če boš dobr prebrsku po netu boš za to ceno dobu komplet dveh teh žarnic

Doche je napisal/-a:Če so te NB + toliko boljše inne crkujejo hitro potem se izplača. Drugače pa ne, jaz sem menjal preveč kompletov navadnih NB, da bi se splačalo toliko več denarja dajat zarad "varnosti".
fleko je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Če so te NB + toliko boljše inne crkujejo hitro potem se izplača. Drugače pa ne, jaz sem menjal preveč kompletov navadnih NB, da bi se splačalo toliko več denarja dajat zarad "varnosti".
Na koliko časa pa crkujejo? Sam jih imam več kot pol leta (zaenkrat še prvi komplet).
A je kdo probal kako se kaj obnesejo Osram Cool Blue v meglenkah?
Doche je napisal/-a:Ja navadne NB pri komplet mi je držal čez pol leta. Je crknila prva, sem menjal, takoj zatem je šla druga, sem spet menjat, takoj zatem spet tretja.. in potem so ene 3 mesce držale pa sem obupal. Dokler je pa delalo je bilo pa super.
denko4 je napisal/-a:Preverjeno je bolje menjati obe žarnici naenkrat.
~toMmy~ je napisal/-a:Zakaj pa to?Pri meni so zdržale približno toliko, kot bi morale (nisem slišal, da bi komu ravno kaj dlje), pa sem menjal takrat, ko so crknile, ponavadi obe v roku kakšnega mesca. Je pa zanimivo, da je ena zdržala dosti dlje, čeprav zgleda, kot da je že pregorela(malo črna). No saj še vedno dela, le da je ne uporabljam več, ker ni prave svetilnosti!
fleko je napisal/-a:A je kdo probal kako se kaj obnesejo Osram Cool Blue v meglenkah?
~toMmy~ je napisal/-a:Glede meglenk me pa ob takih izjavah najprej prime, da bi ti vrat zavil. Brez zamere, ampak želja po Cool Blue daje vtis, kot da si eden od "meglenkarjev" in jih uporabljaš samo, da avto lepše zgleda (in slepiš vse ostale). Cool Blue pride pri meglenkah v poštev samo, če avto uporabljaš kot show car, na cesti jih lahko itak uporabljaš samo, ko je vidljivost slabša od 50m in takrat ti je verjetno zadnja skrb, če avto lepo zgleda!
Za pravilno rabo meglenk je načeloma boljša rumena barva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost