Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

PRAGOVI

Napisal/-a obi Sr mar 17, 2004 3:19 pm

vem daj e bila ziher tema ze zdavanj obdelana do potankosti ampak na hitro če mi lahko poveste ali je potrebno imeti homo za pragove(spojlereje to je samo stranske na cliu ali ne in če že ali je mogoče da kupiš to brez homo in pol dobiš homo na lpp ali kako podobno prosim pomagite.
lp grega
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: PRAGOVI

Napisal/-a maky Sr mar 17, 2004 3:27 pm

go2obi je napisal/-a:vem daj e bila ziher tema ze zdavanj obdelana do potankosti ampak na hitro če mi lahko poveste ali je potrebno imeti homo za pragove(spojlereje to je samo stranske na cliu ali ne in če že ali je mogoče da kupiš to brez homo in pol dobiš homo na lpp ali kako podobno prosim pomagite.
lp grega

tuv certifikat če so kupljeni oz. potrdilo o recimo od fazerja da ustrezajo vsemu,bla bla bla.... to od fazerja je 1 a4 format list če se ne motim
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Sr mar 17, 2004 3:31 pm

ka če jih pa kupim pr enmu iz mb ko jih tak dela pa ne dobič certifikata poleg kaj pa pol
aja maky zanič sm ti trobu ko nor pa si še bol po gasu stopu jst sm pa hotu sam avto videt mal, ka si se škodine rje vstrašu al ka

Slika

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Sr mar 17, 2004 8:39 pm

Pol si pa misli homolomo! Ce ni TUV ni homolomo
Slika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 11:32 am

jst sm mislu takole. men eni nardi spojlere pol mi je pa ta človk reku da bi mogu za homo it v ljublano na lpp da ti dajo homo al tes al ka že če mi lahko to en razloži.
aja pa da nebi spet nove teme odpiru pozna kdo koga ki bi naredu spojlere tak da bi mel certifikat poleg se pravi vse legalno pa vse, in sicer z acliota novo obliko samo pragove in kolk bi me pršlo. ajde

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 18, 2004 11:42 am

go2obi je napisal/-a:jst sm mislu takole. men eni nardi spojlere pol mi je pa ta človk reku da bi mogu za homo it v ljublano na lpp da ti dajo homo al tes al ka že če mi lahko to en razloži.
aja pa da nebi spet nove teme odpiru pozna kdo koga ki bi naredu spojlere tak da bi mel certifikat poleg se pravi vse legalno pa vse, in sicer z acliota novo obliko samo pragove in kolk bi me pršlo. ajde

po 1 opciji ni varjant da ti vpišejo v homokartonček.. .so preveč čudni...

v slo ti bo z papirji (sploh pa za renoje) naredil le fazer ( www.fazer.si )
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 12:10 pm

ja meni je tačlovk reku da bi mogu it v ljubljano pol ker so baje v mariboru čudni in da bi mi lahko sam v lj to nardil.

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 18, 2004 12:25 pm

go2obi je napisal/-a:ja meni je tačlovk reku da bi mogu it v ljubljano pol ker so baje v mariboru čudni in da bi mi lahko sam v lj to nardil.

v ljubljani brez papirjev ne boš nič uredil... vrjemi...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 12:34 pm

aha se pravi da mi morta toti lolo dati poleg papir, sej mogoč se hecno slisi ampak kai papir pa mi mora dati poleg

Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če mar 18, 2004 3:07 pm

go2obi je napisal/-a:aha se pravi da mi morta toti lolo dati poleg papir, sej mogoč se hecno slisi ampak kai papir pa mi mora dati poleg
Če kupiš original npr. spojler so na njemu vtisnjene številke zraven pa dobiš list papirja na katerem so napisane te iste cifre in v nemščini nakladano do kolk na uro je blo stestiran kaki material je not itd(to je Nemšk TUV) pol peljes na lpp da ti to pregledajo in vpišejo v homo kartonček. Če pa greš k Fazerju ti on nardi spojler na katerem ni številk(lahko tud so) in Ti zraven da A4 list na katerem piše da ta spoljer ki je bil narejen za avto traktor ustreza vsem predpisom ki veljajo v republiki karantaniji in na koncu štempl. pa podpis in s tem listom greš pol na LPP in ti tam vpišejo v Homo kartonček.

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 3:17 pm

ok danke z aodgovore
aja mi lahko poveste kolk bi me pršo spojler za cliota nova oblika 3 vratn samo pragovi.

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 18, 2004 3:50 pm

go2obi je napisal/-a:ok danke z aodgovore
aja mi lahko poveste kolk bi me pršo spojler za cliota nova oblika 3 vratn samo pragovi.

od 20-100k (z barvanjem in montažo)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 3:54 pm

jst bi mel sam pragove ne pofarbane bi jih sam ko lahko to. mene samo zanima cena pragov da grem to tja kupit. nebi pa nekaj pretiraval neka jzmernega pa poceni kar pomeni 20k sit al ka

Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 18, 2004 4:05 pm

go2obi je napisal/-a:jst bi mel sam pragove ne pofarbane bi jih sam ko lahko to. mene samo zanima cena pragov da grem to tja kupit. nebi pa nekaj pretiraval neka jzmernega pa poceni kar pomeni 20k sit al ka

lej najbolje da kontaktiraš fazerja in ti bo vse točno razložil...
naj ti povem da sem dal jaz za moje prage z tuv papirjem nekje 75k brez barvanja....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če mar 18, 2004 4:26 pm

hvala za odgovore

Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov