Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
yankuc
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

spojlerji

Napisal/-a yankuc Sr mar 03, 2004 4:06 pm

mi kdo ve povedat kje bi staknu pragove pa spojlerjeza tipota.rablene in nove .in kok so kej cene :?:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr mar 03, 2004 4:45 pm

Zadeva je taka dobil boš edino še pagove s papirji. In to pri fazerju ZA 25000 SIT. Drgač pa Ti jest lahk moje pragove prodam sam nimajo papirjev (glej podpis). Sn si zdej od fazerja s papirji kupu pragove. Z spojlerji je pa tak eno leto sn jih iskal (odkar je pršu tanov zakon ven) ampak jih s papirji ni mogoče dobit. Pri Ms designu so jih nehal delat leta 2000 in nimajo nič več na zalogi. Pol jih maš pa še od ene taljajnske firme (spet brez papirjev ker jih taljani ne rabjo)sam je grdo kot 100 hudičev, Pa od Mattiga maš zadnji spojler sam je spet drag okol 50000 jurijev se mi zdi pa še dobil ne vem če ga boš kje. In zadnji ki jaz vem za njega je Zender sam ne vem kdo bi sploh kaj od njega še prodajal. moji pragovi so pa kopija Zenderja.
Problem je ta ker za tipota ne dobiš skoraj nič te styling opreme. Kar je blo so pa nehal delat ker avta od 95-tega leta ne delajo več.

Uporabniški avatar
yankuc
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

spojlerji

Napisal/-a yankuc Če mar 04, 2004 11:11 am

kok bi pa hotu zanje in a se jih da homoligirat

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če mar 04, 2004 12:11 pm

dej preberi se enkrat kaj ti je napisal in ne sprasuj neumnosti!!!

p
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost