Pugi je napisal/-a:Aha, bom še jest dal komentar....
Sicer vem da me bo tole enkrat fest brcnilo v rit!
Bliža se tehnični pregled.... Kaj pa če mi slučajno ugotovlijo, da nimam homologiranega podvozja? Ups, pa še distančnike bom dal gor... Je reža na havbi dovoljena? So pragovi dovoljeni, kaj pa flipi?
Auspuh imam neoriginalen, kako je kaj s tem? Imam tudi športni filter, ali ga moram dati dol? Eem, bojim se merjenja glasnosti in izpuha...
Upam da bom uspel urediti dokumentacijo za homologacijo (hehe) modrih neonk (slišal sem da imaš lahko samo bele s črko E), modrih luči za tablico, modrih pozicij, belo modrih kratkih in dolgih luči... Kaj pa neoriginalni radio, ki lahko povzroči požar?
Volan takisto ni po pravilih.. Aha, vem kje bom padel - chip tuning in shark!
Da ne pozabim mrežice in nalepk ter 14 ledic znotraj avta.
Mislite da imam šanse? Jst ostajam optimističen, sploh zdj ko nimam flipov in avto zgleda povsem običajen..
Pugi je napisal/-a:Aha, bom še jest dal komentar....
Sicer vem da me bo tole enkrat fest brcnilo v rit!
Bliža se tehnični pregled.... Kaj pa če mi slučajno ugotovlijo, da nimam homologiranega podvozja? Ups, pa še distančnike bom dal gor... Je reža na havbi dovoljena? So pragovi dovoljeni, kaj pa flipi?
Auspuh imam neoriginalen, kako je kaj s tem? Imam tudi športni filter, ali ga moram dati dol? Eem, bojim se merjenja glasnosti in izpuha...
Upam da bom uspel urediti dokumentacijo za homologacijo (hehe) modrih neonk (slišal sem da imaš lahko samo bele s črko E), modrih luči za tablico, modrih pozicij, belo modrih kratkih in dolgih luči... Kaj pa neoriginalni radio, ki lahko povzroči požar?
Volan takisto ni po pravilih.. Aha, vem kje bom padel - chip tuning in shark!
Da ne pozabim mrežice in nalepk ter 14 ledic znotraj avta.
Mislite da imam šanse? Jst ostajam optimističen, sploh zdj ko nimam flipov in avto zgleda povsem običajen..
monster_d je napisal/-a:Ne kompliciraj pa id na odpad pober dol ene luci in zamenjaj pred tehnicnim in to je to!
Drugace pa se dobijo tudi neki preparati za odstranjevanje te barve!
Gre pa tudi z razredcilom oz nitro-tom!![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov