Totej ne razumem zakaj usi dajejte obicne reze gor?
Jaz sem se odloco za mal extrema!
Tak bo zgledalo na sliki (BTW v slikarji narejena zadeva

No uglavnem enkrat nasledn teden se vrjetno zadeve lotim pol pa bom porocal in poslikal!
LP monster_d
Nu-NRG je napisal/-a:Glede na to da bos rezal .. pazi na ojacitve .. drgac te znajo fantje na tehnicnem drkat ..
Ruff_RydeRR je napisal/-a:pomoje bo nejbl pamtn sam pleh rezat drgač bo use zvil pr tvoji 220 kokr greej kko te pa z tolk močnim izpuhom čez tehničnga spustijo (kokr sm na unih videih vidu more to bobnet k svina morm vidt kdaj tud u živo NUJNO a bo kkšn snow drag kdaj kmal
maky je napisal/-a:seat je napisal/-a:maky teb bi lepo zgledal štirje krogi ej nora hauba kaj
jup...
malo drugače ampak podobna ideja
seat je napisal/-a:maky je napisal/-a:seat je napisal/-a:maky teb bi lepo zgledal štirje krogi ej nora hauba kaj
jup...
malo drugače ampak podobna ideja
in kako si si zamislil če lahka vprasam. ker po moje bi krogi noro zgledal kaj.
Monster_d ojačitve moras pustiti na miru ker čene se ti zna hauba "posedit" kar pa ni ravno prijetno ane.Sam če boš ojačitve notri pustil morš pol uber gosto mrežo dat gor čene bo grdo zgledal tista ojačiteg navruh pa lepa reža saj me zastopiš razen če bi ojačitev prerezal in jo speljal okoli znaka.sam še zmer mas potem večino pokrova ne ojačanega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost