pol odvisno kako bo moje finančno stanje v denarnici oziroma na računu pa mogoče pridejo še apex fedri in -35mm spust avta

LP [g0ran23]
[g0ran23] je napisal/-a:Moj punto bo kmal mel mal zunanje preobrazbe ka se stylinga tiče in to neonke vse 4 na podvozju. Montaža bo potekala nikjer drugje kot pri NeonuVčeri sma se dobila in res dečko na mestu v četrtek pa sledi montaža tak da lahko pol še fotke objavim če ma kdo želje
pol odvisno kako bo moje finančno stanje v denarnici oziroma na računu pa mogoče pridejo še apex fedri in -35mm spust avta
![]()
![]()
LP [g0ran23]
[g0ran23] je napisal/-a:s3c
-----
ja zaenkrat bojo sam neonske luči ki so pod avtom seveda pa znižnaje avta ostalo pa še pride ker je $ problem pol pa od vsake plače pač daš kulko lahko da bo ja neki novega na avtu tak da lepo počas.največji strošek bo pomoje litke pa gume. sam na koncu bo pa tak da res stoj pa glej
tigrica
-------
ne nism se včeri nč pelal proti nm al v nm sm šele ob 19:45 pršo v kk iz brežic ka sm mel opravke pol pa do neona seveda
aja pa tvoj avto če je to tvoj ko ga maš v podpisu sm ga enkrat vido v živo...ej jest sm menda 5 min sam gledo kak avto ej res čestitke.
ja samo moj je hvala lepa za pohvalo
lp tigirca
![]()
[g0ran23] je napisal/-a:..največji strošek bo pomoje litke pa gume. sam na koncu bo pa tak da res stoj pa glej...
s3c je napisal/-a:Men je to uspelo, sam na mal drugačen načinZmerej kej crknilo, pol smo pa odprli pokov motorja, pa "stal pa gledal"...
Skull23 je napisal/-a:Neon: barva je res 1A. Saka čast!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov