Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr okt 26, 2005 10:02 am

živ , ja sam res ti spinerji zgledajo kot navadni pokrovi na jeklenih platiščih, ne vem niso to tisti bling-bling spinerji.moje mnenje, drgač pa mam alessio na avtu in moram rečt da je ta nova serija alu platišč alessio prestige narejena iz brimetala in so veliko boljše kot so ble pred leti ko so se zvijale in podobno, sicer ma pa tut alessio zdej po novem novo serijo krom look platišč mislm da se reče tuning line al neki tazga, ki pa bodo prišle na trg drugo leto sej v fabrki menjavajo celo linijo strojev za izdelavo krom platišč saj tko mi je glih prejšn teden reku prodajlc ko sem bil tm in sem se zanimal za krom litke,
uglavnm odloči se sam in upam da ti bo všeč kar koli boš že izbral.......čaw.
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr okt 26, 2005 11:27 am

Ma tko je spinnerji ne pašejo na navadne avtomobile. Spinnerji so sam za SUV-e in na njih zgledajo ubijalsko.
Tukaj so eni iz umaga so pa 24" feltne.
Priponke
P7310005.JPG

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 26, 2005 11:56 am

Pašejo spineri tudi na navadne avtomobile, ampak tisti pravi spinerji s širokimi kraki.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 26, 2005 1:04 pm

ja absolutno mora met široke krake.. ne pa tanjšiš kot so nepremični kraki...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr okt 26, 2005 1:36 pm

jorgeus...

zgleda da ti rihtaš avto tko da bo drugim všeč...

zdej se pa vpraši kdo meče denar stran

Bojim se, da si me cisto narobe zastopil. Jest ne rihtam avta. Mi smo kupili avto, za katerega nimamo potrebe da bi ga "nadgrajevali"...

Drugic, osebno se nikoli ne oziram za mnenjem drugih, kar za lastnika te vectre ne morem trditi.

Tretjic: vsake oci imajo svojega malarja, point napisanega je, zakaj ne biti resnicno unikaten pri dizajniranju, ce gre za tako velike financne vlozke (mrezice in kopiranje nekih ze "stiliziranih" referencnih avtov pac to ne more biti, kajne...)

Cetrtic, ce kdo mece denar stran, je tudi njegova stvar, vendar mislim, da tudi kaksna konstruktivna kritika ne bi smela biti odvec, ne samo hvalisanje, ampka opozoriti na kreganje razlicnih dizajnarskih kosov, ki se med seboj izkljucujejo.

Ne zelim nikogar zaliti, vendar mi moja poklicna "deformacija" pac ne da miru, da ne zapisem svojih opazanj.

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če okt 27, 2005 8:01 am

jorgeus je napisal/-a:Drugic, osebno se nikoli ne oziram za mnenjem drugih, kar za lastnika te vectre ne morem trditi.

Tretjic: vsake oci imajo svojega malarja, point napisanega je, zakaj ne biti resnicno unikaten pri dizajniranju, ce gre za tako velike financne vlozke (mrezice in kopiranje nekih ze "stiliziranih" referencnih avtov pac to ne more biti, kajne...)

Cetrtic, ce kdo mece denar stran, je tudi njegova stvar, vendar mislim, da tudi kaksna konstruktivna kritika ne bi smela biti odvec, ne samo hvalisanje, ampka opozoriti na kreganje razlicnih dizajnarskih kosov, ki se med seboj izkljucujejo.

Ne zelim nikogar zaliti, vendar mi moja poklicna "deformacija" pac ne da miru, da ne zapisem svojih opazanj.

lp

Se podpišem pod to. 8)

Sem tudi sam napisal podobno mnenje o avtu pa so tut neki sikal da nej bomo tih vsi k kritiziramo. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če okt 27, 2005 1:13 pm

In kak si se zej odloču? Kakšne litke si boš umisnal?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 1:44 pm

ewo to so men lepi spinerji :twisted:
Priponke
audi_a8_01.jpg
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če okt 27, 2005 2:02 pm

Nixxon je napisal/-a:
jorgeus je napisal/-a:Drugic, osebno se nikoli ne oziram za mnenjem drugih, kar za lastnika te vectre ne morem trditi.

lp

jaz sem bil tudi skurcan

in tele ki jih je @audiRSboy nalimal lepo pašejo, ker je že sam koncept avta v tej smeri

Se podpišem pod to. 8)

Sem tudi sam napisal podobno mnenje o avtu pa so tut neki sikal da nej bomo tih vsi k kritiziramo. :roll:
:P :D :D
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če okt 27, 2005 3:49 pm

AudiRSboy je napisal/-a:ewo to so men lepi spinerji :twisted:

ta audi je mel prej ene oldschool zlate sprinklaste 20ke, ce se ne motim...sem vidu na ebayu da jih dila

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 3:51 pm

drugac kar se tice jst nebi daju spinerjov na avto so mi bol za jeepe(ceprv na takih avtih kokr je tista a8 pase),bi raj dv feltne na rob uspredi mn uzadi vec......za moj pojm ni lepsga.......feltne na rob pa z ostrimi linijami so mi definitivno zakon....... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 3:59 pm

ej nevem jst k sm spremlu so tko sledile njegove predelave.....glej odospodi proti gor
Priponke
64.jpg
pol pa take feltne in cist na konc pa tista slika k sm prvo plepu
Audi & D.Ssokchevicc 4ever!!! (351).jpg
pol ga je prebarvu pa dv take feltne pa spinerje
Audi & D.Ssokchevicc 4ever!!! (280).jpg
prvo tak
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 27, 2005 7:35 pm

habbich je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:ewo to so men lepi spinerji :twisted:

ta audi je mel prej ene oldschool zlate sprinklaste 20ke, ce se ne motim...sem vidu na ebayu da jih dila

ne vem samo pomojem si zamesal z drugo 8mico..
http://www.streetec.net/fahrzeuge/audi/a8/stutz/1.html

drugac spinnerji... so 10x lepsi z sirsimi kraki zdej pa razmisli damjan
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 7:49 pm

ta pretzadn k je na tem linku mi je en lepsih k sm jih vidu sam nikol nism najdu kej vec slik od nega......

drugac soimenjak jst nebi daju spinrjov gor na tvojm mestu.....no sam se odloc :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če okt 27, 2005 9:25 pm

hja zdj tko je no......
po tehtnem razmisleku sm prišel do spoznanja da imate verjetno prav kar se tiče spinerjev.....na tistem audiju zgledajo carsko.....seveda s širokimi kraki....

zdj varjanta ki se mi zdi všeč še poleg te je da vzamem feltne ki so spodaj na sliki bojim se pa nekaterih problemov ki bi znali bit tle.....tko da bi tiste ki vedo prosu da napišejo kaj več o tem.....

1.želja je da dam gor na prvi konc 8J na zadnji pa 8.5J širine.zanima pa me ali je razlika 0.5J res tako opazna v velikosi roba ali bi dal lahko zadaj tudi 9.5J sam tukaj pa nastane problem ker nevem ali bi bilo pol treba avto poširit. sm prepričan da bi mogu.
kaj vi menite??
pa hvala za odgovore
pa naj da še kdo kakšno slikco kot za predlog gor da najdem še kakšno idejo,pa naj bo chrom.
še slikca:

Slika

Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 9:31 pm

no temu se rece feltne....jst bi dv uspredi 8 uzadi pa 9,5 pa mav rasiritve da pokrije...ubijalsko bi pomoje zgledal.... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 27, 2005 9:34 pm

ustvar lahk das sam ozdai speglat blatnike da bo pokril in bo full hudo k bo uzadi avto sirsi k uspredi :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Če okt 27, 2005 9:37 pm

zdj zanima me kolk približno bi mogu poširit???
pa verjetno se to "na suho" nebi dalo vn potegnt ali pač??
pa a bi pol mogu tud zadnji odbijač kaj "širit"al sam blatnik??

hvala za odgovore ker kar se tiče širjenja pa nism najbolj......

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Če okt 27, 2005 9:42 pm

pa bi mi jih speglal moj ličar?
al bi mogu to komu drugemu prepustit?

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Če okt 27, 2005 9:43 pm

zadn odbijač se nebi mogel povaljat ampak bi mogu dat poširt ... seveda je to dosti dela sam zgledal bi pa ubijalsko. Aja pa glede valčka je tko .. če je sreča ostane barva pr blatniku ne poškodovana .. sam dostkrat se pa zgodi da poči tako da bi blo treba dt barvat .. mislm da lahko širi nekje 2 - 3 cm. Glede felg pa mislm da si končno najdu nekej kar bo vsem ušeč predvsem pa tebi! keep going... ;)

ja glede širjenja bi ti lahko naredil fazer. www.fazer.si ... pa maš kontakt gor pa poklič.
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Če okt 27, 2005 9:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost