Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Instalacija stroboskopa

Napisal/-a Courage™ To mar 23, 2004 9:46 pm

Nabavo sem stroposkop (pri A3M), zaj pa me zanima če mi lahko kdo pomaga to vgradit v avto. Vozim Mazdo Demio, v kompletu pa sem dobo stikalo, še eno stikalo malo večje za hitrost utripanja, in dve lučki z raznimi barvnimi gumicami za preko... Zaj ker so kabli ful kratki me zanima kak bi lahko jaz to montiral v sprednje luči, da bi meu stikali (obe po možnosti) nekje pri roki, recimo tam ko je šteker za špegle al pa za meglenke... Sam nimam pojma o vezanju teh zadev, nimam niti malo pojma o tem kak sploh zadevo spekat do sprednjih luči, tak da mi bilokaka pomoč fuuul pomaga...

Hvala!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To mar 23, 2004 9:56 pm

Hm. Prvo boš moral najti neko luknjo, da boš napelal kable iz motornega prostora v kabino. Druga težava bo verjetno pri namestitvi v luči (ne vem, če je dovolj prostora). Razdreti boš moral spodnji del amaturke, da boš lahko prišel do prostora kjer so stikala. Potem boš moral prilagoditi in namestiti ta priložena stikala v amaturko in vse skupaj pravilno povezati. :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To mar 23, 2004 10:18 pm

glede kabla pa vzameš spajkalni strojček (spajkalnik/lotkuln) pa podaljšaš žico, ki jo boš moral vzet eno iz akumulatorja, napeljat v kabino na stikalo, potem pa isto + ali - strobota vezat na to stikalo, katerega žico boš že prej podaljšal ;)
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Re: Instalacija stroboskopa

Napisal/-a darkdog24 To mar 23, 2004 10:39 pm

Courage™ je napisal/-a:Nabavo sem stroposkop (pri A3M), zaj pa me zanima če mi lahko kdo pomaga to vgradit v avto. Vozim Mazdo Demio, v kompletu pa sem dobo stikalo, še eno stikalo malo večje za hitrost utripanja, in dve lučki z raznimi barvnimi gumicami za preko... Zaj ker so kabli ful kratki me zanima kak bi lahko jaz to montiral v sprednje luči, da bi meu stikali (obe po možnosti) nekje pri roki, recimo tam ko je šteker za špegle al pa za meglenke... Sam nimam pojma o vezanju teh zadev, nimam niti malo pojma o tem kak sploh zadevo spekat do sprednjih luči, tak da mi bilokaka pomoč fuuul pomaga...

Hvala!

Takole je js mam tud ta stroboskop doma in ga nekako nimam cajta not montirat.Stroboskop daš lahko namesto pozicijskih žarnic ali pa poleg pozicijskih žarnic zvrtaš eno liknjo v luč in tam daš strobke.Js ti priporočam da vn fikneš pozicijske žarnice in namesto njih daš not strobke.Pozicije ti itak ne koristijo nč.
Druga stvar je pa ta z kabli.Orginal kabli so prekratki zato si ti moraš te kable podaljšat-štukat po domače.Kupiš v elektro trgovini podoben kabel kot je ta dolžine 2m,da ga lahko od luči do kabine spelješ po krivinah.Stikalo si namestiš tam kot ga hočeš-v kabino,+ si potegneš npr od akumulatorja ker s tem lahko strobke priklapljaš kadar hočeš tudi na parkirišču ko auto ne dela,lahko pa jih vežeš na luči itd.., - pa daš nekam na karoserijo avtomobila,najbolje tudi na akumulator.Na koncu vse lepo zvežeš-pravilno in to je to.Pazit moraš da tam ko žice odrežeš da jih doštulaš z istimi žicami tudi na drugi strani( da neboš zmešu žice pa zvezu križem)

Drugače pa ti vezava piše lepo na škatli.Js nisem štromar ampak je ta vezava čist enostavna.

lp

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride To mar 23, 2004 10:50 pm

Eno opozorilo!
Ne prevec dalsat oz. krajsat zic od teh strobotov!!!
Js sm dva zarad tega unicu. Js ti svetujem da regulator za hitrost zavijes v eno vrecko al neki pa ga pustis nek pr masini, pol pa sam kabl za v kabino podalsas.
Js sm sou pa neki kable do luck dalsat, pa to vleku u prtlaznik, pa spredi... Pa je slo u 3 pizde use skupi. :evil:
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov