ja mate prav da bi 16" lepše zgledala kot 15" samo glede na to da imam navadnega punteka pa še klimo povrhu, že zdaj ko mam 14" pa 185 gume ne gre nikamor kaj šele z 16". poleg tega so gume v 16" svinjsko (oprostite izrazu) drage tako, da sem se odločil za 15" in 195 gume, (ugodna cena). videl sem že kar nekaj puntekov z 15" pa se mi zdijo kar "hudi".
komplet sem že naročil v 15" v račun mi bo pa vzel 14"+gume tak da mi v tem primeru ne bo hotel prodati feln brez gum. drugače bi me zanimalo, če bi bila sprejemljiva cena. sem pa se tam pozanimu kolk bi pršlo 16" pa me je skor kap felna je temu recimo samo 5k sit dražja, guma 195 pa vsaj 17k sit če hočeš pa kakšno boljšo pa tudi več tak da bi mogu "plunt " še okol 100k sit za colo več. ma ne bom sam za gume "žvel".
knap bi lahko povedu kok bi pršla
in guma zanjo? Mislm 4 gume, ena mi za avto ne koristi, govorim za 15'' lohka pa če se ti da računat 16'' :P Če se ti da sploh računat : ops:
punto 2 me sprašuje za ceno p36 15"- 22.709sit 16"-29.990 sit pol pa dajo še 10% skonto. za gume pa je odvisno katero znamko vem pa, da so 16" zelo drage.
slika je pač z 5 luknjami, izdobavljiva je tudi z 4 luknjami tako da ni problema!
praviš da si p34 že videl, a na punteju, mogoče veš kakšne dimenzije, tnx.