Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

KAVKAPUB
Nov uporabnik

Kraj: NM

E TuV

Napisal/-a KAVKAPUB Ne apr 18, 2004 3:06 pm

Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne apr 18, 2004 3:14 pm

Huh, jah prav si se odloco da si ga nekam poslal!
Ocitno felna ni mela tuv-a al pa je to kaka sverc komerc roba :lol: :lol: :lol:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: E TuV

Napisal/-a maky Ne apr 18, 2004 3:56 pm

KAVKAPUB je napisal/-a:Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....

lahko ti ga pošljem po mailu za moje če hočeš :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne apr 18, 2004 4:22 pm

maky je napisal/-a:
KAVKAPUB je napisal/-a:Mene pa zanima ce je kdo ze zasledu stran, kjer od katerekoli feltne lahko vidis tudi TUV......namrec ko sem zanc hotu kupt feltne LJ, in sm prosu prodajalca, da mi pokaze TUV za feltno , da bom lahko le-to homologiral, me je enostavno zavrnil, kao da je to poslovna skrivnost, kao da TUV dobim samo ce kupim feltno....matr a ni folk vcasih mal idiotski...no na konc mi se vedno ni hotu Tuv-a pokazat, sicer ne vem zakaj, in sm ga po domace poslal nekam.....

maky kolk strani ma tale TUV za tvoje felne, ker jaz mam tuv za moje pa je kar 8 strani samega pisanja :shock: :shock: :shock: :shock:
aja pa kak pri hudiču si vedel kake so prave gume za na felne (dimenzijo vem), pol pa še nekaj nabijajo kake firme, pa če nimaš od teh firm pa se moraš po nekem tretjem vzgledovat... meni samo nekaj nabijajo... pol sem pa neki prebral da je lahko tudi M+S :P

lp

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne apr 18, 2004 4:39 pm

BaSe ® je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

maky kolk strani ma tale TUV za tvoje felne, ker jaz mam tuv za moje pa je kar 8 strani samega pisanja :shock: :shock: :shock: :shock:
aja pa kak pri hudiču si vedel kake so prave gume za na felne (dimenzijo vem), pol pa še nekaj nabijajo kake firme, pa če nimaš od teh firm pa se moraš po nekem tretjem vzgledovat... meni samo nekaj nabijajo... pol sem pa neki prebral da je lahko tudi M+S :P

lp

.pdf format 6 strani, dobil po mejlu genau od ene nemške firme... :wink: :wink: :wink:
s tem da je tale tuv za večino bolj informativne narave saj so notri vse dimenzije 19 col... ampak da se pogleda kako zgleda je pa čisto komot...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Ne apr 18, 2004 5:07 pm

moj tuv je prirocna knjizica a6 formata debela kaksn centimeter :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne apr 18, 2004 5:09 pm

najlepša hvala, samo da vem, sem mislil, da sem jaz dobil nekega izven serijskega :D :D
Z skupnimi močmi in "znanjem" nemščine, pa smo pogruntali, da so moje gume prave za na felne :P :P :P

LP

KAVKAPUB
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a KAVKAPUB Ne apr 18, 2004 6:51 pm

mislm da smo se mal od teme oddaljil...............kje, ce sploh??

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne apr 18, 2004 7:01 pm

KAVKAPUB je napisal/-a:mislm da smo se mal od teme oddaljil...............kje, ce sploh??

jah jaz sem najbljižje temu prišel na strani www.wheelmachine2000.de :wink: :wink:
sm jih kao naroču pa so mi najprej tuv poslal :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov