Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Krasic
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Mercedes CLK 320 Predelava

Napisal/-a Krasic Ne jan 29, 2017 10:01 am

Zdravo zanima me ali se kdo tu ukvarja s predelavo vozil da bi dobil od koga kako ponudbo za predelavo mojega clk-ja.
In sicer naredil bi wide body, zamenjal 4 katalizatorje za 2 sportna in pa srednji lonec za straight pipe.
Ce kdo koga pozna da se ukvarja s tem bi prosil za kaki kontakt ter kako referenco da ima nebi bilo slabo.

Lp Danilo.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Re: Mercedes CLK 320 Predelava

Napisal/-a Fnatic Po jan 30, 2017 8:45 am

Ustil (Uroš) iz Ljubljane. Naredi vse in kakršne so želje. Seveda vse s papiprji. Kolikor vem tudi matsport naredi oz.so vsaj delali. To je pa to, kar vem zdaj iz glave.
Ba-dum tssssssss =P

Krasic
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Krasic To jan 31, 2017 11:16 pm

Fnatic je napisal/-a:Ustil (Uroš) iz Ljubljane. Naredi vse in kakršne so želje. Seveda vse s papiprji. Kolikor vem tudi matsport naredi oz.so vsaj delali. To je pa to, kar vem zdaj iz glave.

Ustil nazalost nemore narediti nic od tega kar sem zapisal sem govoril z njim, kar se tice papirjev tudi rabim vse imeti uradno nebi rad kompliciral na tehnicnih.
Hvala za predloge.

lp

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Če feb 02, 2017 7:51 am

Potem je pa iočitnop nehal s tem. Ker je delal svašta. Sem videl nazadnje enega 911, katermeu je delal wide body. Pa vse s papirji vedno (je tudi meni že delal).
Ba-dum tssssssss =P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov