Daco je napisal/-a:Mislim, da z FK fedri nebos falil. Moj bratranec jih je dal na golfa 2.8 vr6 in je full zadovoljen z njimi. Definitivno so boljse od kaksnih apexov, slisal sem pa tudi da naj nebi bile nevem kok slabse od Eibachov. Tist tip, ki ima trgovino v Kranju in prodaja FKje pa itak trdi da FK=Eibach.
mazda-mx3 je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Mislim, da z FK fedri nebos falil. Moj bratranec jih je dal na golfa 2.8 vr6 in je full zadovoljen z njimi. Definitivno so boljse od kaksnih apexov, slisal sem pa tudi da naj nebi bile nevem kok slabse od Eibachov. Tist tip, ki ima trgovino v Kranju in prodaja FKje pa itak trdi da FK=Eibach.
Po cem sklepas da so definitivno boljse od apexov?
A si mel apexe in FK na istem avtu, ki si ga ti vozil?
Daco je napisal/-a:@ mazda-mx3: Glede na izkusnje drugih z vzmetni Apex in posedanja le-teh si niti nebi upal vgrajevati apexov na golfa VR6 z 2.8 masino. FK so gor in bratranec nima nobenih problemov z njimi. Verjetno apexi tudi dobro opravijo delo na nekaterih avtomobilih, sam za FK razen pohval se nisem slisal (kar za Apex ne morem trditi).
Kaksno je pa tvoje mnenje? Apex boljsi od FK? Sam sicer nimam nic proti Apexovimi vzmetmi, samo sem o njih dobil obcutek, da so sicer dobri za spuscanje, ce pa hoces res izboljsati lego se pa odlocis za druge firme oziroma predelas celotno podvozje (sele takrat je to prava stvar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov