ChaMP|oN je napisal/-a:mene pa zanima, glede na to da jih večina potrebuje za platišča, če se da zrihtat TUV certifikat za zadnje luči za golfa 4ko. luči pa so (Smoke Black):
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... cleid=2854
+hvala
Lp
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
seatlevc je napisal/-a:Vrjetno pomagala ANČI kej
Rabu bi TUV za platišča:
RIAL LE MANS 15",ET38(če se ne motim) z gumami 195/50/15
ZA avtomobil:
clio 1.5 dci (65hp)
letnik 02
razmak 4x100
Lp Levc
gecco je napisal/-a:Imam eno vprašanje, ki recimo da paše v to temo.
Na Alfo 159 SW bi rad dal original 19'' TI platišča...sedaj pa me zanima kako je s homologacijo, glede na to, da so to original platišča.
Avto še ni homologiran v Sloveniji, ali je varianta da mi to dimenzijo vpišejo že takoj tam ob homologaciji, glede na to da so to original platišča, ki se dobijo na tem avtu (pač pri drugi opremi) ali rabim dobiti TUV in če je tako, kje bi lahko dobil TUV za original Alfa platišča?
mato_L je napisal/-a:anjci ful bi te prosu če bi mi lahko zrihtala TUV certifikat za naslednje alu felne
Znamka>Nervasport 17'' ET49; 6,5J
Dimenzija>205/40/17
Znamka vozila>renault clio 1,2 16V 55kw 2006 letnik
hvala za pomoč
Slicker je napisal/-a:mato_L je napisal/-a:anjci ful bi te prosu če bi mi lahko zrihtala TUV certifikat za naslednje alu felne
Znamka>Nervasport 17'' ET49; 6,5J
Dimenzija>205/40/17
Znamka vozila>renault clio 1,2 16V 55kw 2006 letnik
hvala za pomoč
originalna platišča nimajo TUV-a in se jih načeloma ne da naknadno homologirat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost