damjan je napisal/-a:Hja.. spet sem te vidu prejšnjo soboto, pred Jukeb. Sm mislu stopit do tebe pa si se odpeljal. Hehe... folk, sam komentarje morate slišat na ta avto. Folk je definitivno FOUŠ!!!! Če bi bili meni tako fouš se ne bi sekiral glede komentarjev, ampak bi bil vsakič za pedenj višji
damjan je napisal/-a:kako pa se vam zdi spodnja slikca?a bi blo uredu? pokomentirajte malo...
_CoS_ je napisal/-a:Če boš tko naredu kokr je na uni svetlo plavi vectri..svaka čast! men bi zgedal full lepo. lah se pa kdo mal poigra pa spremeni barvo na zeleno tako k ma @damjan!? drgač pa bi lah začeu počas notranjost rihtat, ker se mi zdi da pr zunanjosti razn spredi bad looka ni treba nč več delat
damjan je napisal/-a:_CoS_ je napisal/-a:Če boš tko naredu kokr je na uni svetlo plavi vectri..svaka čast! men bi zgedal full lepo. lah se pa kdo mal poigra pa spremeni barvo na zeleno tako k ma @damjan!? drgač pa bi lah začeu počas notranjost rihtat, ker se mi zdi da pr zunanjosti razn spredi bad looka ni treba nč več delat
na tisti taplavi pride prtljažnik zelo lep sam malo me je strah kako bi blo s homolomo.......če bi jo lahk homologiral grem takoj to nardit...
notranjost pa pride navrsto čez zimo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov