Je prilepljen ali so v pokrovu motorja luknje v katere je pritrjen? Toliko da vem preden se ga spravim dajat dol, da mi ne bi luknje ostale na pokrovu motorja.
Isto me zanima tudi za zadaj.

Mike_E_ je napisal/-a:Zanima me, če je že kdo poskušal odstranit fiat znak na pokrovu motorja pri starem puntu![]()
Je prilepljen ali so v pokrovu motorja luknje v katere je pritrjen? Toliko da vem preden se ga spravim dajat dol, da mi ne bi luknje ostale na pokrovu motorja.
Isto me zanima tudi za zadaj.
Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!
Mike_E_ je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!
Ma kjejst bi jo samo snel, ker je tudi meni bol vsec brez.. samo ce se svasa bi mogu dat celo havbo barvat?
Punto_GT je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!
Ma kjejst bi jo samo snel, ker je tudi meni bol vsec brez.. samo ce se svasa bi mogu dat celo havbo barvat?
Ma ne kje pa, to ti pobarva tisti konc k ti je švajsu in tm kjer je brusu, cca 10 kvadratnih cm.
Sej če ti kdo malo prime vrata jih ne boš dal barvat cela, ma samo tisti konc k je udarjen kjer so klepali. Pole ti že spolira in ti nrdi tko da sploh ne opaziš, če je kolkrtolko sposobn klepar.
Punto_GT je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!
Ma ne kje pa, to ti pobarva tisti konc k ti je švajsu in tm kjer je brusu, cca 10 kvadratnih cm.
Sej če ti kdo malo prime vrata jih ne boš dal barvat cela, ma samo tisti konc k je udarjen kjer so klepali. Pole ti že spolira in ti nrdi tko da sploh ne opaziš, če je kolkrtolko sposobn klepar.
Tilen je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!
To je pogojno izvedljivo, če barva ni metalik. Glede cen je pa čist odvsin h komu greš, lahko varira tut do 50%. Kvaliteta in renome se pač plačata. Tut sam bi to naredu, sam mi ni do barvanja cele havbe in 3. vrat.
LP Tilen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov