Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
knap
Novinec

vprašanje

Napisal/-a knap Po apr 26, 2004 7:38 pm

kot sem izvedel rabiš za homo. gum in feln tudi potrdilo o strokovni vgradnji, ki ti ga izda vulkanizer. kako je s tem? ali je to obrazec, ki ga imajo vsi vulkanizerji ali ga dobiš na lpp in ga neseš vulkanizerju da ga izpolni in podpiše, a mogoče sploh ni potreben, hvala za odgovore, ter kdo ima izkušnje s tem!?

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Po apr 26, 2004 7:50 pm

Alo...če si kupu nove feltne pol moraš tuv zraven dobit...če ne pa pejd na uradno stran proizvajalca tvojih felten in šalji mejl...če boš mel srečo ( nabrž boš) ti bodo poslali kopijo Tuva...sa tem greš pol na LPP...in če ti robovi gume ne gledajo izpod blatnika bo vse ok

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap Po apr 26, 2004 9:34 pm

tuv dobim zraven zanima me samo če potrebujem potrdilo o strokovni vgradnji, ali ne!

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy Po apr 26, 2004 10:12 pm

Jest sem moral priložit še račun od gum pa od felgen. Nobene potrditve o "strokovni vgradnji"
Shit Happens

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To apr 27, 2004 5:40 pm

jaz nič nism rabu... mel sem račun od špana da jih je montiral in račun od prodajalca od katerega sem kupil... pa mi je gospod tam reku da to njega ne zanima (se pravi kje sem kupil in kje montiral)... za strokovno montažo pa morajo itak oni pogledat če je vredu gor... tako mi je pač tam rekel in mi lepo homologiral... samo z tuv knjižico :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov