http://www.espeedup.com/index.htm
Kaj pa tam, je že kdo bil v njihovi trgovini v italiji? Njihov naslov sem sicer dobil, kje je to točno pa ne vem...

Skull23 je napisal/-a:Aaa montebelluna, z a-jem na koncu.100m zraven je ogromna trgovina z glasbenimi inštrumenti. ta trgovina je točno 190 km od škofijske meje. Lahko bi se enkrat zmenli banda iz obale in šli dol. Poznam pot na pamet.
mazda-mx3 je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Aaa montebelluna, z a-jem na koncu.100m zraven je ogromna trgovina z glasbenimi inštrumenti. ta trgovina je točno 190 km od škofijske meje. Lahko bi se enkrat zmenli banda iz obale in šli dol. Poznam pot na pamet.
LOL
OK naj bo A na koncu:):):):)
Bolj bi se vam splacalo it v Udine, ceprav je razlika v eni in drugi trgovini 2k artiklov baje, torej v Udinah majo okoli 3k artiklov razstavljenih, v MontebellunA pa 5k artiklov...
_spirit_ je napisal/-a:Ok, sporoči. Čeprav tudi jaz ne vem kako bi to potekalo med tednom zaradi šole... bomo videli.
Tko btw, jaz bi rad vzel en spojlerček za avto, samo ne vem kako je z homologacijo le tega. Na strani pa ne piše nič
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov