jorgeus...
zgleda da ti rihtaš avto tko da bo drugim všeč...
zdej se pa vpraši kdo meče denar stran
jorgeus je napisal/-a:Drugic, osebno se nikoli ne oziram za mnenjem drugih, kar za lastnika te vectre ne morem trditi.
Tretjic: vsake oci imajo svojega malarja, point napisanega je, zakaj ne biti resnicno unikaten pri dizajniranju, ce gre za tako velike financne vlozke (mrezice in kopiranje nekih ze "stiliziranih" referencnih avtov pac to ne more biti, kajne...)
Cetrtic, ce kdo mece denar stran, je tudi njegova stvar, vendar mislim, da tudi kaksna konstruktivna kritika ne bi smela biti odvec, ne samo hvalisanje, ampka opozoriti na kreganje razlicnih dizajnarskih kosov, ki se med seboj izkljucujejo.
Ne zelim nikogar zaliti, vendar mi moja poklicna "deformacija" pac ne da miru, da ne zapisem svojih opazanj.
lp
:PNixxon je napisal/-a:jorgeus je napisal/-a:Drugic, osebno se nikoli ne oziram za mnenjem drugih, kar za lastnika te vectre ne morem trditi.
Tretjic: vsake oci imajo svojega malarja, point napisanega je, zakaj ne biti resnicno unikaten pri dizajniranju, ce gre za tako velike financne vlozke (mrezice in kopiranje nekih ze "stiliziranih" referencnih avtov pac to ne more biti, kajne...)
Cetrtic, ce kdo mece denar stran, je tudi njegova stvar, vendar mislim, da tudi kaksna konstruktivna kritika ne bi smela biti odvec, ne samo hvalisanje, ampka opozoriti na kreganje razlicnih dizajnarskih kosov, ki se med seboj izkljucujejo.
Ne zelim nikogar zaliti, vendar mi moja poklicna "deformacija" pac ne da miru, da ne zapisem svojih opazanj.
lp
jaz sem bil tudi skurcan
in tele ki jih je @audiRSboy nalimal lepo pašejo, ker je že sam koncept avta v tej smeri
Se podpišem pod to.![]()
Sem tudi sam napisal podobno mnenje o avtu pa so tut neki sikal da nej bomo tih vsi k kritiziramo.
habbich je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ewo to so men lepi spinerji
ta audi je mel prej ene oldschool zlate sprinklaste 20ke, ce se ne motim...sem vidu na ebayu da jih dila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost