Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Fiat znak na pokrovu motorja

Napisal/-a Mike_E_ So mar 13, 2004 11:08 am

Zanima me, če je že kdo poskušal odstranit fiat znak na pokrovu motorja pri starem puntu :?:

Je prilepljen ali so v pokrovu motorja luknje v katere je pritrjen? Toliko da vem preden se ga spravim dajat dol, da mi ne bi luknje ostale na pokrovu motorja.

Isto me zanima tudi za zadaj. 8)

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 So mar 13, 2004 11:11 am

A se ne vid ce haubo odpres :shock:

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ So mar 13, 2004 11:50 am

domzalcan21 je napisal/-a:A se ne vid ce haubo odpres :shock:

Po celi notranjosti haube mam neko tapicirungo.. tko da se nič ne vidi, pa da glih ne bom tega dol vlačil sprašujem, če kdo ve..

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So mar 13, 2004 12:11 pm

domzalcan21 je napisal/-a:A se ne vid ce haubo odpres :shock:

sej lahka da nima lukno da ma sam utor pa prlepln gor 8)

Punto_GT
Stalni uporabnik

Re: Fiat znak na pokrovu motorja

Napisal/-a Punto_GT So mar 13, 2004 4:57 pm

Mike_E_ je napisal/-a:Zanima me, če je že kdo poskušal odstranit fiat znak na pokrovu motorja pri starem puntu :?:

Je prilepljen ali so v pokrovu motorja luknje v katere je pritrjen? Toliko da vem preden se ga spravim dajat dol, da mi ne bi luknje ostale na pokrovu motorja.

Isto me zanima tudi za zadaj. 8)

Spreden znak je zalepljen in zašaraufan (se mi zdi da ključ 10), tko da če boš odstranu boš mogu it k kleparju da ti zašvajsa luknjo.

Jst nimam tistega znaka gor in mi je dosti lepši ku z znakom, tako da kr vrži dol.

Če se boš odloču še zadnje znake metat dol, so zalepljeni, samo imasta oba po dve kr veliki luknji, tko da boš mogu tudi tisto zašvajsat.

Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ So mar 13, 2004 5:16 pm

Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!

Ma kje :lol: jst bi jo samo snel, ker je tudi meni bol vsec brez.. samo ce se svasa bi mogu dat celo havbo barvat?

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT So mar 13, 2004 5:41 pm

Mike_E_ je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:Samo ne mi stavit namesto luknje kake nalepke, ker tisto je prou pocarsko!

Ma kje :lol: jst bi jo samo snel, ker je tudi meni bol vsec brez.. samo ce se svasa bi mogu dat celo havbo barvat?

Ma ne kje pa, to ti pobarva tisti konc k ti je švajsu in tm kjer je brusu, cca 10 kvadratnih cm.

Sej če ti kdo malo prime vrata jih ne boš dal barvat cela, ma samo tisti konc k je udarjen kjer so klepali. Pole ti že spolira in ti nrdi tko da sploh ne opaziš, če je kolkrtolko sposobn klepar.

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ So mar 13, 2004 7:09 pm

Punto_GT je napisal/-a:
Mike_E_ je napisal/-a:

Ma ne kje pa, to ti pobarva tisti konc k ti je švajsu in tm kjer je brusu, cca 10 kvadratnih cm.

Sej če ti kdo malo prime vrata jih ne boš dal barvat cela, ma samo tisti konc k je udarjen kjer so klepali. Pole ti že spolira in ti nrdi tko da sploh ne opaziš, če je kolkrtolko sposobn klepar.

In cena za tak manjsi poseg? (po tvojih izkusnjah)

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So mar 13, 2004 9:30 pm

Punto_GT je napisal/-a:
Mike_E_ je napisal/-a:

To je pogojno izvedljivo, če barva ni metalik. Glede cen je pa čist odvsin h komu greš, lahko varira tut do 50%. Kvaliteta in renome se pač plačata. Tut sam bi to naredu, sam mi ni do barvanja cele havbe in 3. vrat.

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Ne mar 14, 2004 12:27 pm

Tilen je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:
Mike_E_ je napisal/-a:

To je pogojno izvedljivo, če barva ni metalik. Glede cen je pa čist odvsin h komu greš, lahko varira tut do 50%. Kvaliteta in renome se pač plačata. Tut sam bi to naredu, sam mi ni do barvanja cele havbe in 3. vrat.

LP Tilen

Barva je metalik.. torej so bomo še nekaj časa z značkami vozil :?

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne mar 14, 2004 1:04 pm

Čene pa značko ven pober, jo zbrusi na isto višino kot je havba, ker predvidevam da je en tak krog narejen v pleh havbe. Pol pa pokitaj in daj poštrihat sam tist kos značke na isto barvo kot je avto.Pa nazaj prišravfaj. Boljš bo sigurn. Upam da si razumel kaj sem ti probal povedat. Jest mam srečo da je znak na mojmu sam na maski prišravfan, da sem sam masko pokital pa na nov štrihnu.

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne mar 14, 2004 3:39 pm

Mike, nima veze če je barva metalna, moja je tudi metalna in se sploh ne pozna da je blo barvano, niti pod soncem ne opaziš, stat te pa pride za sprednjo značko tm okol 20 čukov, odvisno od kleparja in barve.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne mar 14, 2004 5:02 pm

Sej ponavad se pr metalni barvi težje opaz da je blo barvan zarado laka. Opazen je lahko edino rob ki nastane pr barvanju.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne mar 14, 2004 10:07 pm

Rečte kar hočte, sam isto ne bo (je pa res, da se pri nekatrih niansah barv hitreje opazi). Men je moral avtoličar zaradi zamenjave vrat pobarvati celo levo stran avta.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov