Galantfrik je napisal/-a:Hmm - jest tega še zdej nisem rešu. Obstaja "elektroluminescentni" papir, ki dobesedno "gori" ko ga prštekaš na 12V. Postopek izdelave ni tako enostaven, ni pa tud nemogoč. Enkrat, že lep cajt nazaj sem nekje na netu najdu en zelo zanimiv tutorial, kako si je en model tole naredu na svoji Toyoti Celici. Samo si žal linka nisem spravu. Sem pa slišu tud varianto, da če je zadeva od zadaj osvetljena in imaš števce sprintane na foto papir - pride v poštev tudi, da pod njih daš še "PEKO" papir. To je tisti papir s katerim naše mame kolačke pečejo :P Na ta način, naj bi se svetloba bolj "razpršila" in se ne bi videlo senc od mehanizma, ki je spodaj.
Zadnja, tudi ne tako slaba rešitev pa je, da si osvetlitev naštimaš s sprednje strani - tako imajo naprimer Golfi III-jke. Malo improvizirej - bo že neki ratal
lost1 je napisal/-a:A je to taprav papir?Sm slucajno doma najdu ga
Epson Photo Quality ink Jet Paper.? 720/1440 dpi
lost1 je napisal/-a:Vidm pa uzadi da so tut od Epsona se :
-Photo Quality Clossy Paper
-Photo Quality Glossy Film
-Ink Jet Transparencies
Bi bil kaksn od teh treh bl primern mogoce?
Fiat Tipo je napisal/-a:Galantfrik s katerim programom si ti obdeloval števce? Nameravam nardit nove....
Rjuhar je napisal/-a:Em, zdej si me pa dobu... Ni moj, mojga se cakam. Tale je od mat, pa je mela navadne stevce not, pa sem reku, da probam narest stevc v GSI varianti. Kar se pa osvetlitve tice - pogledat je treba, kaksno prizmo ma stevc zadaj. Men se je zdel, da bo tkole, ker ma GSI tocno tkole osvetljeno pa se mi ni zdel verjetno, da so delal dve razlicni prizmi za enak stevec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov