Punto II je napisal/-a:Čudno da si dal rdeče gor, modre bi bol pasale, al pa bele?
Neon, verjetno nauš hotu povedat kje kaj in kako, sam a lahko na kratko (s vsaj mal podrobnostmi) opišeš kako in kje napelješ kable? Kam in kako prišrafuaš neonke?
seat je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:Čudno da si dal rdeče gor, modre bi bol pasale, al pa bele?
Neon, verjetno nauš hotu povedat kje kaj in kako, sam a lahko na kratko (s vsaj mal podrobnostmi) opišeš kako in kje napelješ kable? Kam in kako prišrafuaš neonke?
Khm mislim da je to poslovna skrivnost:):)
Punto II je napisal/-a:Čudno da si dal rdeče gor, modre bi bol pasale, al pa bele?
Neon je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:Čudno da si dal rdeče gor, modre bi bol pasale, al pa bele?
Tako kot ja Sarcy povedala, stranske se šraufajo (možno jih je tudi prilepit, samo tisto nikoli ne veš koliko drži) Prednjo in zadnjo pa lahko tudi z močnimi vezicami. Luči že imajo nosilce.
Kable jaz po najbližji poti speljem v notranjos (po podnu je vsepolno gumijastih čepov in tam skozi jih pripeljem - čimanj vrtanja)
Nekateri kable speljejo kar po podvozju, in na enem mestu v notranjost.Ta montaža je tudi najhitrejša, vendar mi ni všeč, ker kabli križem kraž po podvozju ni dobro. Zato taka montaža ki jo delam jaz traja 4-5h.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov