Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Danjel
Nov uporabnik

Kraj: Kozina

zatemnjene luči

Napisal/-a Danjel Če mar 04, 2004 7:48 pm

Lep pozdrav!
Imam en problemček pa me zanima kako naj ga rešim in sicer zadnje luči imam zatemnjene pa tehnični se počasi bliža pa me zanima a je kaka varianta da bi dobil homologacijo za zatemnjene luči al je ni variante?
Luči so zatemnjene že odkar imam avto tako da ne vem kdo jih je zatemnil.
LP by Danjel!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če mar 04, 2004 8:00 pm

Ja poglej če so luči original temne al jih he gdo "pobarval" Če so original temne imaš nekaj možnosti, poišči usaj firmo luči, če pa najdeš magično črko gor E pa si zmagal... Če je pobarvano po domače pa si začni iskat druge luči. Lahko greš tudi probat it na tehnični pregled, lahko da bo spregledajo. Sam pol so tukaj še poicaji. Če te dobijo, bo huda...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če mar 04, 2004 8:11 pm

Ne kompliciraj pa id na odpad pober dol ene luci in zamenjaj pred tehnicnim in to je to!
Drugace pa se dobijo tudi neki preparati za odstranjevanje te barve!
Gre pa tudi z razredcilom oz nitro-tom! :wink:
lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 04, 2004 8:12 pm

Aha, bom še jest dal komentar....
Sicer vem da me bo tole enkrat fest brcnilo v rit!

Bliža se tehnični pregled.... Kaj pa če mi slučajno ugotovlijo, da nimam homologiranega podvozja? Ups, pa še distančnike bom dal gor... Je reža na havbi dovoljena? So pragovi dovoljeni, kaj pa flipi?
Auspuh imam neoriginalen, kako je kaj s tem? Imam tudi športni filter, ali ga moram dati dol? Eem, bojim se merjenja glasnosti in izpuha...
Upam da bom uspel urediti dokumentacijo za homologacijo (hehe) modrih neonk (slišal sem da imaš lahko samo bele s črko E :D ), modrih luči za tablico, modrih pozicij, belo modrih kratkih in dolgih luči... Kaj pa neoriginalni radio, ki lahko povzroči požar?
Volan takisto ni po pravilih.. Aha, vem kje bom padel - chip tuning in shark!
Da ne pozabim mrežice in nalepk ter 14 ledic znotraj avta.

Mislite da imam šanse? Jst ostajam optimističen, sploh zdj ko nimam flipov in avto zgleda povsem običajen..

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če mar 04, 2004 8:29 pm

:pivo

Uporabniški avatar
vers
Novinec

Napisal/-a vers Če mar 04, 2004 8:33 pm

am jest mam na golfu zatemnjene zadnje luci(sam barval) :)
am na tehnicnem mi je reku da to spravm do l z acetonom sam sem reku da sem jest te take luci kupu u tujini pa mi je reku da na naslednji pregled pridem z navadnimi heheheh :)
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Če mar 04, 2004 8:33 pm

Pugi je napisal/-a:Aha, bom še jest dal komentar....

Bliža se tehnični pregled.... Kaj pa če mi slučajno ugotovlijo, da nimam homologiranega podvozja? Ups, pa še distančnike bom dal gor... Je reža na havbi dovoljena? So pragovi dovoljeni, kaj pa flipi?
Auspuh imam neoriginalen, kako je kaj s tem? Imam tudi športni filter, ali ga moram dati dol? Eem, bojim se merjenja glasnosti in izpuha...
Upam da bom uspel urediti dokumentacijo za homologacijo (hehe) modrih neonk (slišal sem da imaš lahko samo bele s črko E :D ), modrih luči za tablico, modrih pozicij, belo modrih kratkih in dolgih luči... Kaj pa neoriginalni radio, ki lahko povzroči požar?

Mislite da imam šanse? Jst ostajam optimističen, sploh zdj ko nimam flipov in avto zgleda povsem običajen..

pa ti misliš s tem čez pridet :P joke :P
:har :cry :har

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Če mar 04, 2004 8:34 pm

Danjel, Pugi: oba se bosta sam cez zapeljala :wink: brez problema

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 04, 2004 8:34 pm

A mislš, da se bom po jajcih okol vozu? Fantje kaj mi date, če pridem čez brez da bi šraufal? :sadd
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če mar 04, 2004 8:40 pm

Pugi je napisal/-a:Aha, bom še jest dal komentar....

Ok ti bom probal nahitro napisat!
-Glede ledic v notranjosti vozila in majhnih nalepk ki ne zastirajo pogleda z vozila nima kaj!
-Glede mrezic tudi nima kaj!
-Reza na haubi, uf to bo zihr blem nastal!
-Izpuh ce ni preglasen mozno da nardis!
Je pa tako da te lahko vrze magari ce je tih ker ni orginaln.
Glede merjenja pa je tak da se nimajo pravne podlage in ce merijo je kr v tri dni!
-Pragi lahko komplicira lahko da nem, isto velja za flipe!
-Barvne parkirne raje odstrani pred tehnicnim da te ne vrze
-Za modre kratke in dolge luci pomoje nebo blema!
-Distancnike bo upazil in ce nimas homologacije te bo vrgo
-Chip tuning nima kaj!
-ZA sharkija pomoje nebo nic kaj, rec da si tako anteno kupo ko je s sharkijem skup nareto :)
Ufff...
NErad ti to recem sam realne moznosti da naredis tehnicnega nimas!
:twisted:
LP (ce je sploh se lahko lep)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 04, 2004 8:43 pm

Ja no sej... Shit happens.. Mam pa eno drugo rešitev, ki pa ni za vas... Upam da uspe... Dotakrat pa Na snidenje (by Tamara Vonta)!
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe mar 05, 2004 12:19 am

monster_d je napisal/-a:Ne kompliciraj pa id na odpad pober dol ene luci in zamenjaj pred tehnicnim in to je to!
Drugace pa se dobijo tudi neki preparati za odstranjevanje te barve!
Gre pa tudi z razredcilom oz nitro-tom! :wink:
lp

A ti bi kar z nitrom to odstranjeval? Jaz bi rad videl tiste tvoje nitro luci po obdelavi, ker meni da bodo malo cudne barve prisle ven in preparata. To pa govorim zato ker sem ze nekaj podobnega poskusu, ker sem se zbal tehnicnega (so bile res ze skoraj crne)in potem ko sem jih ocistil in so postale nenadoma bele luci, potem sem bolj narahlo pobarval in ne me basat->na tehnicnem niti opazil ni.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
VW TDI
Nov uporabnik

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a VW TDI Pe mar 05, 2004 6:54 am

Temne luči gre najboljs scistit tako da jih scistis s bremz oljem (oljem za zavore) sem enkrat neka delo pa se mi je olje polilo po zmigavcu pa je vse slo dol , pol so pa luci kot nove olje jih ne razzre
:)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe mar 05, 2004 7:15 am

Ce so modre pozicijske res modre in ne neki na-pol-modre, te zna vrst. Mene je, oz. sm mogu it luc sraufat, pa je pol samo prsu pogledat, pa je podpisu pa reku, da je ok. Pa nimam nicesar druzga spedenanga na avtu :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov