu prejšnjo soboto, pred Jukeb. Sm mislu stopit do tebe pa si se odpeljal. Hehe... folk, sam komentarje morate slišat na ta avto. Folk je definitivno FOUŠ!!!! Če bi bili meni tako fouš se ne bi sekiral glede komentarjev, ampak bi bil vsakič za pedenj višji :twisted:

Uporabniški avatar
Lux
Nov uporabnik

Napisal/-a Lux Če jul 28, 2005 1:13 am

Ni nič druzga za rečt sm res ful ful hud avtek. Sm te enkrat pred Sport 2000 v NM vidu pa morm povedat da ta avto v resnic še ful hujš zgleda kukr na slikah res pohvalno :bow

LP

vectra driver
Nov uporabnik

Kraj: rakek

Napisal/-a vectra driver Če jul 28, 2005 2:05 am

avto je hud ni kej , ne vem pa kva folk sploh bere take teme in pol plastika dol in gor in aluwing..... :roll: :roll: . Važn da je lastniku všeč

Lp Tudi damjan

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Če jul 28, 2005 12:57 pm

Hja.. spet sem te vidu prejšnjo soboto, pred Jukeb. Sm mislu stopit do tebe pa si se odpeljal. Hehe... folk, sam komentarje morate slišat na ta avto. Folk je definitivno FOUŠ!!!! Če bi bili meni tako fouš se ne bi sekiral glede komentarjev, ampak bi bil vsakič za pedenj višji :twisted:[/quote]

sej mislim da vem kje si bil.....
tam pri vhodu si se spravlal v en avto se mi zdi.....pa mislim da ste bli trije.....
aha pa jest sm šel sm tam parkirat k je blo pri vhodu vse nabasano.
dej drugič gremo res nekaj spit no.... ;)
kakšni pa so bli komentarji?
itak pa kot vidiš je povprečna starost jukebox obiskovalcev 14 let
me pa nč ne ganejo taki komentarji...

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Po avg 08, 2005 8:11 pm

U nulo urihtan avto sm ga vidu na tuningu v ptuju in v kočevju.Akustika da dol padeš,če se spomniš sva se pogovarjala o tem v kočevju jaz sem sedel zadaj in cel avto se je tresu si reku da trikrat na tedn potiskaš šraufe zarad vibracij :D Jaz sem bil tisti z očali. Na tvojem mestu bi sam wing odzadaj zamenjal za enga v barvi avta drgač pa v redu.Sam ko muziko prbiješ pa zgleda da bo vse odpadlo :-P kar tako naprej ;)
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Sr avg 31, 2005 2:08 pm

no da vam predstavim nekaj novega.....
nove LED luč....
Slika

kako pa se vam zdi spodnja slikca?a bi blo uredu? pokomentirajte malo...
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr avg 31, 2005 2:09 pm

luči so kar ql ;)
spojler si pa bacil iz avta?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr avg 31, 2005 2:16 pm

FireSTORM je napisal/-a:luči so kar ql ;)
spojler si pa bacil iz avta?

to je fotošop zaenkat :D jst pravm, da alu wing obdržiš :D al pa usaj pol daš kkšn drug spojler gor, ker nekak nekej manjka takmu zadku..

clean look je pa kul

sam moje mnenje :roll:

lp
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 31, 2005 2:16 pm

ma ne vidš da je shop. ;)

a to boš naredu na avtu?

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Sr avg 31, 2005 2:18 pm

sedejo luci 8) a se bo se kj najdl sploh za tvoj avto :?: ;) ja kje je spojlr :?: drgac pa same pohvale od mene :!: 8)
LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov