maky je napisal/-a:no jaz sem mel v pajerotu sedež na tak način...
mehkobo in trdodo si naštimaval z eno tako ročko ki si jo vrtel v željeno smer. če nisi hotel da je vzmeten si mel en tak štift ko si lahko zataknil sedež da ni skakal.
zdej če to iščeš ti predlagam da na kakem odpadu najdeš kakega razbitega pajerota 1 generacije in pogledaš pod zic če ima eno tako črno škatlico spodaj... če je potem kar vse z zicom vzemi
aja samo to vzmetenje je blo na ene fedre narjeno... si ubistvu fedr naviju pa je bolj trdo ratalo
Smrkec je napisal/-a:ja men se zdi tole dobra zamisel!
perimund je napisal/-a:maky je napisal/-a:no jaz sem mel v pajerotu sedež na tak način...
mehkobo in trdodo si naštimaval z eno tako ročko ki si jo vrtel v željeno smer. če nisi hotel da je vzmeten si mel en tak štift ko si lahko zataknil sedež da ni skakal.
zdej če to iščeš ti predlagam da na kakem odpadu najdeš kakega razbitega pajerota 1 generacije in pogledaš pod zic če ima eno tako črno škatlico spodaj... če je potem kar vse z zicom vzemi
aja samo to vzmetenje je blo na ene fedre narjeno... si ubistvu fedr naviju pa je bolj trdo ratalo
Full dobr --> to je se cenej varianta! kater je to letnik ?
dobek je napisal/-a:pina: pol te tvojd ragi premalo razmiga :P (hec)
saj se dobi kozmodisk za v avto ( http://www.kosmodisk.si/trgovina.asp ) , al pa tiste masazne zadeve s kroglicami (upam samo, da nimas kosmatih nog, ker se rado poleti kaj zatakne)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov