P4TO je napisal/-a:Zdravo. Eno vprašanje... V homologacijskem kartončku so že vpisane pnevmatike 205/50 R17 Kaj potrebujem za vpis pnevmatik 225/45 R17?
Če so platišča original od vozila potrebuješ potrdilo uradnega servisa o ustreznost le te dimenzije za tvoje vozilo. V kolikor platišča niso original potrebuješ TUV certifikat proizvajalca platišč, kjer mora biti navedena omenjena dimenzija. Homologacijo nato opraviš na LPP, RTI ..
Hvala ANJCI... torej bi po moje bilo najboljše da si uredim kr komplet papirje.
Če ima kdo bi prosil za papirje...podatki so sledeči:
Avto: Renault Megane 2008 coupe-cabrio 1.6 (110km)
Platišča: OZ- Canova, 17x7J; guma 225/45 R17
Hvala že vnaprej.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P
P4TO je napisal/-a:Hvala ANJCI... torej bi po moje bilo najboljše da si uredim kr komplet papirje. Če ima kdo bi prosil za papirje...podatki so sledeči: Avto: Renault Megane 2008 coupe-cabrio 1.6 (110km) Platišča: OZ- Canova, 17x7J; guma 225/45 R17 Hvala že vnaprej.
Zivjo jest bi prosu ce bi kdo najdu TUV za MAK Volare Mirror Dimenzija: 7.5 x 18
Razmerje vijakov: 4 x 108 ET 25 za avto C5 2.0HDI110 karavan l.2004
slika:
Sem se le nekako dokopal do TUVa za moja platišča.. BBS RX 258.. sedaj pa me zanima če bom s tem uspel homologirati ta platišča.. ter katera dimenzija pnevmatik mora biti gor?..
Kolko vem so to bila original platišča na astrah G OPC1..
Sam pa imam Astro G z istim razmerjem vijakov 5*110mm itd..
kaj pa lahko nardim v primeru, ko imam feltne od golf 3jke na polotu... feltne so 15 col, polo nima homologacijskega kartončka, dovoljene dimenzije gum na pokrovčku bencina pa so do 14 col.
Tüv pač ni zravn orginal felten.