HORSE je napisal/-a:Kako si pa ti kaj zadovoljen z MX-3? Kako je s srevisi in deli?
Aja, tako bom rekel... Konji mi niti niso tako zelo pomembni. Če jih avto ima, se jih ne bom branil, če jih pa nima, bom pa zadovoljen, ker ne bom oskubljen pri registraciji...
mazda-mx3 je napisal/-a:oba avta sta super....nevsakdanja....
Pri corradotu bos sigurno lazje izvlekel ven vec moci in mogoce visje hitrosti....pri mx3 lahko to dosezes le s turbino na 1.8 V6 masini, ki ima originalno okoli 134 KM.
Glede stylinga za mx3 pa imas v avstriji bodykits
mx3 styling
se slik
To mi je enkrat ToniX dal linke![]()
Za corradota pa naj ti da nekdo linke.
Lepo pozdravljen in vso sreco pri nakupu tvojega novega avtomobila
HORSE je napisal/-a:Saj, gledal sem 1.6 90KM...
Čeprav ni po mašini primerljiva z Corrado-tom G60, samo to bi vzel v zakup, da ima Corrado mašine samo nad 101kW, kar pa pomeni, da so registracije drage... Pri MX-3 bi vtel takšno, kot jo imaš ti...
HORSE je napisal/-a:Rjuhar: To je extra strošek - cca. 3.000.000 z avtom vred, če še mal stylniga uvedeš... Tolk pa nekak nebi še dajal za avto. To pride potem, ko bom imel firmo pa S8 v garaži...
mazda-mx3: sem že malo gledal na okoli - v okolici Minhna je jih je kar ene par ugodnih... Cena pa 2/3 naših...
pikec je napisal/-a:saj g-lader tudi ni taki bav-bav.moj kolega je ravno prodal corradota G60,l.91.avto je mel 290k prevoženih pa še brez generalke,laufa pa ko urica,stegne celih 160milj na uro (do konca) pa opreme toliko da glava peče:recaro usnjeni športnisedeži,el.pasovi,el.ogledala,el.šibedah,el.stekla,klima,2x potovalni računalnik,tempomat,ABS,v glavnem VSE! plus tega je bil spuščen v nulo pa dvoje alu platišč je dal zravn pa je dal avto za borih 450ksit.kar sem se jaz prevozil v njem,bi rekel da je to odličen avto,pa še lep je grozno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost